TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
maphiotul
în 19 Septembrie 2024 | maphiotul întreabă:

Salut. Ce parere aveti despre firmele Tolsen si Geko in domeniul bricolajului, mai exact ma intereseaza la masini de gaurit, filetante (sau o comparație intre cele 2 firme) Nu sunt curios de pareri...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Thomasshelby
în 18 Septembrie 2024 | Thomasshelby întreabă:

La ce supermarket pot găsi baggels de cumpărat?

8
Răspunde Raportează
Adinaioanaa1972
în 18 Septembrie 2024 | Adinaioanaa1972 întreabă:

Am facut o comanda pe dr.max si mi s- a cerut sa platesc cu cardul, eu platind celelalte comenzi cu rezervare in farmacie. N am vrut sa platesc, am sters produsele din cos si de 4 zile mi- a ramas comanda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 17 Septembrie 2024 | maphiotul întreabă:

Salut. La aplicatia Burger King este vreo schemă/pomană cum este de exemplu la Mc Donalds cu cartofii pai moca?

0
anonim_4396
în 16 Septembrie 2024 |

Bunaaaa! Acum cateva zile mi- am facut revolut si trebuie sa fac 3 tranzactii ca sa indeplinesc un task.Problema e ca nu merge sa platesc cu cardul virtual.Am iPhone XR si am mers la kaufland ca sa platesc...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
leoVaLi
în 16 Septembrie 2024 | leoVaLi întreabă:

Ce se întâmplă dacă nu ridic o comandă pe care am plătit- o deja? Am comandat prin DPD de pe Gymbeam niste suplimente, dar nu stiu daca o sa fiu acasa cand vine curierul si deja am confirmat livrarea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Albany08
în 16 Septembrie 2024 | Albany08 întreabă:

Buna ziua! Stiti un loc bun unde pot vinde telefoane si laptopuri vechi? Siteuri online sau un shop in Craiova

3
Răspunde Raportează
davps11
în 16 Septembrie 2024 | davps11 întreabă:

Salut! Sunt nou la vânzare pe olx și aș vrea să știu ce înseamnă în curs de plată? Înseamnă ca a primit cumpărătorul pachetul sau la acceptat? Poate cineva mai experimentat decât mine mă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 15 Septembrie 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Bună TPU, știe cineva niște site-uri de unde pot cumpăra casti similare cu Apple?

4
Răspunde Raportează
AnaMaria446
în 15 Septembrie 2024 | AnaMaria446 întreabă:

Din experiența voastră merită să- mi achiziționez acum un telefon sau să aștept perioada de Black Friday? Știu că au mai fost și magazine care au mărit prețurile înainte de perioada de Black...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
searatarziu
în 15 Septembrie 2024 | searatarziu întreabă:

Este bun acest pc de gaming https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5737247/

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 15 Septembrie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna! Site-ul de carti Livingstone e serios? Am de cumparat o carte pentru romana,insa acolo am gasit-o redusa, pe alte site-uri e mai scumpa.

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 15 Septembrie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

Deci am inceput serios sa vand pe vinted sa scap de unele lucruri si in acelasi timp am si cumparat cate ceva. Ce nu inteleg eu de ce diferentele astea la taxele de livrare. Adica Polonia- Romania costa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MotoBlitz
în 15 Septembrie 2024 | MotoBlitz întreabă:

Salut! Am făcut o comandă pe site- ul Librăria Delfin astazi, duminica și după ce am apăsat pe "pasul următor" m- a redirecționat către pagina de început si coșul era gol, iar în contul meu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denis102987
în 15 Septembrie 2024 | Denis102987 întreabă:

Am lasat pe altex o comanda cu cardul dar nu mi- a aratat optiunea sa bag datele cardului si acum imi scrie la statusul comenzii plata in asteptare, dar eu nu mai imi doresc acel articol si nici nu pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Septembrie 2024 |

Hei, unde pot găsi un stativ sau altceva de sprijin pentru o tablă? Dar ceva care să nu fie prins în perete, deoarece deocamdată nu avem voie să lipim sau găurim pereții. Sau îmi puteți ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Sasha886
în 14 Septembrie 2024 | Sasha886 întreabă:

Am dat comandă depe shein si imi arata " arr_ at _ orig _ terminal, se înseamnă asta e prima oara cand imi arată asa

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Septembrie 2024 |

Buna! Stiti aparatele alea din DM care iti scot poze de pe telefon? Imi poate da cineva va rog toate preturile si marimea pozelor?

2
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 14 Septembrie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

Am si eu o intrebare despre Vinted. De ce sunt tarifele postale: 0 lei; 9, 5 lei si 21 lei? Am inteles ca 21 lei e pentru cele care vin din Polonia cu Cargus dar de ce 0 lei si 9, 5 lei cu Sameday?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sasha886
în 14 Septembrie 2024 | Sasha886 întreabă:

Salut,mi-am dat comanda acum doua zile de pe shein, iar astazi mi-a apărut out of the warehouse... Ce înseamnă ca mi-am mai dat acum două luni comanda si nu mi-a apărut asa.Ce înseamnă asta?

