TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Gyjbgnkjh
în 19 Iunie 2024 | Gyjbgnkjh întreabă:

În cât timp ajunge un general prima comanda de pe shein? Daca am dat comanda pe 12 e posibil sa îmi ajungă vineri pe 21?

1
Răspunde Raportează
ANDReaa1111000
în 19 Iunie 2024 | ANDReaa1111000 întreabă:

Ce fac dacă am pus nr de telefon greşit la comanda de pe shein şi am vazut abia după 3 zile?(stau în sat)

3
Răspunde Raportează
GoodLuck10
în 19 Iunie 2024 | GoodLuck10 întreabă:

Ați comandat vreodată de pe greeno.ro? Nu am găsit pe internet nicio informație legată de acest site și sper să nu fie ceva scam?

2
Răspunde Raportează
Ishsjsu
în 19 Iunie 2024 | Ishsjsu întreabă:

Buna, vreau si eu sa- mi dau comanda de niste machiaje de pe SEPHORA si costa totalul 1400 de lei, faza e, mie- mi arata ca trebuie sa platesc inainte cu cardul si mi- e frica daca nu- mi mai aduce ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mm88
în 18 Iunie 2024 | mm88 întreabă:

A cumparat cineva de pe telvest.ro? Sunt de incredere? Au niste folii antistatice si as fi vrut sa stiu cum se aplica, daca raman sau nu bule. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
alllxxxdd
în 18 Iunie 2024 | alllxxxdd întreabă:

Știe cineva de ce o comanda de la Notino mi- a fost redirecționată, refuzată și în curs de returnare la aceeași oră, de către curier, deși datele de livrare către easybox au fost corecte? ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
alexandrualexandru7
în 18 Iunie 2024 | alexandrualexandru7 întreabă:

Salut,pe shein unde arată livrarea scrie bud sosind_gha?

4
Răspunde Raportează
MariaOlv37969
în 18 Iunie 2024 | MariaOlv37969 întreabă:

Buna, a comandat cineva iphone de pe grifonul.ro? E ok site-ul? Am vazut pareri împărțite.

1
Răspunde Raportează
Dorothy456
în 17 Iunie 2024 | Dorothy456 întreabă:

Cum funcționează închirierea unui apartament pe Publi24? Vreau să mă mut la Cluj- Napoca vara aceasta în chirie. Pe Publi24 am găsit multe apartamente pe care aș vrea să le văd înainte de a...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TurleDiana
în 17 Iunie 2024 | TurleDiana întreabă:

Cum pot sa plătesc Cash pe temu?

3
Răspunde Raportează
Meee555
în 16 Iunie 2024 | Meee555 întreabă:

Ceva recomandări de Jordani pentru fete/femei la sub 700 de lei?

4
Răspunde Raportează
Suan
în 16 Iunie 2024 | Suan întreabă:

Salut! Știe cineva dacă merită să dau comandă de pe Temu pentru o tastatură? Tho, îmi puteți recomanda niște site- uri de unde să pot cumpăra echipament pentru pc (tastatură, mouse, microfon...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Giugiucandrei
în 15 Iunie 2024 | Giugiucandrei întreabă:

Salut! Am o întrebare, la amanet oare accepta obiecte de argint, nu bijuterii, argint sub forme de, , jucării" sa spun așa, cum ar fi un elefant din argint sau o statueta cu un soldat, e argint...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TpuKmee19
în 15 Iunie 2024 | TpuKmee19 întreabă:

Ceva recomandări de Jordani pentru fete/femei pana în 700 de lei?

2
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 13 Iunie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Pe ambalajul pieptului de pui are o data de expirare dar daca îl bag la congelator ii prelungesc viața? Plănuiesc să cumpăr 15kg și de aia

8
Răspunde Raportează
Gabriel5272
în 12 Iunie 2024 | Gabriel5272 întreabă:

În cat timp îmi ajunge un pachet dacă apare pe site (Poșta Română), , În prelucrare, București Hub Regional, , Tin sa menționez ca sunt destul de aproape de București, la aproximativ 80km....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Rafayel
în 11 Iunie 2024 | Rafayel întreabă:

Pot cumpara cu cardul Revolut de pe Temu si Shien?

11
Răspunde Raportează
Adryan28
în 10 Iunie 2024 | Adryan28 întreabă:

Va salut comunitate, am si eu o intrebare. Se poate cumparaturi cardul in IDM Basarab Bucuresti? Va intreb ca eu nu stiu, nu am mai fost in tara de 7 ani. Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri.

