TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
anonim_4396
în 28 Decembrie 2024 |

Hei, TPU, unde găsesc și eu cărți sau reguli și jocuri de criptograme, dar în limba română?! Iar aceste criptograme le putem crea și noi? :) M- ar interesa un ghid cu reguli pentru aceste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Catricove10
în 28 Decembrie 2024 | Catricove10 întreabă:

Ce nume sa pun ursulețului meu mov de jucărie? Va rog un nume dragut

6
Răspunde Raportează
Anonimaaaa9999
în 27 Decembrie 2024 | Anonimaaaa9999 întreabă:

Bună seara, am dat și eu o comandă pe 21 decembrie de pe Stradivarius plătită cu cardul bineînțeles, am pus toate datele corect, livrare la domiciliu nimic ieșit din comun.Acum îmi zice :"Incident...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Paulicass
în 27 Decembrie 2024 | Paulicass întreabă:

Bună seara, de unde se pot cumpăra țigări pentru dispozitivele glo? Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2024 |

Merita un proiector Sky Sparkle Universe? Are cineva? chiar se vede așa de frumos ca în poze? Oricum eu sunt pasionat de astronomie si astrologie,stele, planete etc

1
Răspunde Raportează
123adrian987
în 24 Decembrie 2024 | 123adrian987 întreabă:

Este posibilă returnarea la Altex a căștilor in- ear? Am cumpărat si folosit recent niște casti intraauriculare (in ureche) de la Altex. Perioada de 14 zile de la cumpărarea produsului nu a trecut,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Imul17373
în 24 Decembrie 2024 | Imul17373 întreabă:

Ce site vi se pare mai sigur și legitim pentru a achiziționa pantofi sport? Vreau să cumpăr modelul de la Nike Air Force 1 mid de damă

4
Răspunde Raportează
luciluk
în 22 Decembrie 2024 | luciluk întreabă:

Salut. Vreau sa cumpar un scaun pentru birou, gaming, ergonomic nu prea imi pasa numele. Voi care sunteti mai mari gen peste 1, 85 si 130kg in ce scaune stati bine.Ideal sa iti tina si spatele mai ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
bogdyguitar
în 20 Decembrie 2024 | bogdyguitar întreabă:

Salut TPU. Am și eu o nelămurire. Deci am dat comanda de o chitara și pe site scrie că a fost expediat, iar când încerc să verific statusul livrării cu AWB- UL îmi apare mesajul:, , AWB- ul a...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
jhon921
în 20 Decembrie 2024 | jhon921 întreabă:

Salutare, am vazut într o reclama pe tiktok cred, un breloc de chei cu casa celor doi batranei din filmul "Up, deasupra tuturor", stie cineva unde as putea sa gasesc acest breloc sau măcar ceva asemanator?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
HuzmezanCristian
în 19 Decembrie 2024 | HuzmezanCristian întreabă:

Buna seara, luni am trimis un colet către Vaslui, respectiv în Negrești. Coletul a fost ridicat de către destinatar miercuri, oare sunt șanse să îmi ajungă banii pe mâine deoarece am selectat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lorelay30052003
în 19 Decembrie 2024 | Lorelay30052003 întreabă:

Buna! Am nevoie si eu de o recomandare de placă de păr pana în 200 de lei care să nu mă tragă de păr sau sa- l ardă prea tare. Ceva din ceramica as dori ..parul meu este subțire puțin despicat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 18 Decembrie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Brad de Crăciun artificial sau natural?

13
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 17 Decembrie 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

Sunt mai ieftine parfumurile la Douglas decât la Sephora în perioada asta? Magazin fizic zic

5
Răspunde Raportează
denis779
în 16 Decembrie 2024 | denis779 întreabă:

Salut,am dat o comandă on line și din greșeală am trecut doar adresa postala de la strada și nu adresa cu numele strazii... posibil sa nu îmi mai ajungă comamda?

5
Răspunde Raportează
ReignForest
în 15 Decembrie 2024 | ReignForest întreabă:

A comandat cineva de pe trendyol? Dacă da în cât timp vine comanda și cum se comandă? Doar cu cardul?

3
Răspunde Raportează
Zhr
în 15 Decembrie 2024 | Zhr întreabă:

Salut TPU. Vreau să știu doar un adidași care să coste maxim 120-140 euro și să fie la modă

4
Răspunde Raportează
Addina14
în 14 Decembrie 2024 | Addina14 întreabă:

Buna ziua! A comandat cineva lucruri personalizate de pe mygift.ro?

1
Răspunde Raportează
Maruzzia
în 14 Decembrie 2024 | Maruzzia întreabă:

Bună TPU, Îmi puteți spune și mie dacă capsulele de la Dulce Gusto s-ar potrivi în aparatul Nesspresso by Krups Essentza Mini? Să nu cumpăr degeaba ????????