2
Răspunde Raportează
maria7392
în 14 Septembrie 2024 | maria7392 întreabă:

Am dat ieri o comanda pe shein și gen am anulat- o instant ptc am uitat sa adaug ceva. E 100% sigur ca banii se vor transfera inapoi în contul bancar? Sau macar dacă știe cineva în cât timp primesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 13 Septembrie 2024 | ReignForest întreabă:

În cât timp vine coletul de la temu? Trebuie să vină între 10- 18 luna aceasta. Pe data de 7 pe la 18 și ceva seara a ajuns în România. Nu am primit mesaj ca coletul să fie livrat astăzi între...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 13 Septembrie 2024 | Adinutzzaa întreabă:

Bună seara! De unde pot cumpăra saltea ( fizic, nu online) pentru camping? La un preț mai decent, până în 100 lei? Pentru 2 persoane, ca și dimensiuni ar fi 203x152x25, poate și puțin mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Daniel2906
în 12 Septembrie 2024 | Daniel2906 întreabă:

Salut. Am o comandă din strainătate prin FedEx care a ajuns în județ. După ce le- am trimis pe mail documentele necesare pentru vamă, primesc răspuns în care mă roagă să le plătesc "Comision...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Valeleudecpmeu
în 12 Septembrie 2024 | Valeleudecpmeu întreabă:

Vreau sa îmi iau niște papuci este safe site-ul,, AIR JORDAN ROMANIA,, adică sa sunt originali papucii

4
Răspunde Raportează
RuffDAVE
în 12 Septembrie 2024 | RuffDAVE întreabă:

Bună! A mai facut cineva retur pe ceasuri- shop.ro? Am trimis coletul către ei și am văzut ca a fost recepționat acum 2 zile, înainte de a face returul i- am informat și au spus ca așteaptă returul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexaa3532345646
în 12 Septembrie 2024 | alexaa3532345646 întreabă:

Bună, îmi poate recomanda cineva un site unde pot să-mi imprim cursurile de la facultate și să mi fie livrate acasa?

7
Răspunde Raportează
Lucky123
în 11 Septembrie 2024 | Lucky123 întreabă:

Imi puteti recomanda va rog un Microfon bun pentru ASMR? Daca se poate si la un preț cat mai accesibil

1
Răspunde Raportează
Teo267
în 11 Septembrie 2024 | Teo267 întreabă:

Bună seara! Am înțeles ca este diferența dintre tabelul de mărimi chinezesc și dintre al nostru.Atunci cat este 5Xl(ca marime ca) în mărimea noastră?

4
Răspunde Raportează
Teo267
în 11 Septembrie 2024 | Teo267 întreabă:

Bună ziua! Am înțeles ca este diferența dintre tabelul de mărimi chinezesc și al nostru.Cat inseamna 5XL ca marime chinezeasca în mărimea noastră?

1
Răspunde Raportează
karasuciu
în 10 Septembrie 2024 | karasuciu întreabă:

Am comandat niște pantaloni de la bershka și vreau să merg în magazin pentru a-i returna deoarece îmi sunt prea mari, oare banii îmi sunt returnați pe loc sau prin altă metodă?

1
Răspunde Raportează
hshdhdbdbhfjdjd
în 9 Septembrie 2024 | hshdhdbdbhfjdjd întreabă:

Știe cineva cu ce firmă de livrări livrează StockX în România Sameday, FanCurier?

2
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 9 Septembrie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

Am nevoie urgenta de un raspuns de la cei care stiu cum e treaba cu vinted. Am cont de mult dar nu am postat niciodata. Azi m- am gandit sa fac poze la mai multe bijuterii pe care nu le port si la mai ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DannY09145
în 9 Septembrie 2024 | DannY09145 întreabă:

Buna! Ce parere aveți despre firma de curierat SCI ALESIA din câte am vazut nu prea are cele mai bune recenzi

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 9 Septembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Azi s- ar putea sa- mi vina comanda din Germania, am primit mail de pe site- ul respectiv ca your package is in the delivery truck, a fost data de dhl catre urgent cargus si la astia pe site cand bag ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FadedravenXD
în 9 Septembrie 2024 | FadedravenXD întreabă:

Salut! Revin cu această întrebare: daca site-ul lui Codrin cu merch bazooka este safe si legit. Mi-am pus un tricou bazooka order si nu stiu cam in cat timp vine

1
Răspunde Raportează
numerandom23
în 8 Septembrie 2024 | numerandom23 întreabă:

Ce experiențe aveți cu cumpărarea cărților mangă de pe amazon? Am găsit un box set la £70 pe amazon uk dar în românia e 800 de lei. Cum se procedează, în cat timp și în ce condiție au...? (mai mult)

0
Grumyy067316
în 8 Septembrie 2024 | Grumyy067316 întreabă:

Pot ridica coletul din sediul FAN Courier dacă coletul este comandat de pe olx?

