| Alina12235 a întrebat:

Buna! Azi am accesat o reclama la un cazino făcută de culita sterp, honeybetz. Am depus 70 lei si am jucat jocul chiken unde am castigat 250 lei pe care am putut sa ii retrag. Problema e ca mi-au cerut o poza cu Ci si o identificare biometrica a fetei pe care le-am facut si am putut retrage banii. Banii spun ca intra in 5 zile. Am cautat informatii acum despee asta daca e normal sau daca site ul este serios dar nu gasesc nimic. Imi e teama ca mi-am dat copia ci si nu stiu ce pot face cu ea daca site ul nu era real

2 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

Cazino-urile si alte site-uri unde sunt implicati bani sunt obligate sa ceara buletinul si dovada faptului ca esti posesoarea buletinului prin identificare biometrica. Banii intr-adevar intra peste cateva zile. Nu stiu daca acest cazino e serios sau nu, dar aceasta e procedura oricum.

| Mihai8767 a răspuns:

Imi pare rau sa o spun, dar nu e site ci e o aplicatie care este mega/extra viralizata de reclame platite atat cu admob cat si cu persoane cunoscute (Culita Sterp, care i se rupe de moralitate atata timp cat el isi ia banii pe reclama).

Pe scurt e o app shady, care din cate stiu nu baga bani nimanui, posibil daca ai citit termeni si conditiile (cum de altfel majoritatea nu o facem) e posibil ca intre zecile de randuri sa aiba si o nota de subsol in care specifa explicit ca, castigurile nu sunt reale deci practic in orice instanta din lumea asta te-ai duce nu ai avea in veci castig de cauza.

Cat despre CI tau nu stiu ce sa zic, e cam greu in ziua de azi sa mai faci manarii doar cu CI.