2
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 10 Iunie 2024 | SynapseNinja întreabă:

Ce părere aveți despre Freshful by Emag? Se merită achiziționarea de produse de la ei? M- ar interesa și niște experiențe obiective de la cei care au cumpărat de la ei sau știu pe cineva care ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anabla12
în 10 Iunie 2024 | anabla12 întreabă:

Bună, am de trimis un colet la o pers pe olx, acolo la cum sa primesc banii dacă dau pe ramburs îmi da curierul banii când vine după colet și dacă accept pe întrare în cont cum facem cine îmi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CorinaIoana123A
în 10 Iunie 2024 | CorinaIoana123A întreabă:

Salut TPU.De unde pot cumpara și eu tutun de calitate, am tot luat țepe cu el(nu arde, e mucegăit, are multe cotoare).Și care este mai ok pentru injectat:tocat, firicel 0, 3, firicel 0, 1? Mulțumesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie 2024 |

Bună, fetelor! Ați comandat vreodată de pe site ul Clothes by D&D? Vă atașez un link al site ului. Vreau să știu dacă sunt ok rochițele, dacă se aseamănă cu pozele postate pe site. Mulțumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2024 |

Bună, fetelor! Ați comandat vreodată de pe site ul Clothes by D&D? Vă atașez un link al site ului. Vreau să știu dacă sunt ok rochițele, dacă se aseamănă cu pozele postate pe site. Mulțumesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ingognito
în 8 Iunie 2024 | Ingognito întreabă:

Salut, o recomandare pentru aer conditionat sau ce site sau magazin recomandati de unde sa cumpar unul? Nu am nevoie de unul puternic imi trebuie doar pentru o camera.

6
Răspunde Raportează
Kys2000
în 7 Iunie 2024 | Kys2000 întreabă:

Cum se numesc tricourile alea cu mânecile până la cot sau unde găsesc

4
Răspunde Raportează
luminita811
în 7 Iunie 2024 | luminita811 întreabă:

Am dat o comanda pe shein, iar de pe data de 26 imi aparea ca este in București la fan curier, acum cateva zile am sunat sa vad ce sa intampla cu coletul meu, cei de la fan curier au zis ca nu se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DRamona20
în 6 Iunie 2024 | DRamona20 întreabă:

Bună ziua! Am dat o comandă în valoare de 450 de lei de pe Shein. La 8 zile după ce am dat comanda, mai exact chiar astăzi am primit un mesaj de 5 rânduri în care îmi spunea că comanda a fost...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marilena38
în 6 Iunie 2024 | Marilena38 întreabă:

Salut, am o intrebare, cum pot sa imi pun adresa pe SHEIN daca ei nu au raionul Strășeni, eu sunt dintr-un sat din Strășeni dar nu stiu cum sa menționez?

3
Răspunde Raportează
SikeVictor
în 5 Iunie 2024 | SikeVictor întreabă:

Am o întrebare: eu am 200 lei fix si la aparat este numa de 100 si de 300. Ce se intampla daca bag cei 200 lei in ala de 100?

1
Răspunde Raportează
geutu
în 5 Iunie 2024 | geutu întreabă:

Salut, am un anunt pe olx cu niste jocuri cu ps4 si cineva le- a cumparat cu livrare prin fan courier, intrebarea mea este trebuie sa scriu eu pe colet expeditorul si destinatarul sau pune curierul foaia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mynameisnotsupposedtobehere
în 4 Iunie 2024 | mynameisnotsupposedtobehere întreabă:

Salut! Am o nedumerire și sper că mă puteți ajuta. Acum câteva zile am dat o comandă pe Trendyol de 8 produse, iar astăzi a ajuns coletul. Spre surprinderea mea, au ajuns toate bune însă a ajuns...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
NicolaescuGabriel
în 4 Iunie 2024 | NicolaescuGabriel întreabă:

Vreau sa incerc si eu tutun la galeata si as dori cateva lamuriri. Am o masina Powermatic 3+ si nu stiu ce tip de tutun ar fi recomandat? Am tot fumat tutun la punga de 50 gr din Ungaria dar nu mai...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
bubblegumxb1tch
în 4 Iunie 2024 | bubblegumxb1tch întreabă:

Hey! Caut reviste Bravo/Bravo Girl/Popcorn din anii 2000 pana cand au disparut. As vrea sa aiba posterele si sa fie maxim 15 lei bucata. Lasati-mi Whatsapp-ul in comentarii daca aveti.

1
Răspunde Raportează
Arianna99
în 3 Iunie 2024 | Arianna99 întreabă:

Bună! Are cineva idee câte zile lucrătoare stă o comandă în depozitul Sameday, Iași, dacă nu m-a găsit acasă?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2024 |

Ce cadou pot duce la o cununie? Mireasa spune ca nu este cu dar. Ma gandesc totusi la un voucher cadou ca ultima varianta. Ce suma sa investesc avand in vedere ca merg cu iubitul?

4
Răspunde Raportează
Simina94
în 2 Iunie 2024 | Simina94 întreabă:

Buna tuturor. Ce cadou de cununie este mai potrivit? Mireasa spune ca nu vor bani pentru ca vor mai avea o petrecere anul viitor cand va fi si cununia religioasa. Ce pot cadou pot duce? Mireasa este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ilovemonkey
în 2 Iunie 2024 | ilovemonkey întreabă:

Ce parere aveti de site ul iceconcept.romania? Bijuteriile lor arata in realitate ca in pozele de pe site?

