TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
BoeriuBogd
în 28 Octombrie 2024 | BoeriuBogd întreabă:

Nu stiu ce sa fac, comanda mea de pe shein este intr- un aeroport de 6 ZILE si nu a plecat de acolo. Aeroportul este LUX- Luxemburg si am primit un e mail ca, comanda va intarzia si sa astept coletul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nicolass27529
în 28 Octombrie 2024 | nicolass27529 întreabă:

Salut,am si eu o intrebare,daca trimit ceva pe vinted si cumpăratorul vrea retur, cine plateste returul? cate costa costa returul din polonia/Romania etc sau daca costa, dau funda

2
Răspunde Raportează
cxy15
în 28 Octombrie 2024 | cxy15 întreabă:

Salut, revin și eu cu o întrebare, în urmă cu câteva zile, mai exact marți (21 oct.) am dat 3 comenzi pe SHEIN, acum toate îmi apar cu același statut " VIAEUROPE, BUD INTERNATIONAL AIRPORT...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
greaty
în 27 Octombrie 2024 | greaty întreabă:

Salut! S-a mai întâmplat cu cineva să își blocheze cardul de cumpărături pluxee (de donatori) Am băgat pinul incorect de 3 ori:( Dacă da, cum ați rezolvat?

3
Răspunde Raportează
molodoy
în 26 Octombrie 2024 | molodoy întreabă:

Care este cel mai ieftin meniu/combo de la orice restaurant fast-food mare?

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 25 Octombrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Stiti de unde imi pot cumpara niste haine de munca pentru iarna? Ceva calduros, ceva salopeta si geaca si pantaloni.Sunt la schimbul 1 in perioada asta si e frig de mori si vreau si eu ceva mai de calitate.Vara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Marcrupeff
în 24 Octombrie 2024 | Marcrupeff întreabă:

Salut, am văzut pe tiktok că e o firma pe nume yzzy, as vrea să cumpăr de la ei dar nu știu dacă e teapa, au doar comentarii cu 4/5 stele și parcă sunt scrise aproape la fel. Mi se pare cam ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Marie308
în 24 Octombrie 2024 | Marie308 întreabă:

Am comandat pe un site azi poate curierul de la Fan Courier să aducă coletul mâine sau sâmbătă?

9
Răspunde Raportează
Mihai473736
în 24 Octombrie 2024 | Mihai473736 întreabă:

Am comandat niste produse de la Emag, 5 la număr, dintre care trei livrate de Emag. Acele 3 au venit la easybox pe 11 octombrie și le am ridicat deja iar celelalte doua, livrate de alte doua firme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Kys2000
în 24 Octombrie 2024 | Kys2000 întreabă:

Sunt tepe pe Vinted, adică majoritatea produselor se pot achiziționa doar cu cardul. De unde am eu siguranța că vânzătorul va pune coletul la Sameday Easybox?

3
Răspunde Raportează
Alexandra12309648
în 23 Octombrie 2024 | Alexandra12309648 întreabă:

Comanda mea SHEIN a fost anulată de expeditor.Ce pot face?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2024 |

Mă puteți ajuta vă rog cu o sugestie legat de o geacă călduroasă pentru bărbați? Nu mă prea pricep la asta și nu vreau să dau bani pe ceva degeaba și după să îngheț. Port mărimea L dacă...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 22 Octombrie 2024 | LaviniuA întreabă:

Are cineva nevoie de o pompa de vid pentru probleme cu bărbăția? E firma buna, ii zice Soma. E nefolosit, îl dau ieftin. Buc.

1
Răspunde Raportează
Curiosul999
în 22 Octombrie 2024 | Curiosul999 întreabă:

Salut, a cumpărat cineva de pe PC Garage? Daca da, cum sunt că și calitate? Rezista in timp? Sunt noi sau sh?

5
Răspunde Raportează
RaulSarpat6
în 21 Octombrie 2024 | RaulSarpat6 întreabă:

Am dat comanda de pe shein, dar am gresit numarul de telefon. Ideea este ca comanda este in tranzit. Le-am trimis mesaj, credeti ca se mai poate schimba?

4
Răspunde Raportează
maphiotul
în 21 Octombrie 2024 | maphiotul întreabă:

Salutare. Dacă am cumpărat o pereche de casti audio dintr-un magazin fizic (Altex) care e perioada maxima sau condițiile în care le pot returna dacă nu sunt mulțumit de ele? Mersi

3
Răspunde Raportează
Razzvan5444006644
în 20 Octombrie 2024 | Razzvan5444006644 întreabă:

Salut, de ceva timp m- am apucat de jogging, si chiar o fac de placere, nu e ceva fortat, am inceput sa ma simt mult mai bine si energic de cand alerg.Am investit bani intr- un ceas smart xiaomi mi band...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TomaIon
în 20 Octombrie 2024 | TomaIon întreabă:

A cumparat cineva rezerve Gillette proglide power, cum a fost?