4
Răspunde Raportează
Zhr
în 7 Septembrie 2024 | Zhr întreabă:

În Italia coca cola bună(1.5 Litri) costă 2.05€. în țară cât este? Dar cea de 2. 5Litri? Alte alimente etc pâine?

1
Răspunde Raportează
octav005
în 7 Septembrie 2024 | octav005 întreabă:

Bună dimineața. Ce părere aveți despre acele scule gen Flex cu acumulator Makita 2 acumulatori, incarcator plus flex unghiular. La prețul de 350 lei. Care ar fi diferența între acesta și ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ANDRR11
în 6 Septembrie 2024 | ANDRR11 întreabă:

Dacă mi am comandat haine online de pe h&m, le pot returna in magazin si imi vor da banii acolo?

2
Răspunde Raportează
wope
în 6 Septembrie 2024 | wope întreabă:

Salutare, comand de mult timp prin easybox si n am avut probleme, dar azi asteptam un colet sa merg sa il iau si vad pe site ul sameday ului cu awb ul meu: "Ne pare rău, momentan am înregistrat dificultăți...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nystorsys123
în 6 Septembrie 2024 | Nystorsys123 întreabă:

Bună știe cineva despre Hbmag.ro E teapa mai returnează bani vreau niște recenzii

0
Irina234561
în 6 Septembrie 2024 | Irina234561 întreabă:

Sunt clasa a 10-a și vreau să încep să mă machiez. Ce produse îmi recomandați de la dm? Țin să menționez ca nu vreau sa îmi încarc tenul pentru ca am o sensibilitate la ochii la cosmetice

5
Răspunde Raportează
gabrielaelena1123
în 5 Septembrie 2024 | gabrielaelena1123 întreabă:

Daca s- a intamplat sa am o comanda data, nu primesc nimic de la curier, nici mesaj si nici apel. Totusi, acesta vine la adresa, iar eu nu sunt acasa (tin sa mentionez ca aceasta a fost achitata deja)....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
George45Aya
în 5 Septembrie 2024 | George45Aya întreabă:

Buna ziua.Astept 2 pachete din China de la aceeasi firma care pe 7track îmi spune ca au fost livrate si semnat pentru ele, dar eu nu le- am primit.Culmea ca spun ca au fost livrate duminica. DU9100293490YM...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mxtzu15
în 5 Septembrie 2024 | mxtzu15 întreabă:

Am comandat pe 24 august un hanorac de pe https://www.bape-romania.ro/ și încă nu mi-a venit știe cineva dacă e teapa site ul?

1
Răspunde Raportează
nsmnhee111
în 5 Septembrie 2024 | nsmnhee111 întreabă:

Bună, am cumpărat câteva chestii de pe shein și coletul a fost împărțit în două, unul din colete a ajuns însă celalalt încă are aceeași stare "Amsterdam bla bla bla, plecat de la unitate"....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nsmnhee111
în 5 Septembrie 2024 | nsmnhee111 întreabă:

Bună, am cumpărat de pe shein câteva chestii și coletul a fost împărțit în două, un colet a ajuns, dar celalalt încă e la același status "Amsterdam, plecat de la unitate" bla bla bla...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex10092003
în 4 Septembrie 2024 | Alex10092003 întreabă:

Bună, aș dori să comand ceva de pe about you aș dori să știu dacă au haine originale sau ce site cu haine originale și la preț bun mi-ați recomanda?

3
Răspunde Raportează
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 23 ore

LisaJulie întreabă:

Studii superioare sau experiența? Ce a întreabat un angajator prima data la un interviu( in experienta voastra )?
    16 răspunsuri
  • NicVal74
    trimisă pe 6 Noiembrie

NicVal74 întreabă:

Va salut, am achizitionat aceasta suflanta de la eMAG, ketya de putere 400w cu o baterie de10000mah si nu stiu daca este defect sistemul ei de incarcare deoarece am intampinat problema urmatoare am...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 6 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Va convine sa va puneti undeva intr- un loc o camera de supraveghere cu cartela sim? Mie nu imi place ca trebuie sa platesc cartela o data pe luna, mai bine conectez camera la internet printr- o retea...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • AlexGGH
    trimisă pe 6 Noiembrie

AlexGGH întreabă:

Neata, TPU! As vrea sa urmez prima facultate in regim de taxa, insa ar fi cateva probleme de ordin financiar. Daca parintii mei lucreaza la negru si traim destul de bine, doua case, 3 masini, atunci...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.510
  • Întrebări: 3.952.821
  • Răspunsuri: 17.652.072
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Recunoaste personajul Disney

Recunoaste personajul Disney

Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!

Start quiz
Categorii
  • 651.999 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.788 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.043 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.090 Conversaţii