TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VulpeaDinUmbra
în 26 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

S-a facut la compartimentul din mijloc de la masina de spalat ceva tare si care nu iese oricat ai freca si asa, oare e calcar din ala sau? Cum trebuie facut ca sa se duca?

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 26 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca atunci cand cureti masina de spalat e ok si daca o cureti doar cu apa fara nimic altceva?

4
Răspunde Raportează
Elelena65
în 24 Februarie | Elelena65 întreabă:

Am o rochie pe care am cumparat-o recent din lână dar problema este că materialul are tendința de scămoșare. Cum să evit să se scămoșeze în viitor?

6
Răspunde Raportează
Gu?u_Gabriel_1967
în 22 Februarie | Gu?u_Gabriel_1967 întreabă:

Bună dimineața. Am o plita incorporabila de la Artic, are 2 ani, dar nu a fost folosita decât foarte rar. Acum plita cea mare, când o aprind, scoate o mica explozie si se opreste, te sperie. Ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 17 Februarie | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU Am cumparat un borcan de sos de paste bolognese panzzani rosii original, trebuie sa gatesc sosul? E deja gata sosul? Dau funda

9
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 17 Februarie | eusuntcipi întreabă:

Salutare. Am o situatie. Eu locuiesc in chirie, acum cateva zile s- a stricat uscatorul de rufe, uscatorul fiind in apartament cand eu m- am mutat. L- am anuntat pe proprietar ca sa stie si sa cheme ...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
gogu2570
în 16 Februarie | gogu2570 întreabă:

De ce se aude alarma slab la cuptorul electric încorporabil Beko?

5
Răspunde Raportează
Visereale
în 16 Februarie | Visereale întreabă:

De ce scrie pe aragaz,, se poate folosi doar în exterior " adică il pot folosi în interior?

7
Răspunde Raportează
Someone715
în 15 Februarie | Someone715 întreabă:

Cum pot scăpa de caietele vechi? Salut TPU! Am foarte multe caiete de la facultate, liceu și scoală. Acestea îmi ocupă foarte mult spațiu, iar eu nu mai am ce face cu ele. Le pot arunca ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 14 Februarie | Elelena65 întreabă:

Am o rochie destul de strâmtă în zona gâtului și abia mă imbrac cu ea și la fel de dat jos o dau foarte greu. Există vreo posibilitate să o lărgesc în zona gâtului ca să nu mai țină când...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bzn1998
în 13 Februarie | Bzn1998 întreabă:

Salut Aș avea nevoie de un sfat Treaba e în felul următor Sa întâmplat să mă duc la școală cu un prieten care îmi este și tot odată și coleg de bancă, și nu le- am dat mesaj și celorlalți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elelena65
în 12 Februarie | Elelena65 întreabă:

Hainele ale căror etichete au scris că trebuie spălate la mâna, pot să le bag la mașina de spălat la programul de delicate?

11
Răspunde Raportează
DumitruGiuliano
în 12 Februarie | DumitruGiuliano întreabă:

Cum pot călca un pantalon din piele?

2
Răspunde Raportează
Balazsemma1989
în 11 Februarie | Balazsemma1989 întreabă:

Cum pot să îmi recuperez contul că nu mai am aceste număr și email

2
Răspunde Raportează
Viperix
în 9 Februarie | Viperix întreabă:

Salut. Maine dau proba practica la examenul auto si vreau sa stiu daca instructorul va fi cu mine in masina in timpul examenului sau voi fi doar eu cu examinatorul si un martor?

8
Răspunde Raportează
Elelena65
în 9 Februarie | Elelena65 întreabă:

Am cumpărat rochie cu volănașe și am observat că tivul unuia dintre volănașe are niște ațe care atârnă, nu peste tot doar în anumite părți ale tivului. Cusătura tivului este ok dar nu știu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mitel7468
în 7 Februarie | Mitel7468 întreabă:

Neața. E a nu știu câta oară când mă trezește vecinul la ora asta 5 dimineața. Eu stau la sat și mașina lui și casa mea e poziționată în așa fel încât aud claxonul de la 2 metri și tot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 6 Februarie | nyoentox2002 întreabă:

Salutare voi aveți aceeași problema că a mea? majoritatea hainelor mele se fac urate mereu după prima spălare, adică nu mai arată ca noi și de asta cheltui multi bani pe haine, și de exemplu ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
tzaka27dec
în 6 Februarie | tzaka27dec întreabă:

Salut. Ieri am făcut niște fursecuri americane, reteta fiind a jamilei. Astăzi când am dat sa mănânc unul, se intarise prea tare din cauza ca le lăsasem prea mult la cuptor. Ce pot face în privința...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 5 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Deci am mers ieri la deichmann si mi- am cumparat daca stiti spuma aceea de curatare cu laveta si burete, dar cum nu am observat buretele ala din prima l- am folosit pe cel de la easy tot de la deichmann...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Grivi?a222
în 4 Februarie | Grivi?a222 întreabă:

Am cumpărat o tavă de silicon cu forme de brioșe în care am turnat conținutul pentru o șarlotă cu gelatină. Am pus- o la răcit în frigider pentru 8 ore după care am încercat să scot șarlotele,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 4 Februarie | LarisaChe07 întreabă:

Buna, de cateva luni m- am mutat singura intr- un apartament nou, si din greseala uitandu- ma pe pereti am vazut cam la distanta de minim un metru niste mici vietati de culoare pală si probabil de dimensiuni...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 3 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca ai sters incaltamintea cu carpa e de ajuns si asa adica sa dai doar cu carpa sau trebuie neaparat si cu peria sa dai?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 3 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca ai urme de la apa sau servetel umed pe incaltaminte e ok si peste urmele alea sa dai cu crema care e de culoarea incaltamintei sau tot o sa se vada urmele?

10
Răspunde Raportează
Renata0808
în 3 Februarie | Renata0808 întreabă:

Salut. Este normal sa vina gazul 740 de lei la o garsoniera de 30mp? Centrala fiind pe 20-21 si nu este izolat blocul.

13
Răspunde Raportează
Vice19
în 1 Februarie | Vice19 întreabă:

Ce boilere sunt mai performante pentru apartament?

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 1 Februarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Pentru intretinerea incaltamintelor trebuie obligatoriu sa folosesti si sanuri sau sa pui niste hartie in varful incaltamintei? Sau astea si daca nu folosesti nu e nimic daca totusi ai grija si stergi ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
BiancaHvr
în 31 Ianuarie | BiancaHvr întreabă:

Bună ziua, de un an mă confrunt cu gândacii stăm la 4, doar la 3 și la 4 sunt, am dezinfectat dezinfectat dezinsectat, nu mai știu ce să facem… avem pisică și bebe mic … ajutați- mă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MT91
în 30 Ianuarie | MT91 întreabă:

Stie cineva cum se pot vinde imobiliarele cat mai repede, pe ce site sa mai postez? Am un apartament de vanzare in judetul Brasov cu 2 camere si nu reusesc nicicum sa- l vand de aproape 3 luni, in aceste...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Deni87666
în 30 Ianuarie | Deni87666 întreabă:

Bună, am avut masina de spalat in priza și după câteva minute s-a auzit un poc si nu mai am curent și gaz, am scos totul din priza, ce trebuie făcut?

6
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 28 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Niste recomandari de cum sa intretin ghetele astea si cum sa scot urmele de pe ele? https://www.answear.ro/p/caterpillar- ghete- de- piele- colorado- sneaker- wp- barbati- culoarea- negru- p725946- 1381279...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 28 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Niste recomandari de servetele umede pentru incaltaminte care sa fie si pentru pielea intoarsa? Daca exista

6
Răspunde Raportează
eusuntcipi
în 27 Ianuarie | eusuntcipi întreabă:

Salut. Pot lasa un retur About You la FANbox sau se poate doar la un punct gen magazine, librarii etc?

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 27 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Am dat cu burete pentru incaltaminte de la marca silver pe ghetele astea https://www.answear.ro/p/caterpillar- ghete- de- piele- colorado- sneaker- wp- barbati- culoarea- negru- p725946- 1381279 deci au...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
Sara2006
în 25 Ianuarie | Sara2006 întreabă:

Am făcut o cremă cu ciocolata menaj neagră, frișcă lichida, gelatină și smântână cu 36 la sută grăsime și a ieșit prea lichida ce sa fac

5
Răspunde Raportează
andrei2808
în 25 Ianuarie | andrei2808 întreabă:

Hello. Exista ceva seruri/creme pentru punctele de pe fata (care sa si ajute). Mentionez ca nu sunt coșuri, sunt niste puncte de dimensiuni mici iesite in relief pe care le am pe frunte si obraji (mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LupeaAlexPatricia
în 25 Ianuarie | LupeaAlexPatricia întreabă:

Buna ziua, am si eu un termostat cu fir de la comphuterm As avea un alt fel de intrebare Inauntru in termostat unde sunt bateriile se afla un jumper care poate fii comutat plus minus 1 /2sau 3 care...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Vice19
în 25 Ianuarie | Vice19 întreabă:

Dacă doresc sa instalez repartitoare de căldură în apartament asociația de locatari este obligata sa accepte acest lucru?