4
Răspunde Raportează
SorinaEmilia
în 20 Octombrie 2024 | SorinaEmilia întreabă:

Buna,imi apare pe shein ca, comanda mea este in camion si ajunge la terminalul de marfa Ce inseamna asta?

3
Răspunde Raportează
Luta7173Mwj
în 20 Octombrie 2024 | Luta7173Mwj întreabă:

Unde gasesc si eu magazin care sa vanda cercei cu magnet pentru barbati in Craiova? urgent!

2
Răspunde Raportează
Ionutqwe
în 20 Octombrie 2024 | Ionutqwe întreabă:

Siteul samwise.ro este de incredere? As dori sa cumpar un pc deja facut de acolo.

1
Răspunde Raportează
eduuuard
în 20 Octombrie 2024 | eduuuard întreabă:

Am comandat un produs de la cineva de pe olx, iar persoana respectivă mi- a spus sa îi dau 50 de lei avans prin Revolut, i- am dat avansul vineri și mi- o spus că sâmbătă pune coletul și îmi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ivana223
în 19 Octombrie 2024 | Ivana223 întreabă:

Bună! Aș dori să vă întreb dacă sunt recomandate mașinile de spălat cu uscător inclus. De asemenea, aveți vreo firmă anume pe care o recomandați pentru astfel de aparate? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
AnastasiaMariaCST141007
în 18 Octombrie 2024 | AnastasiaMariaCST141007 întreabă:

Bună! Am dat comandă de pe site ul Cn fans și comanda a ajuns la cargus dar ei au trimis- o înapoi, mi au spus să sun expeditorii dar nu știu cine sunt expeditorii și cum să îi contactez ca să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DKiss42
în 18 Octombrie 2024 | DKiss42 întreabă:

Salut TPU. Ce înseamnă colet avizat la fan Courier? Eu n-am primit nici un SMS sau e-mail ca curierul va veni.

10
Răspunde Raportează
Noonehsjdjdj
în 18 Octombrie 2024 | Noonehsjdjdj întreabă:

Buna, stie cineva cate bombaone sunt in cutiile assortment de la roshen?

1
Răspunde Raportează
andreinicolae01
în 17 Octombrie 2024 | andreinicolae01 întreabă:

Am dat o comanda pe shein, pe 18 octombrie (luna asta) si au trecut 9 zile de cand am dat comanda si acum scrie "AMS, camionul ajunge la terminalul de marfa" stie cineva ce inseamna asta?

6
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 17 Octombrie 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Vreau să îmi iau un laptop pentru liceu, nu îmi trebuie unul foarte performant dar aș vrea să mă țină niște ani buni. Ce ar merge?

5
Răspunde Raportează
EmilioEmi
în 17 Octombrie 2024 | EmilioEmi întreabă:

Salut. A comandat cineva de pe next.ro? Dacă da, cum au decurs lucrurile? În cât timp ați primit produsele? De asemenea, a trebuit sa plătiți taxe vamale? As dori sa plasez o comanda, insa sunt...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
marin3246
în 15 Octombrie 2024 | marin3246 întreabă:

Recomandare magazine online de cumparat adidasi? Inafara de deichmann si ccc nu prea am cunostinta de altele.

3
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 14 Octombrie 2024 | Alex10092003 întreabă:

Un site de unde să îmi comand niște bluze și hanorace faine și mai ieftine?

11
Răspunde Raportează
Heheuiui
în 13 Octombrie 2024 | Heheuiui întreabă:

Salut, am comandat ceva de pe pyro boom, vreau sa anulez comanda pentru ca a trecut 1 sapt insa nu stiu un contact de la ei, in acest moment site-ul este in mentenanta/

4
Răspunde Raportează
vodka020202020
în 13 Octombrie 2024 | vodka020202020 întreabă:

Dece joom returnează banii înapoi dacă produsul e defect și nu-ți place dar nu cere să-l trimit înapoi?

3
Răspunde Raportează
Adelina12maria12adelina12
în 13 Octombrie 2024 | Adelina12maria12adelina12 întreabă:

URGEEEEEEEEEEEEEEEENT! Am dat o comanda pe aliexpress și îmi zice ca ajunge în intervalul 13- 19, azi a ajuns în depozitul local, credeți ca ajunge pana miercuri? A mai dat cineva comanda și după...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PiatraSion
în 13 Octombrie 2024 | PiatraSion întreabă:

Am și eu o întrebare. Dacă comand diferite chestii de pe shein de ex husă, bluză, machiaje toate vin la un loc? Gen plătesc curierul 30 de lei dar vin toate nu? Sau vin curieri diferiți unul gen...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Magie2525
în 13 Octombrie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, cum pot să mă uit și să probez produsele de pe TEMU?

