| numesiprenume0 a întrebat:

Am facut un cont pe platforma REVEAL pentru completare de sondaje si obtinerea de puncte care se transforma in vouchere eMAG. Stie cineva la ce ma refer? Stiti cumva daca este ceva sigur? As dori cat mai multe informatii. Multumesc!

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Pentru a putea să afli mai multe păreri de-ale utilizatorilor care au folosit această platformă îți recomandăm să intri pe pagina de Facebook a platformei, să citești recenziile, sau să cauți direct pe Google.

Este o platformă care realizează cercetări de piață. Punctele respective pe care le primești, sunt oferite în schimbul anumitor date sau informații personale pe care ești de acord să le împărtășești o dată cu utilizarea platformei. În momentul în care ajungi la un minim de 5000 de puncte, poți transforma aceste puncte în premii.

Poți citi mai multe despre sistemul de puncte și regulamentul platformei aici:
- https://go.reveal.ro/sistem-punctaj/
- https://go.reveal.ro/regulament-panel/

Ora De Net
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu apuci sa vezi voucherul ala ca o sa te plictisesti pana ti l da...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da breh, cel mai probabil e ok, doar ca e posibil sa dureze de iti creste par alb. Eu am primit de la GBD Research doua vouchere de 100 RON fiecare in vreo 6-7 luni, fara sa completez sute de sondaje. De regula vad ca platesc mult mai bine fata de altii...

| Wr3nch a răspuns:

Pai lasa si un link sa vedem site-ullaughing