1
Răspunde Raportează
java12345678901211144133ytrytu78909876545
în 2 Iunie 2024 | java12345678901211144133ytrytu78909876545 întreabă:

Salut, vreau sa cumpăr un Samsung a55, sunt destule site-uri care il vand undeva pe la 1650 de lei, vexio, forit, cel.ro, etc. pe care mi l-ati recomanda?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2024 |

Unde pot găsi butoaie pentru dozator de apă de 11l(am încercat la Auchan, Carrefour și benzinăria MOL(la mol în general au da acum nu a mai adus de 2luni))

2
Răspunde Raportează
Artiom23
în 1 Iunie 2024 | Artiom23 întreabă:

Am fost prins ca am nu am achitat un produs in supermarket in valuare de 25 de lei paznicul ma condus la manager după care au început sa ma întrebe dacă am mai făcut așa ceva am recunoscut ca nu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gabriel5272
în 31 Mai 2024 | Gabriel5272 întreabă:

În cat timp se livrează un colet prin poștă din Olanda în România? Estimativ..Mulțumesc✌

6
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 30 Mai 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Cine a fost la Bookfest știe dacă se poate plăti cu cardul? Mersi pentru răspunsuri!

0
Răspunde primul Raportează
Valiradu
în 30 Mai 2024 | Valiradu întreabă:

Am comanda și eu ceva și încă nu a ajuns comanda, ce pot sa fac?

4
Răspunde Raportează
femeiata
în 29 Mai 2024 | femeiata întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara pasta de dinti MARVIS cu menta de albire? Nu mai vreau sa o cumpar online, am dat 30 de lei pe ea la 25 ml ca sa vad daca imi place, acum vreau sa iau full size dar online...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 29 Mai 2024 | Anonimul151 întreabă:

Ce cadou ar fi potrivit pentru diriginta ( liceu ), ( pentru că sunt ultimul an cu ea, doresc sa ii fac un cadou ). Dar nu am idee de un cadou. Nu doresc sa fie nici prea scump... Îmi puteti...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AlinBarcas
în 29 Mai 2024 | AlinBarcas întreabă:

Trebuia sa primesc un colet sameday dar easybox ul la care am cerut sa fie adusa comanda era plin.Stie cineva care este procedura?

3
Răspunde Raportează
mariusrobert123
în 28 Mai 2024 | mariusrobert123 întreabă:

Buna seara, este de incredere acest magazin https://www.forit.ro/?

1
Răspunde Raportează
1Q
în 28 Mai 2024 | 1Q întreabă:

Ce parere aveti despre acest site? Ati comandat de pe el este legit? Mi se pare ca au preturi cam mici https://www.ajoutletshopromania.co/

5
Răspunde Raportează
georgcyc
în 28 Mai 2024 | georgcyc întreabă:

Apăs pe cardul standard Apare așa: Standard planul tau Mai jos îmi scrie așa: Standard Fă upgrade Inclus cu anumite planuri Abonament Nord vpn Financial Times Abonament...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Glenky
în 26 Mai 2024 | Glenky întreabă:

Salut. Stie cineva de unde iau cei de la Burger King bacon-ul ala? N-am mai mancat niciodata unul asa bun si mi-as dori sa aflu de unde se aprovizioneaza cu el.

5
Răspunde Raportează
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 17 ore

farcry444 întreabă:

Întreb serios că m-a luat panica… chiar o să ne ia inteligența artificială locurile de muncă? Adică o să ajungem toți șomeri și roboții o să lucreze în locul nostru?
    10 răspunsuri
  • ?achi
    trimisă acum 21 ore

?achi întreabă:

Salut, TPU! Am o întrebarea foarte importantă. Sunt la facultatea de istorie. Pot fi depunctat pentru că folosesc varianta "î.e.n." în loc de cea clasică, religioasă? Menționez că preferința...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Klauswerner
    trimisă acum 17 ore

Klauswerner întreabă:

Am o întrebare pentru cei care au folosit cele două camere video sport: GO Pro Hero 13 black și Insta 360 X5? Ce îmi recomandați?
    7 răspunsuri
  • ClaudSrb
    trimisă acum 21 ore

ClaudSrb întreabă:

Salut, am si eu o intrebare legitima si de bun simt. Cum ....ma pot angaja in domeniul de UX & UI Design daca toti cauta pe cineva cu experienta, cum dobandesc aceea experienta daca eu nu ma pot angaja? ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.531
  • Întrebări: 3.952.857
  • Răspunsuri: 17.652.188
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Suits

Suits

Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.999 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.788 Auto & Moto
  • 144.232 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.341 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.093 Conversaţii