TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
T1mOtHy
în 20 Februarie | T1mOtHy întreabă:

Daca achizitionez o pereche de adidasi de pe vinted, sunt sanse sa fie rupti su fake?

4
Răspunde Raportează
Acrid
în 19 Februarie | Acrid întreabă:

Salutare, Am si eu abonament pe care il platesc lunar la data fixa. Stiti cumva magazine (haine/produse electronice) unde as putea plati prin sms?

3
Răspunde Raportează
Ioanabps
în 18 Februarie | Ioanabps întreabă:

Buna. A comandat cineva vreodata rochii de seara elegante de pe next? Noi avem NEXT doar pentru copii in Romania, insa pe site ul lor au si de dama, si as dori sa cumpar o rochie de seara care imi place...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Melina2000
în 16 Februarie | Melina2000 întreabă:

Buna! Parfumurile de pe Notino sau de la Travel Free sunt originale? De ce este diferenta asta mare de pret intre ele si Sephora? La Sephora mi se par foarte scumpe.

2
Răspunde Raportează
DenysaVasile
în 15 Februarie | DenysaVasile întreabă:

Cate rapoarte trebuie sa dau sa închid un cont de tiktok

1
Răspunde Raportează
andreizwx
în 13 Februarie | andreizwx întreabă:

Am o intrebare cand merg in magazinele din mall chiar daca cumpar ceva sau nu alarma aia de la iesire antifurt suna mereu, nu ma deranjeaza neaparat ca suna dar sunt cei de la paza care de obicei sunt...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alessio111
în 12 Februarie | Alessio111 întreabă:

Salut! Stie cineva pe ce site pot gasi niste lentile de contact bune?

2
Răspunde Raportează
ZimniceaCarrefour
în 11 Februarie | ZimniceaCarrefour întreabă:

Cum pot avea in magazinul meu punct de ridicare colete temu si shein?

2
Răspunde Raportează
eduuuard
în 10 Februarie | eduuuard întreabă:

Salut, Am dus niște mărunt la Kaufland la un aparat și mi- o dat 2 bonuri și un card, bani se află pe card? Cardul o venit sigilat. Și am două bonuri cu suma și cardul, are habar cineva? Pot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Amalia20010712
în 10 Februarie | Amalia20010712 întreabă:

Buna, a mai comandat cineva de pe site-ul MLO rochii (millionette)? ..Este de incredere? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Bernadettkkk
în 10 Februarie | Bernadettkkk întreabă:

Buna! Puteti recomanda vreun site bun unde pot cumpara genti femei second hand in cantitate mai mare? En gros

4
Răspunde Raportează
susudhhs
în 10 Februarie | susudhhs întreabă:

Pot gasi vopsea pentru textile la librarie? Daca nu, unde as putea gasi?

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 9 Februarie | oceanoflove întreabă:

Https://www.emag.ro/sirop- cafea- tribal- coffee- caramel- fara- zahar- 250ml- tribal45/pd/DR446QYBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android A mai cumparat cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BrbCristina
în 6 Februarie | BrbCristina întreabă:

Bună, am pus o comanda pe shein luna trecuta in 12, in aplicație apare ca ar fi la hub ul de la fan din Arad. Am verificat și pe expressone și pe site ul de la fan și doar awb- ul este înregistrat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DragosMarian7779
în 6 Februarie | DragosMarian7779 întreabă:

Salut! Mi am comandat o pereche de adidași și au interiorul de blana. Eu nu știam că sunt așa când i am comandat și nici retur nu pot sa fac. Știți ce as putea sa fac? N am nici un cizmar pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KlaudiuRad
în 6 Februarie | KlaudiuRad întreabă:

Am cumpărat un panini maker de la breville- Romania.ro. Aparatul funcționează, dar dacă dai cu mâna pe plita de jos, se simte undeva mai pe la mijloc că se agăță mâna ca și când ar fi o firimitură...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
overdoseee
în 4 Februarie | overdoseee întreabă:

Buna, TPU Am observat ca de cateva saptamani incoace, indiferent in care supermarket sau hypermarket am intrat, nu am mai gasit deloc Monster White. Ati patit si voi? Stiti cumva de ce nu mai se ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Februarie |

Cat costa Lite&Sweet din Catena la 1.36 kg?

5
Răspunde Raportează
Alexandra2393838
în 4 Februarie | Alexandra2393838 întreabă:

Buna, am auzit ca de maine urmeaza sa fie impuse taxe vamale pentru produsele din afara Europei, cum ar fi cele de pe Temu sau Shein. Asta inseamna ca vor fi livrate prin posta de acum inainte?

5
Răspunde Raportează
Adi1987
în 4 Februarie | Adi1987 întreabă:

Am comandat ceva de pe OLX si dupa ziua urmatore am primit mesaj ca mi se livreaza coletul si mi se pare ca este teapa, am comandat o placa de baza si pe whatsapp persoana respectiva nu vroia nici sa ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
PadycaPadovan
în 4 Februarie | PadycaPadovan întreabă:

Am greșit adresa de livrare, trebuia sa pun prin curier și am pus prin bxi. Ce fac?

2
Răspunde Raportează
PascaNicoleta
în 3 Februarie | PascaNicoleta întreabă:

Bună! Am mai bine de 3 săptămâni de cand am făcut o comanda pe shein. O comanda foarte mare.Nu mi- a ajuns. După 2 zile de la prima comanda am pus o comanda mai mica, aceea mi- a ajuns azi. 03.02.25...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DragusinRaluca
în 2 Februarie | DragusinRaluca întreabă:

Bună! De pe ce site uri pot cumpăra produse cosmetice en- gros? Doresc să deschid un magazin online de cosmetice. Produse de Make up nu foarte scumpe, dar nici chinezării bune de nimic. Produse...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aledior123
în 1 Februarie | aledior123 întreabă:

Produsele de pe notino sunt originale? Mă interesează un parfum de acolo.

4
Răspunde Raportează
Gogoasa11
în 1 Februarie | Gogoasa11 întreabă:

Am achizitionat un adaptor 20W Apple si Husa iPhone 16 silicon tot Apple de la https://mag- genius- accesorii.ro/ sunt super preturi acolo fata de Altex, de la Emag am luat si teapa chiar, stie cineva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Idk3857
în 1 Februarie | Idk3857 întreabă:

Buna TPU! Acum cateva zile am dat o comanda de pa shein si scria FRA, Zborul a sosit_at_des_AP. Ce inseamna FRA?

3
Răspunde Raportează
Biancaaaa1112
în 31 Ianuarie | Biancaaaa1112 întreabă:

Bună ziua! Vreau sa fac un retur cu produse Shein și nu știu unde trebuie sa- l trimit, la sediul lor sau la sediul celor din Sibiu. Și dacă dumneavoastră ați mai returnat, ce companie ați...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bosulsuprem
în 31 Ianuarie | bosulsuprem întreabă:

Nu am primit de dimineata mesajul cu "astazi livram" de la fan dar in awb imi apare ca este in livrare imi va ajunge astazi?

6
Răspunde Raportează
sweetys
în 30 Ianuarie | sweetys întreabă:

Buna! Ce site-uri recomandati pentru inele barbatesti si sa aiba marimi si mai mari nu doar pana la 70mm, omul are carnaciorii mai grosi nu de pianist? Nu vrea verighete sau inele de 500 lei.

3
Răspunde Raportează
stefan207
în 30 Ianuarie | stefan207 întreabă:

Salut TPU! Stie cineva de unde pot sa cumpar hanorac nike tech fleece, varianta veche care nu se mai fabrica, nou? Nu folosit. Stiu ca se gaseste mai rar acum. Im caz ca nu stiti, este modelul cu dungi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lvr
în 29 Ianuarie | lvr întreabă:

Buna! Vreau sa returnez ceva de pe eMAG, am completat formularul de retur iar la pasul 4 selecteaza optiunea de retur nu este decat casuta cu vreau bani inapoi prin cont bancar, eu nu am cont bancar,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Ianuarie |

Merita sa îmi iau joystickul verde? Poți să joci multe feluri de jocuri cu el nu- i așa și pe PC și pe telefon și pe TV? Cum vi se pare? Mie mi se pare bestial ca și culoare dar și că design(Oricum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fsfgjk
în 28 Ianuarie | Fsfgjk întreabă:

Daca îmi apare la o comanda de pe sein că este în Sibiu, în câte zile va ajunge la mine dacă eu stau in Iasi?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie |

Bună! Recent am primit o brățară tip Pandora de aur are ștanță 585 înăuntrul închizătorii și menționez că are 19 charmuri și ele fiind din aur. Am fost la amanet sa o verific și mi- a pus...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
FarcasiuDuti
în 28 Ianuarie | FarcasiuDuti întreabă:

Am făcut o comandă pe Jomm. A ajuns în punctul "bud inbound hub". Ce ar putea însemna asta și în cât timp ar putea ajunge la destinație, intervalul de primire fiind precizat de ei 25.01 - ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gsjsjsb
în 28 Ianuarie | Gsjsjsb întreabă:

Cine a comandat de pe sixty 8.ro?

1
Răspunde Raportează
alexadra12C5
în 27 Ianuarie | alexadra12C5 întreabă:

Am un colet de pe Sein Luni am primit de la fan curier un AWB și mi- a spus că coletul va fi livrat azi. Dar nu a venit nimeni. După amează am primit un alt mesaj care îmi spune că sa încercat livrarea.Marti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bobo85
în 27 Ianuarie | bobo85 întreabă:

Salutare TPU, as vrea sa stiu si eu unde se mai gasesc tigari Snagov (in special Gold) si Carpati prin PLOIESTI. Intr-o vreme erau la megau de pe republicii dar le au scos

3
Răspunde Raportează
emiliancftepup
în 26 Ianuarie | emiliancftepup întreabă:

Când îmi ajunge coletul shien daca scrie ca e-n Ungaria?

6
Răspunde Raportează
SabouAnaMaria
în 25 Ianuarie | SabouAnaMaria întreabă:

Dacă am comandat de pe shein 17 produse deodată, de ce îmi arată că le livrează pe toate separate?

5
Răspunde Raportează
Nicollllllle
în 24 Ianuarie | Nicollllllle întreabă:

Bunaaaa... Mi-am dat și eu o comandă de pe shein, și imi arata:BUD, Zborul a sosit_at_des_AP. Cam în câte zile o să îmi ajungă?

3
Răspunde Raportează
Alexxxxia
în 24 Ianuarie | Alexxxxia întreabă:

Bună, mi- am dat o comandă pe SHEIN pe 20.01. 2025 și îmi apare de pe 23.01 ca este Zbor Zbor sosit doar ca îmi apare așa de la 3:44 dimineața și nu știu dacă cumva îmi mai ajunge, am dat ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ImDarkRaul4566
în 24 Ianuarie | ImDarkRaul4566 întreabă:

Salut! Pentru cei care au comandat Parfumuri de pe siteul mmparfumuritimisoara, cum a fost experienta? Sunt legit sau vand Parfumuri fake?

2
Răspunde Raportează
octav005
în 23 Ianuarie | octav005 întreabă:

Buna seara. ce spuneti despre produsele dupa Temu. am inteles ca nu prea sunt de calitate. EU zic ca dupa Aliexpress sunt mai de calitate,

7
Răspunde Raportează
iulianmentol
în 22 Ianuarie | iulianmentol întreabă:

Salutare tuturor! Știe cineva furnizori de haine pentru copii? (En gros)

1
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 22 Ianuarie | Alin5644466 întreabă:

Salut TPU, am o problema si nu vreau mesaje cu jigniri, mistouri, nu am primit nimic mesaj ca primesc colet si am primit un apel si nu am raspuns ca eu de fel nu raspund la apeluri, mi- a aratat acum...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Adi1987
în 22 Ianuarie | Adi1987 întreabă:

Am comandat ceva de pe OLX si e pentru prima data cand coletul nu imi vine nici a doua zi, m-am uitat la awb si acolo zice ca e tranzit, mai vine?

8
Răspunde Raportează
Ana260124
în 21 Ianuarie | Ana260124 întreabă:

Bună! Unde aș putea vinde o turbină nouă mai exact Renault Garrett?

5
Răspunde Raportează
techcumario
în 21 Ianuarie | techcumario întreabă:

Salut TPU, am o întrebare în legătură cu BSI București: Știe cineva daca mai sunt întârzieri de 1 lună sau daca s- au mai remediat din aceste probleme? Aștept un telefon din Japonia cumpărat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
___hap0
în 20 Ianuarie | ___hap0 întreabă:

Am trimis un retur și nu am primit banii nici azi. Ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • mmarrybr
    trimisă acum 17 ore

mmarrybr întreabă:

Bună ziua! Am băiatu cl 11 la zi, cam lipsește și n are nici o motivație sa ia și el note de trecere. Zice mereu ca l urăște profesorii. Ceva se întâmplă, el fiind mai sensibil isctotul...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Catamedeea26
    trimisă pe 2 Noiembrie

Catamedeea26 întreabă:

Cum pot să iau legătura cu Ernest sau cum pot face rost de nr de telefon vă rog
    13 răspunsuri
  • Mihaela2023
    trimisă acum 18 ore

Mihaela2023 întreabă:

Mă plictisesc deoarece nu am cu cine sa vorbesc şi nu am nici măcar un prieten sau o prietenă deşi am ajuns la 27 de ani nu am prieteni, la servici majoritatea sunt in vârstă şi nu avem ce vorbi....? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • Anonimms128
    trimisă acum 13 ore

Anonimms128 întreabă:

Buna dintre un Samsung a54 care a fost deblocat de cont google si nu se mai poate da actualizare soft, Ce ați alege sau iphone x 128 GB sănătatea bateriei fiind 100? Care ar fi mai bun
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.423
  • Întrebări: 3.952.669
  • Răspunsuri: 17.651.101
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.989 Adolescenţi
  • 55.563 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.777 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.035 Carieră
  • 20.339 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.066 Conversaţii