2
Răspunde Raportează
Redxz
în 25 Ianuarie | Redxz întreabă:

Buna ziua mi s-a rupt sistemul ergonomic la scaunul de birou Scaun Gaming Natec Genesis Gaming Chair SX33 Black-Red se poate inlocui? Dau fundă

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 22 Ianuarie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre carnea din macelarii, e sanatoasa sau? Sau chiar si de acolo poate sa fie cu prostii?

5
Răspunde Raportează
Laurrius
în 21 Ianuarie | Laurrius întreabă:

Exista pe lumea asta vreun tratament, vreun produs, vreo magie sa pui in greutate? Am citit pe net si vad 100 de produse, unu zice ca da, zece zic ca nu. Oare exista ceva care chiar te ingrasa? Nu ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dianastoian284
în 21 Ianuarie | Dianastoian284 întreabă:

Cu ce poti spala petele de acuarele de pe haine?

1
Răspunde Raportează
t10dxr10
în 20 Ianuarie | t10dxr10 întreabă:

Cum pot sa iau pata de pasta corectoare de pe o geaca neagra?

4
Răspunde Raportează
Lauraaa11
în 20 Ianuarie | Lauraaa11 întreabă:

Ce fel de marker folosiți pentru a scrie pe whiteboard? Pe baza de alcool sau apă? Care e cel mai ok? Ceva brand de la care pot să încerc? Care se usucă mai repede și se șterge ușor?

5
Răspunde Raportează
Alexia87991
în 19 Ianuarie | Alexia87991 întreabă:

Am comis-o, am făcut o ciorba si am pus prea multe legume si prea mult bulion si acum este ca o ciorba de bulion...ce pot face? nu vreau sa mai dau greș pe viitor

7
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 18 Ianuarie | XxBlueRosexX întreabă:

Bună, cu ce pot scoate o pată de zeamă de sfecla roșie de pe o bluză deschisă la culoare din bumbac? Pentru ca nu reușesc nicicum și deja a fost în mașina de spălat de 2 ori dar tot se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie |

Care este cel mai bun detergent pentru albirea hainelor de bumbac care s- au ingalbenit intre timp din cauza vremii (au stat in dulap si sunt foarte vechi, sunt camasi populare)? Nu as vrea ceva prea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 15 Ianuarie | IL0VEDINER0 întreabă:

Imi puteti recomanda un unt de arahide cu putin zahar(spre deloc) si sa fie cat mai natural?

14
Răspunde Raportează
Victorioan29012008
în 14 Ianuarie | Victorioan29012008 întreabă:

Salut TPU! Am o dilema: care ciocolata este mai buna dintre raffaello si ciocolata ferrero rocher?

18
Răspunde Raportează
MihaiG062
în 14 Ianuarie | MihaiG062 întreabă:

Ce fel de butelie este mai ok pentru încălzirea unei locuințe la țară? În pământ sau pe pământ?

3
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 12 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Dacă ar fi câștigat Năstase în 2004, Geoana în 2009 si Ponta în 2014 am fi fost acum mai rău sau mai bine?
    9 răspunsuri
  • zZeNkYy06
    trimisă acum 22 ore

zZeNkYy06 întreabă:

Salut, am si eu o intrebare aici, am nevoie de un sfat, cred ca toti cei care locuiesc in Romania cunosc situatia financiara actuala, cu asta vine si faza urmatoare, iubita mea pe care o iubesc nespus...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Adeliezz
    trimisă acum 15 ore

Adeliezz întreabă:

Este posibil ca la vârsta de 16-17 ani sa sar peste clasele 10-12 și să fac direct acasă pe laptop cursuri la vreun colegiu din Anglia?
    7 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 21 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce ziceti care e mai bun dintre copilot si chatgpt?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.580.063
  • Întrebări: 3.948.093
  • Răspunsuri: 17.618.671
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Up (Deasupra Tuturor)

Up (Deasupra Tuturor)

Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!

Start quiz
Categorii
  • 651.633 Adolescenţi
  • 55.399 Afaceri & Financiar
  • 22.851 Artă şi Cultură
  • 72.473 Auto & Moto
  • 144.145 Beauty & Fashion
  • 16.481 Benzi desenate
  • 54.850 Carieră
  • 20.265 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.406 Conversaţii