| Isa1234 a întrebat:

Cum pot intra in contul Snapchat? Precizez ca imi stiu numele de utilizator,însă parola nu. Am dat resetarea parolei, am băgat nr de tel pentru a primi codul acela, am schimbat parola si apoi când sa ma loghez scrie "parola incorecta" am schimbat-o de 5 ori...stie cineva ce se intampla?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Îmi dau seama că poate fi chiar frustrant să nu te poți loga, chiar dacă ai încercat de atât de multe ori. E foarte bine că ai conectat și verificat contul de Snapchat cu telefonul în trecut. În caz contrat, într-o astfel de situație era foarte dificil să-ți recuperezi contul.

În cazul în care ți-ai setat și emailul ca variantă de recuperare, poți încerca să îți resetezi parola folosindu-te și de mailul acela. E important să faci acest lucru doar dacă ai acces la mailul respectiv.

Dacă Snapchat dă eroarea în care zice că parola este introdusă incorect, există varianta ca într-adevăr atunci când ai creat-o să fi scris ceva diferit față de atunci când încerci să te loghezi. Ai încercat de multe ori, deci probabil ai fost deja foarte atentă la asta. O altă variantă este aceea de a nu finaliza procesul de resetare a parolei. Asigură-te că treci prin toți pașii menționați. În caz contrar, Snapchat așteaptă să fie introdusă prima parolă pe ca nu o mai știi.

Sunt utilizatori care întâmpină dificultăți atunci când se conectează. Aceștia primesc o eroare care anunță că temporar nu se poate realiza conexiunea, conexiunea la internet nu s-a putut realiza sau a fost o problemă de conectare la server. Dacă și tu ai primit o astfel de eroare poți să verifici dacă aplicația este actualizată sau să o dezinstalezi și reinstalezi.

Sperăm că vei reuși să rezolvi problema.

Ora De Net