TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_4396
în 26 Ianuarie 2025 |

Daca mă apuc de sport pot sa îmi construiesc un fizic frumos și un abdomen frumos cu patratele? Cat trebuie sa muncesc pentru așa ceva și cât de atent trebuie sa fiu la alimentatie? De unde sa mă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JustAod
în 26 Ianuarie 2025 | JustAod întreabă:

Salut TPU,intreb pentru cei ce fac sala,cat credeti ca ar fi un bench press mediu pentru un baiat, 15 ani, 80 kg care face sala de 4 luni? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
JustAod
în 25 Ianuarie 2025 | JustAod întreabă:

Salut TPU, sunt baiat, 15 ani, 178 cm si 80 kg, fac sala de 4 luni, si voiam sa va întreb daca este ok sa mananc 3000- 3500 calorii si 150- 200g proteine zilnic daca vreau sa pun masa musculara? ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 25 Ianuarie 2025 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Eu sunt un fan al handbalului feminin. Cine este în tabăra mea?

3
Răspunde Raportează
EdiMarcu
în 25 Ianuarie 2025 | EdiMarcu întreabă:

1. Ce credeți că va face FCSB joi seară în meciul cu Manchester United? 2. Cine credeți că va câștiga Champions League? 3. Cine credeți că va câștiga Europa League?

4
Răspunde Raportează
Saul17
în 24 Ianuarie 2025 | Saul17 întreabă:

Oare pot sa ma transfer la liceul sportiv cu program sportiv Iasi ca eu sunt a cincea și vreau sa ma transfer în clasa a șasea dar am media 8, 12 pana în momentul asta are vreo importanta? Și dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2025 |

Cum sa reușesc să îmi schimb și eu stilul de viață pentru sănătate?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2025 |

Conteaza sa am grija maxima la nutritie si alimentatie in viata asta?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2025 |

Cum sa reușesc să îmi fac un abdomen sexy? Contează acest lucru pentru fete?

3
Răspunde Raportează
radu383838
în 21 Ianuarie 2025 | radu383838 întreabă:

Salut! Tocmai ce mi- am dat comanda de 2 gantere 2.5 kg. Vreau sa ma apuc de sala acasă, dar am 12 ani, dacă fac corect exercițiile, se poate intampla ceva cu înălțimea mea? Fac tot felul de Flotări,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Iuliaaiul07
în 21 Ianuarie 2025 | Iuliaaiul07 întreabă:

Bună, sunt fată și vreau să mă înscriu la fotbal. Țin să menționez ca iau de la 0, nu am experiența deloc. Am nevoie de niște sfaturi. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
?tefan553
în 21 Ianuarie 2025 | ?tefan553 întreabă:

As putea sa mă înscriu la o echipă de fotbal daca nu am urmat vreo academie și am 18 ani?

5
Răspunde Raportează
Marceloso
în 20 Ianuarie 2025 | Marceloso întreabă:

Salut TPU! Pe scurt am 19 ani si vreau sa fac pasul in fotbal la un club mare, dar nu stiu cum. Am fost la un club de juniori de la 12 ani timp de 3 ani dar am fost nevoit sa ma mut la Galati. Fotbal ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2025 |

Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele? E un vis al meu. Trebuie sa fac abdomene multe în principal? De exemplu cam cate abdomene trebuie sa fac pe zi? Evident că trebuie umblat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 18 Ianuarie 2025 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

E normal la ramat cu haltera sa se simta si umerii?

3
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 17 Ianuarie 2025 | aureliaghindoac întreabă:

Exercițiile cu gantere și greutăți de acasă au adus rezultate la picioare, fesieri etc?

9
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 17 Ianuarie 2025 | Bastiorosz întreabă:

Bună ziua, am 16 ani si 2 luni și fac sală de vreo 3 luni, si am ajuns sa am 31, 5 biceps, 33, 5 /34 cm antebraț, si incheietura mâinii 17 cm.am 58- 60 kg și 181, 5 cm oare sunt ok câtdecât?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2025 |

Buna. Știe cineva la pariuri fotbal cum se scrie că o echipa înscrie în ambele reprize. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Andreas221
în 17 Ianuarie 2025 | Andreas221 întreabă:

Cum pot sa fac 26 de abdomene în 30 de secunde?