7
Răspunde Raportează
Tony6969
în 13 Octombrie 2024 | Tony6969 întreabă:

Salut, am dat comand de un colet și a fost livrat cu same day la un easy box la 40 km depărtare de mine, dacă nu reușesc să îl ridic la timp, mai exista cumva o șansă să ii contactez când ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
kencarson
în 12 Octombrie 2024 | kencarson întreabă:

Sunt parfumurile din sephora toate originale? eu am destul de multe de acolo si nu m- au dezamagit neaparat, dar de exemplu la parfumul black opium de la ysl, mai multe variante, in recenzii unii spun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
okoo123
în 12 Octombrie 2024 | okoo123 întreabă:

Oare a auzit cineva de site-ul supersklep si stie daca hainele de pe el sunt legit? Am vazut ca au oferte bune la haine doar ca nu imi inspira foarte multa incredere.

1
Răspunde Raportează
Tempintr
în 12 Octombrie 2024 | Tempintr întreabă:

Buna ziua, vreau sa imi iau de black friday un laptop de gaming + periferice (mouse, tastatura, casti etc), dar cei de la pc garage te lasa sa iti creezi un voucher de afiliere si cel ce foloseste...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 11 Octombrie 2024 | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU M- am mutat decurand și mâine e sâmbătă cine știe de Piata din bragadiru cea care este deschisa doar o zi pe saptamana, pana in ora 12: este o piață gen piață puncheni? sau o piață...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 11 Octombrie 2024 | Anonimboy111 întreabă:

Care e diferenta dintre "marime inchi" si "marime furnizor" dupa care trebuie sa ma ghidez?

1
Răspunde Raportează
Ambivert
în 11 Octombrie 2024 | Ambivert întreabă:

Cât credeți că ar merita aceasta pereche de încălțăminte de la Togoshi? E ceva brandul asta de el? E ceva mai ok decât Bershka sau Pull & Bear? Atașez aici încălțămintea. Ce părere aveți...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Danyyy72728
în 10 Octombrie 2024 | Danyyy72728 întreabă:

Buna, trebuie sa imi vina un colet de la sameday, astept de o saptamana dar inca a ramas in locker. Nu ma asteptam sa dureze atat de mult, ce pot face?

6
Răspunde Raportează
SamsoncelMare
în 10 Octombrie 2024 | SamsoncelMare întreabă:

Cam în cat timp ajung comenzile de la celo.ro?

2
Răspunde Raportează
SamsoncelMare
în 10 Octombrie 2024 | SamsoncelMare întreabă:

De ce este și celo.ro și b2b.celo.ro?

1
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 9 Octombrie 2024 | Alex10092003 întreabă:

Bună, ce părere aveți despre produsele de pe temu? Am văzut ceva produse dar mi se par prea ieftine să nu fie țeapă, ce părere aveți?

22
Răspunde Raportează
Desh
în 9 Octombrie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Am comandat un pachet de pe EnBook și curierul nu a reușit să îl livreze și trebuie să îl ridic personal de la o locație Cargus SHIP&GO.Asta se întâmplă des?

4
Răspunde Raportează
Kys2000
în 9 Octombrie 2024 | Kys2000 întreabă:

Am comandat ceva cu Sameday la un easybox am timp pana maine la ora 21:30 eu nu am stiut ca vine asa repede comanda intr-o zi are ceva daca nu ridic coletul trebuie sa platesc ceva?

11
Răspunde Raportează
Licher200
în 9 Octombrie 2024 | Licher200 întreabă:

Cât costă pizza Hatz la Remarket Arad dau fundă!

4
Răspunde Raportează
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 20 ore

LisaJulie întreabă:

Studii superioare sau experiența? Ce a întreabat un angajator prima data la un interviu( in experienta voastra )?
    16 răspunsuri
  • NicVal74
    trimisă pe 6 Noiembrie

NicVal74 întreabă:

Va salut, am achizitionat aceasta suflanta de la eMAG, ketya de putere 400w cu o baterie de10000mah si nu stiu daca este defect sistemul ei de incarcare deoarece am intampinat problema urmatoare am...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 6 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Va convine sa va puneti undeva intr- un loc o camera de supraveghere cu cartela sim? Mie nu imi place ca trebuie sa platesc cartela o data pe luna, mai bine conectez camera la internet printr- o retea...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Videoclipul asta chiar este real? In realitate daca ai un tort sub forma de pisica si tai tortul cu cutitul in fata unei pisici reale chiar se sperie pisica reala si fuge? Chiar crede ca tortul este o...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.509
  • Întrebări: 3.952.818
  • Răspunsuri: 17.652.049
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Alina Eremia

Alina Eremia

Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.999 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.787 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.043 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.089 Conversaţii