3
Răspunde Raportează
BiancaaaM3107
în 13 Decembrie 2024 | BiancaaaM3107 întreabă:

Buna tuturor. Am dat comanda pe un site www.skeroshop.me, apoi am aflat ca se mai numeste si www.skechersromania.net, mi au luat banii din cont iar dupa ce am platit pe pagina respectiva a aparut o eroare....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sabrinq7
în 13 Decembrie 2024 | sabrinq7 întreabă:

Buna, am dat o comanda pe shein. nu imi mai ajunge comanda. termenul este de 13-15 zile..am inteles ca in caz de nu respecta acel termen primesc 500 de puncte? este adevarat? daca da cum le primesc?

2
Răspunde Raportează
Cosmin9605
Întrebare recomandată în 12 Decembrie 2024 | Cosmin9605 întreabă:

Am urmatoare situatie: Am comandat de pe eMag un aer conditionat Daewoo DAC- 12PROW 12000btu, insa surpriza am primit unitatea externa de la DAC- 12PROW si unitatea interna de la DAC- 12CHSDB- NK, cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alikhalid55
în 12 Decembrie 2024 | alikhalid55 întreabă:

Am plasat o comandă pe Shein și compania de livrare este Fan și, de- a lungul timpului, nu am primit niciun telefon sau mesaj decât de la un număr ciudat o dată, iar când am intrat în aplicație...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
techcumario
în 12 Decembrie 2024 | techcumario întreabă:

Salut, am o intrebare in legatura cu Emag- ul: Daca de exemplu am returnat o masina de spalat si am selectat sa primesc un voucher cu toata suma ei, dupa ce primesc voucher- ul, se poate convertii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alexia1506
în 11 Decembrie 2024 | Alexia1506 întreabă:

Buna! A mai comandat cineva de pe site-ul Mobiledirect.ro? Daca da, cat timp a durat pana va venit coletul

0
Răspunde primul Raportează
stimox
în 11 Decembrie 2024 | stimox întreabă:

Daca imi cumpar pouchuri cu nicotina/snus de pe net stie curierul sau scrie pe el ce contine?

3
Răspunde Raportează
ParvuiulianaMariaLuciaLarisa626242421
în 10 Decembrie 2024 | ParvuiulianaMariaLuciaLarisa626242421 întreabă:

Bună ziua! Cum pot plăti numerar pe SHEIN și temu?

2
Răspunde Raportează
IulianaValentina
în 10 Decembrie 2024 | IulianaValentina întreabă:

Bună, am o comandă facută pe trendyol, a avut o întarziere mare iar banii au fost rambursați, comanda a stat la vamă timp de 3 sapt, vi s- a întamplat sa primiti comanda chiar dacă returul ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maria_Trif_1989
în 10 Decembrie 2024 | Maria_Trif_1989 întreabă:

Bună, aș avea o întrebare, mi- am luat o pereche de cizme ugg din office, m- au rănit groaznic dupa o singura purtare. Le- am cumpărat in 9.11 și în 27. 11am mers la magazin cu ele, mi le- au...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 10 Decembrie 2024 | Alin5644466 întreabă:

Salut TPU, am o problema, am card ing de adult, am cumparat tranzactii online si inca arata tranzactii in asteptare, am confirmat cu parola si a zis sa intru pe aplicatia unde am achizitionat produsul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tudor2ps
în 10 Decembrie 2024 | Tudor2ps întreabă:

Salut, vreau recent sa îmi cumpăr niste haine de pe Venum, dar nu știu mărimea exacta care se potrivește. Daca știe cineva va rog sa îmi spuneți, am 165cm și undeva la 60kg "+ "; "- ". As ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim202225
în 8 Decembrie 2024 | Anonim202225 întreabă:

Bună! Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Am dat o comandă pe Trendyol cu plata Ramburs și am adăugat niște produse greșite … Am anulat- o imediat după și scrie " anulată " dar am o nedumerire...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 8 Decembrie 2024 | LisaJulie întreabă:

Voi ce i-ati cumpăra unei persoane pentru a va cere scuze ca ați ignorat-o în ultimul timp și v-ati ocupat cu orice altceva în afara de a petrece timp cu ea și vreți sa va revanșati?

9
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 5 Decembrie 2024 | Aoxkajcjw întreabă:

Salut,evomag si quickmobile sunt site uri de incredere?

3
Răspunde Raportează
Ramo137
în 5 Decembrie 2024 | Ramo137 întreabă:

Buna! De unde din Bucuresti pot cumpara carti mai ieftin? Am gasit multe carti de psihologie super faine dar in carrefour de ex sunt foarte scumpe.

9
Răspunde Raportează
StefanCzika
în 3 Decembrie 2024 | StefanCzika întreabă:

Buna ziua! Am dat pentru prima dată comanda pe AliExpress și am apăsat din greșeală că am primit comanda dar eu nu am primit- o. O voi mai primi dacă am zis deja că am primit- o? Mulțumesc pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Numepublicuserneim
în 3 Decembrie 2024 | Numepublicuserneim întreabă:

Se găsește Disaronno în România? Și dacă da, cam cât costă?

1
Răspunde Raportează
cxy15
în 3 Decembrie 2024 | cxy15 întreabă:

Salut! Am dat o comandă pe SHEIN pe 22 noiembrie, statusul comenzii s- a actualizat până mi- a apărut prima oară "Pachetul este în tranzit accelerat, vă rugăm să aveți răbdare. ", acum după...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Piciu_Mihaela_
în 2 Decembrie 2024 | Piciu_Mihaela_ întreabă:

Bună ziua cine ma poate ajuta cu un link de magazine de dulciuri din afara țării la un preț bun.

3
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 1 Decembrie 2024 | TeleaMatei întreabă:

Buna TPU! Știu ca această întrebare este banală și imposibilă dar vreau un răspuns clar. Cum poți cumpăra un sat întreg? [Nu știu dacă am pus la categoria corecta]

6
Răspunde Raportează
Sjhxjcks
în 1 Decembrie 2024 | Sjhxjcks întreabă:

Bună. În aplicația Profi App îmi apare acel cerc central împărțit în doua bucăți, unul albastru sus și unul rosu jos. premiile câștigate pana im prezent au costat 66 de lei, și îmi arata...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Robert7262
în 30 Noiembrie 2024 | Robert7262 întreabă:

Salutare! Eu aș dori să achiziționez un ceas, mai exact unul de la Tommy Hilfiger (1710383), si l am găsit pe site ul Timestore la prețul de 567 RON, credeți ca este original? Mi a atras foarte...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 30 Noiembrie 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Salut! Recent mi- am cumpărat un monitor, monitorul a venit fără tastatura sa m- am gândit sa îmi cumpăr eu una întrebarea mea este daca îmi cumpăr o tastatura wireless merge sa o conectez la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Tohe
în 30 Noiembrie 2024 | Tohe întreabă:

Comanda in magazin Altex Salut, am comandat acum 6 zile o husa pe site- ul altex cu ridicare din magazin. Dupa 2 zile primesc mail de la curier ca produsul este livrat la magazinul respectiv. De la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex25535646754567547631136788
în 28 Noiembrie 2024 | Alex25535646754567547631136788 întreabă:

Salut, vreau să îmi iau un trening Nike tech și am găsit site-ul ăsta sporty1 ce ziceți să îmi dau comandă de pe el? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Karminacarmi
în 28 Noiembrie 2024 | Karminacarmi întreabă:

Salut! Deci eu acum o săptămâna mi-am dat o comanda pe shein si eu am pus numărul de telefon gresit ce pot face? Merge sa schimb numărul te telefon?

1
Răspunde Raportează
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
în 26 Noiembrie 2024 | aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee întreabă:

Buna, am dat comanda pe SHEIN in data de 08.11 și timpul estimat de livrare este 11- 13 zile lucrătoare și comanda a fost expediată abia pe 14.11, iar azi când m- am uitat la status îmi zice " ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 26 Noiembrie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

Voi mergeti la Selgros? Am zis sa intru si eu azi ca prea am auzit multe despre el. Va spun sincer ca nu am mai vazut nicaieri preturi asa mari. Adica era un pret un pic mai mic daca luai mai multe bucati...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 26 Noiembrie 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

E cineva care se pricepe la brandurile de ochelari si costul lentilelor? Vreau sa stiu daca mi-am luat teapa sau se putea si mai rau.

20
Răspunde Raportează
ImDarkRaul4566
în 26 Noiembrie 2024 | ImDarkRaul4566 întreabă:

Salut TPU, care e faza cu red code la fan courier? Am 2 comenzi care trebuie livrate una de o saptamana deja si una facuta sapt asta si pe site scrie ca red code este inchis pe o perioada nedeterminata,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 10 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

De ce spun mulți ca partidul acela de legionari și fasciști va ajunge la guvernare când pana în 2028 va fi desfiintat?
    13 răspunsuri
  • Richard2003
    trimisă acum 2 ore

Richard2003 întreabă:

Tot primesc mesaje de genul Datoria de la ORANGE este analizata pentru trimiterea dosarului Dvs. in instanta. Achitati acum 1638.53 RON si solutionati amiabil! Kredyt Inkaso 0372309922 Într- un...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Calin9393
    trimisă acum 21 ore

Calin9393 întreabă:

Buna seara. Când m- am simțit foarte rău prietena mea nici nu m- a întrebat a doua zi dacă sunt bine sau nu, cand i- am lăsat mesaj ca nu pot sta in picioare de rău ce îmi este, mi- a răspuns...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • flufita
    trimisă acum 7 ore

flufita întreabă:

Cine a mai avut problema asta si ce pot sa fac? Inca din clasele primare am avut probleme cu body image si am avut perioade cand mancam foarte putin insa se intampla sa zicem o data/de doua ori pe an...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.439
  • Întrebări: 3.952.694
  • Răspunsuri: 17.651.249
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Arrow

Arrow

Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.993 Adolescenţi
  • 55.566 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.779 Auto & Moto
  • 144.230 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.035 Carieră
  • 20.340 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.071 Conversaţii