4
Răspunde Raportează
connectedbylight
în 15 Ianuarie 2025 | connectedbylight întreabă:

Daca cresc greutatea cand fac hip thrust e vreo problema? Citisem undeva ca daca forțezi prea tare greutatile sunt riscuri de a nu mai putea rămâne însărcinata, dar nu stiu cat de adv este

3
Răspunde Raportează
OnucIoan
în 15 Ianuarie 2025 | OnucIoan întreabă:

Salut. Nu știu ce drum sa urmez. De mic îmi place fotbalul dar părinții nu au avut cu ce bani să mă dea la fotbal, așa că m- am antrenat multi ani la rând singur, iar acum la 15 ani n- am avut...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Ianuarie 2025 |

In Superliga României a cărei echipa sunteți fan? Eu SC Oțelul Galați forever

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 11 Ianuarie 2025 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

E mai ok sa-mi calculez caloriile sau macronutrientii?

5
Răspunde Raportează
Tfucaresm7
în 11 Ianuarie 2025 | Tfucaresm7 întreabă:

Fetelor,voi mergeti la sala cand sunteti pe ciclu?

5
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 10 Ianuarie 2025 | aureliaghindoac întreabă:

A avut cineva hip dips și a scăpat cumva de ele prin exerciți? Dacă da ce exerciții au fost bune și în cat timp?

1
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 10 Ianuarie 2025 | aureliaghindoac întreabă:

Exerciți pentru hips dips care funcționează?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 10 Ianuarie 2025 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ce părere aveți despre Premiere League? Eu cred că este cel mai bun și cel mai frumos campionat din lume.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2025 |

Salut. Dati-mi idei cum sa castig la pariuri?

8
Răspunde Raportează
1natyyyy
în 9 Ianuarie 2025 | 1natyyyy întreabă:

Buna, vin cu o intrebare adresata in special baietilor carora le place fotbalul sau care practica acest sport, vine ziua iubitului meu pe data de 25 luna asta si vreau sa ii fac ceva cadou, poate ceva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SebyZK
în 9 Ianuarie 2025 | SebyZK întreabă:

Salut! Stie cineva unde se face box in piatra neamt? Daca stiti va rog sa ma informati.Multumesc!

2
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 8 Ianuarie 2025 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.Statul în mâini afectează cresterea in inaltime? Am 15 ani și 1.77- 1.78 inaltime.Problema e ca mi se mai întâmplă să mai și cad, iar asta se datorează datorita ca îmi fac acel"spate...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Doreanu1056
în 7 Ianuarie 2025 | Doreanu1056 întreabă:

Buna ziua TPU, am o problema cu care ma confrunt de ceva zile. Vara trecuta am jucat la un club de la mine din oras, insa am decis sa ma las, iar acum vreau sa merg la un alt club din oras. Aici este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1Q
în 7 Ianuarie 2025 | 1Q întreabă:

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pe 7Card, contra cost

0
Răspunde primul Raportează
connectedbylight
în 7 Ianuarie 2025 | connectedbylight întreabă:

Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai am spatele asa mare având in vedere ca fac sala de app un an si antrenez fiecare grupa doar o data pe sapt?

7
Răspunde Raportează
Delia65delia
în 6 Ianuarie 2025 | Delia65delia întreabă:

Bună! Ce as putea sa iau(pastile/shake- uri, etc) pentru a slăbi? Incerc să mă țin de dietă și sa fac sport dar nu am timp..Fiind la facultate toată ziua sunt pe fuga și iau repede un covrig ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2025 |

Dacă fac câte 400 de repetări pe zi cu Gripper, având greutatea setata pe 16 Kg, timp de 4 luni, dacă am să fac 150 de flotări pe zi timp de 4 luni, având 45- 52 de Kg, voi observa o îmbunătățire...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AlexiaAlexiaaaa1
în 5 Ianuarie 2025 | AlexiaAlexiaaaa1 întreabă:

Bună ziua. Îmi poate recomanda și mie vă rog, cineva, un testosteron bun? țin să menționez ca sunt femeie și doresc să îmi dezvolt masa musculară mult mai mult și mai rapid. Fără răspunsuri...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Titan123
în 5 Ianuarie 2025 | Titan123 întreabă:

Se salveaza buzaul de la retrogradare la fotbal?

