| beatricesss a întrebat:

Buna, va rog am nevoie de ajutor, in aceasta dimineata mi-a fost suspendat contul de tik tok pe motiv ca nu a trecut de verificare, va rog ma poate ajta cineva, bineinteles ofer si recompensa celui/celei care ma ajuta. Multumesc

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti trăi fără el?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Foarte bine nu i nevoie de tik tok ar trebui desfiintat rahatul de tik tok si amenda celor care il folosesc si posteaza acolo orice le trece prin cap, bine ar fi sa ti stearga definitiv contul tik tok

Bula
| Bula a răspuns:

N-a trecut de veificare si a fost considerat cont fals.
Nu se poate ajuta, fara acordul lor.

| gabicoo a răspuns:

Georgescu ți-a trebuit? Na Georgescu.

| MIulia1997 a răspuns:

Îmi pare rău să aud că ai avut probleme cu contul tău de TikTok. Dacă contul tău a fost suspendat pentru că nu a trecut de verificare, este posibil să fie o eroare din partea platformei sau o problemă legată de informațiile de autentificare. Iată câțiva pași care te-ar putea ajuta:

Verifică adresa de email: TikTok îți trimite, de obicei, un mesaj pe email pentru a te anunța despre suspendare. Verifică-ți inbox-ul și folderul de spam pentru a găsi detalii suplimentare.

Contactează suportul TikTok: Mergi pe pagina oficială de ajutor a TikTok, și folosește formularul de contact pentru a trimite o cerere. Spune-le că ai avut probleme cu verificarea contului și cere-le să îți ofere mai multe informații.

Apel la apelarea contului: TikTok oferă uneori opțiunea de a contesta suspendarea contului. Căută în aplicație opțiunea „Apelare" și urmează pașii pentru a trimite o solicitare de revizuire a contului tău.

Verificarea informațiilor de autentificare: Asigură-te că informațiile tale de autentificare sunt corecte și că nu există probleme cu contul tău de email sau cu numărul de telefon asociat.

Îți recomand să acționezi rapid, deoarece unele suspendări pot fi temporare. Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, nu ezita să mă întrebi!