4
Răspunde Raportează
costimario
în 4 Ianuarie 2025 | costimario întreabă:

Practic sport de performanță de vreo 2 ani jumate dar nu am observat mari schimbări in corpul meu, grăsimea de pe solduri scade greu in schimb pe coaste n- am pic de grăsime, pot spune ca am putina...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Tfucaresm7
în 3 Ianuarie 2025 | Tfucaresm7 întreabă:

Buna! I se intampla sau i s- a intamplat cuiva sa il ia ameteala atunci fix la sfarsitul mersului pe banda? In timp ce merg n- am nicio problema, insa cand sunt spre final si opresc aparatul chiar ma ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 3 Ianuarie 2025 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, TPU.Ce pot face pentru a creste in masa musculara? Nu mai cresc deloc, de la 70 kg nu prea mai cresc și totuși as vrea sa ajung la 80 kg în masa musculara.Am 1.77 inaltime, 15- 16 ani și vreau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
___Cv4W
în 2 Ianuarie 2025 | ___Cv4W întreabă:

Am aproape 15 ani sunt destul de dezvoltat, practic fotbal și de curând m- am accidentat la genunchi, in această perioadă am mers la sală, fac de 3 luni și as vrea să știu dacă pot lua creatină,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Matttei
în 1 Ianuarie 2025 | Matttei întreabă:

Dacă am 15 ani, am 183 cm, practic handbal și merg la sală, pot crește până la 195 cm? Tatăl meu are 185 cm, iar unchiul meu a avut 2 metri.

8
Răspunde Raportează
TheBoyTheCool24
în 1 Ianuarie 2025 | TheBoyTheCool24 întreabă:

Imi puteti recomanda niste cluburi bune de sporturi de contact in Timisoara? Mi- ar placea enorm sa fac Kudo ( Japanese MMA ) dar nu am gasit niciunde in apropiere pe cineva care sa- l practice. Am...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MihaiAlexandru11
în 1 Ianuarie 2025 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut,tpu.Cand te masori,masori și parul sau pana la frunte? Eu am parul cret, și este puțin mare.

2
Răspunde Raportează
notal1nn
în 31 Decembrie 2024 | notal1nn întreabă:

Cum pot sa scap de viciul de a juca la aparate?

6
Răspunde Raportează
djdjjd
în 31 Decembrie 2024 | djdjjd întreabă:

Salut TPU, am luat o proteina Nitro- Tech Performance - MuscleTech, are 2g de creatina pentru porția care o iau eu cred, și cam 26- 27g proteina, vreau să mă apuc de sala, pot sa o consum? Știu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MrTech1HD
în 29 Decembrie 2024 | MrTech1HD întreabă:

Salut, ma interesează dacă folosește cineva Sinefrina și l- carnitina pentru a da jos din greutate. Și ce exerciții recomandați pentru sala, eu ma gândeam la cele doua și sa adaug pe lângă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Theguitarist2001
în 29 Decembrie 2024 | Theguitarist2001 întreabă:

Salut TPU, ce tip de mtb a-ti alege pentru sarituri, trick-uri si commute(adica transport) pana in 1200 euro sh. Am mai multe variante cum ar fi dirt jumper, un scott voltage fr, hardtail agresiv etc.

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 28 Decembrie 2024 | sabin89 întreabă:

Care vă place cel mai mult, dintre astea patru? https://www.youtube.com/watch?v=- HqjbTTFr3Y https://www.youtube.com/watch?v=YBaXSEkzAEE https://www.youtube.com/watch?v=t- qVM2CxfZM https://www.youtube.com/watch?v=NtyIkfl_t-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RuxandraBrojboiu
    trimisă acum 15 ore

RuxandraBrojboiu întreabă:

Femeile frumoase sunt in general apreciate de barbati, daca au o frumusete acceptabila, nu insuportabila. (nu vorbim despre barbatii frumosi care intra in relatii serioase cu femei mult mai urate decat...? (mai mult)
    68 răspunsuri
  • Reginadespade
    trimisă acum 14 ore

Reginadespade întreabă:

Omenirea se îndreaptă înspre autodistrugere? Planeta care este casa noastră a tuturor este distrusă sistematic prin poluare şi arme. Suntem conduşi de orbi?
    32 răspunsuri
  • JohnnyMontana
    trimisă acum 23 ore

JohnnyMontana întreabă:

Am nevoie de ajutorul din parte unui adult cu PFA sau SRL. Am 15 ani și proiecte mari in dezvoltare, acum lucrez la un chatbot integrat AI chatbot 40 pe care îl voi pune la abonament, vreau sa fac ...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • AndreiAdrian002
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian002 întreabă:

Sincer, cred ca sunt suntem schizofrenici cronici paranoizi din moment ce absolut nimeni, nici macar familia mea a noastra nu inteleg ce spun spunem scriu scriem! Credeti chiar cu totii ca sunt suntem ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.826
  • Întrebări: 3.954.987
  • Răspunsuri: 17.668.361
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 17 minute
Ce zici de un quiz?
Istorie clasa a VI-a

Istorie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii