TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
CelCareRamaneInUrma
în 11 Ianuarie | CelCareRamaneInUrma întreabă:

E mai ok sa-mi calculez caloriile sau macronutrientii?

5
Răspunde Raportează
Tfucaresm7
în 11 Ianuarie | Tfucaresm7 întreabă:

Fetelor,voi mergeti la sala cand sunteti pe ciclu?

5
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 10 Ianuarie | aureliaghindoac întreabă:

A avut cineva hip dips și a scăpat cumva de ele prin exerciți? Dacă da ce exerciții au fost bune și în cat timp?

1
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 10 Ianuarie | aureliaghindoac întreabă:

Exerciți pentru hips dips care funcționează?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 10 Ianuarie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ce părere aveți despre Premiere League? Eu cred că este cel mai bun și cel mai frumos campionat din lume.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie |

Salut. Dati-mi idei cum sa castig la pariuri?

8
Răspunde Raportează
1natyyyy
în 9 Ianuarie | 1natyyyy întreabă:

Buna, vin cu o intrebare adresata in special baietilor carora le place fotbalul sau care practica acest sport, vine ziua iubitului meu pe data de 25 luna asta si vreau sa ii fac ceva cadou, poate ceva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SebyZK
în 9 Ianuarie | SebyZK întreabă:

Salut! Stie cineva unde se face box in piatra neamt? Daca stiti va rog sa ma informati.Multumesc!

2
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 8 Ianuarie | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.Statul în mâini afectează cresterea in inaltime? Am 15 ani și 1.77- 1.78 inaltime.Problema e ca mi se mai întâmplă să mai și cad, iar asta se datorează datorita ca îmi fac acel"spate...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Doreanu1056
în 7 Ianuarie | Doreanu1056 întreabă:

Buna ziua TPU, am o problema cu care ma confrunt de ceva zile. Vara trecuta am jucat la un club de la mine din oras, insa am decis sa ma las, iar acum vreau sa merg la un alt club din oras. Aici este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
1Q
în 7 Ianuarie | 1Q întreabă:

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pe 7Card, contra cost

0
Răspunde primul Raportează
connectedbylight
în 7 Ianuarie | connectedbylight întreabă:

Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai am spatele asa mare având in vedere ca fac sala de app un an si antrenez fiecare grupa doar o data pe sapt?

7
Răspunde Raportează
Delia65delia
în 6 Ianuarie | Delia65delia întreabă:

Bună! Ce as putea sa iau(pastile/shake- uri, etc) pentru a slăbi? Incerc să mă țin de dietă și sa fac sport dar nu am timp..Fiind la facultate toată ziua sunt pe fuga și iau repede un covrig ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie |

Dacă fac câte 400 de repetări pe zi cu Gripper, având greutatea setata pe 16 Kg, timp de 4 luni, dacă am să fac 150 de flotări pe zi timp de 4 luni, având 45- 52 de Kg, voi observa o îmbunătățire...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AlexiaAlexiaaaa1
în 5 Ianuarie | AlexiaAlexiaaaa1 întreabă:

Bună ziua. Îmi poate recomanda și mie vă rog, cineva, un testosteron bun? țin să menționez ca sunt femeie și doresc să îmi dezvolt masa musculară mult mai mult și mai rapid. Fără răspunsuri...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Titan123
în 5 Ianuarie | Titan123 întreabă:

Se salveaza buzaul de la retrogradare la fotbal?

4
Răspunde Raportează
costimario
în 4 Ianuarie | costimario întreabă:

Practic sport de performanță de vreo 2 ani jumate dar nu am observat mari schimbări in corpul meu, grăsimea de pe solduri scade greu in schimb pe coaste n- am pic de grăsime, pot spune ca am putina...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Tfucaresm7
în 3 Ianuarie | Tfucaresm7 întreabă:

Buna! I se intampla sau i s- a intamplat cuiva sa il ia ameteala atunci fix la sfarsitul mersului pe banda? In timp ce merg n- am nicio problema, insa cand sunt spre final si opresc aparatul chiar ma ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 3 Ianuarie | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, TPU.Ce pot face pentru a creste in masa musculara? Nu mai cresc deloc, de la 70 kg nu prea mai cresc și totuși as vrea sa ajung la 80 kg în masa musculara.Am 1.77 inaltime, 15- 16 ani și vreau...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
___Cv4W
în 2 Ianuarie | ___Cv4W întreabă:

Am aproape 15 ani sunt destul de dezvoltat, practic fotbal și de curând m- am accidentat la genunchi, in această perioadă am mers la sală, fac de 3 luni și as vrea să știu dacă pot lua creatină,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Matttei
în 1 Ianuarie | Matttei întreabă:

Dacă am 15 ani, am 183 cm, practic handbal și merg la sală, pot crește până la 195 cm? Tatăl meu are 185 cm, iar unchiul meu a avut 2 metri.

8
Răspunde Raportează
TheBoyTheCool24
în 1 Ianuarie | TheBoyTheCool24 întreabă:

Imi puteti recomanda niste cluburi bune de sporturi de contact in Timisoara? Mi- ar placea enorm sa fac Kudo ( Japanese MMA ) dar nu am gasit niciunde in apropiere pe cineva care sa- l practice. Am...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MihaiAlexandru11
în 1 Ianuarie | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut,tpu.Cand te masori,masori și parul sau pana la frunte? Eu am parul cret, și este puțin mare.

2
Răspunde Raportează
notal1nn
în 31 Decembrie 2024 | notal1nn întreabă:

Cum pot sa scap de viciul de a juca la aparate?

6
Răspunde Raportează
djdjjd
în 31 Decembrie 2024 | djdjjd întreabă:

Salut TPU, am luat o proteina Nitro- Tech Performance - MuscleTech, are 2g de creatina pentru porția care o iau eu cred, și cam 26- 27g proteina, vreau să mă apuc de sala, pot sa o consum? Știu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MrTech1HD
în 29 Decembrie 2024 | MrTech1HD întreabă:

Salut, ma interesează dacă folosește cineva Sinefrina și l- carnitina pentru a da jos din greutate. Și ce exerciții recomandați pentru sala, eu ma gândeam la cele doua și sa adaug pe lângă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Theguitarist2001
în 29 Decembrie 2024 | Theguitarist2001 întreabă:

Salut TPU, ce tip de mtb a-ti alege pentru sarituri, trick-uri si commute(adica transport) pana in 1200 euro sh. Am mai multe variante cum ar fi dirt jumper, un scott voltage fr, hardtail agresiv etc.

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 28 Decembrie 2024 | sabin89 întreabă:

Care vă place cel mai mult, dintre astea patru? https://www.youtube.com/watch?v=- HqjbTTFr3Y https://www.youtube.com/watch?v=YBaXSEkzAEE https://www.youtube.com/watch?v=t- qVM2CxfZM https://www.youtube.com/watch?v=NtyIkfl_t-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Geoelena
în 28 Decembrie 2024 | Geoelena întreabă:

Bună, știe cineva o aplicație bună pentru mișcare, sport...etc, care dă roade?

2
Răspunde Raportează
Bzt1312
în 27 Decembrie 2024 | Bzt1312 întreabă:

Buna ziua, fac sala de peste 12 ani și pana acum nu am folosit niciodată steroizi. Mă tentează sa încerc Biosterol + Testosterol. A mai folosit cineva? reacții adverse?

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 27 Decembrie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salutare, tpu.Sunt pe bulk, pe creștere în masa musculara. Avand nevoie de proteina, eu consum multă carne, dar pe lângă consum și proteina vegetala.Este posibil sa am probleme cu colesterolul din...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Garni28
în 27 Decembrie 2024 | Garni28 întreabă:

Bună ziua. Știe cineva cum funcționează abonamentul la world class? Pachetul de sală este separat de cel de înot? Mă gândeam ca având în vedere ca abonamentul este mai costisitor decât la alte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OnucIoan
în 27 Decembrie 2024 | OnucIoan întreabă:

Salut, ce ar trebui sa fac ca sa fiu văzut de academiile mari de fotbal din Romania? La momentul actual joc la o academie din Iași, dar nu prea am fost văzut, dar eu simt că asta este sportul care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexandrupopescu22
în 27 Decembrie 2024 | alexandrupopescu22 întreabă:

Salut, am 17 ani si imi doresc sa ma apuc de karate, e prea tarziu pentru a participa in competitii internationale pe viitor? Mi as dori foarte mult sa devin sportiv de performanta

4
Răspunde Raportează
radu383838
în 23 Decembrie 2024 | radu383838 întreabă:

Salut, am 12 ani și am o problema cu bataia. Sunt clasa a 6 a și sunt destul de bun la bătaie, din scoala pot bate toți băieții in afara de unul de- a 7 a și unul de- a 8 a, dar nu se pune problema...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 23 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Credeti ca asta e ultimate motivation daca cineva vrea sa sa se apuce de sport? https://www.youtube.com/watch?v=Eh9CPtrUu8g

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 23 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Persoanele care fac sala de aici.Imi doresc sa devin vegan si sa- mi dati si mie cateva sfaturi si recomandari de alimente.Am cateva alimente in cap dar cand vine vorba de proteina toata baza mea sta in...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OnucIoan
în 22 Decembrie 2024 | OnucIoan întreabă:

Am 16 ani, joc la o academie privată din Iași, e primul an aici, iubesc fotbalul, dar inca nu am încrederea deplină în mine la meciuri. Oare mai am șanse să avansez într- o liga mai înaltă,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fxd19
în 22 Decembrie 2024 | Fxd19 întreabă:

Buna ziua, daca retrag bani online din aplicatia superbet, plateste casa de pariuri impozitul la anaf indiferent de suma retrasa sau trebuie sa ma duc eu fizic la fiecare retragere sa platesc, va rog sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Longside
în 19 Decembrie 2024 | Longside întreabă:

Salutare, am 18 ani, 177, 92kg(gras) M- am apucat recent de sala și as vrea sa știu ce trebuie sa fac... Un plan de alimentație/antrenament, etc. Daca mergi ați putea ajuta cu un sfat, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 19 Decembrie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Având în vedere faptul că Dan Sucu va fi patron la Genoa, înseamnă că are multi bani. În acest caz, ar fi trebuit ca Rapid să- i fi dat FCSB- ului cu terenul în cap. Sunteți de acord...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
User35343523
în 19 Decembrie 2024 | User35343523 întreabă:

Salutare. Ce parere aveti de creatina monohidrata capsula, este diferenta mare intre cea la capsula si cea pudra, are rezultate cea capsula?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 15 Decembrie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ce părere aveți despre Italia, adversara naționalei feminine de handbal a României în play-off -ul campionatului mondial de handbal?

2
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 13 Decembrie 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

Avem șanse sa ne calificam la mondialul de fotbal din 2026?

5
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 12 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Au multi carbohidrati batoanele alea de peste? Ce parere aveti despre ele din punct de vedere nutritional

2
Răspunde Raportează
BossNociv
în 11 Decembrie 2024 | BossNociv întreabă:

Îmi puteți zice și mie pe ce post de tve este meciul Neveu vs Yamato Zaharia.

1
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 10 Decembrie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Se poate câștiga mii de euro din pariuri sportive?

7
Răspunde Raportează
ojadeunghii
în 10 Decembrie 2024 | ojadeunghii întreabă:

Cum pot sa- mi subtiez gambele? Sunt foarte inalta, iar picioarele mele sunt lucrate, in sensul ca am foarte putina grasime. In rest, chiar daca muschii mei femurali sunt bine definiti, cei de la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mitel7468
în 9 Decembrie 2024 | Mitel7468 întreabă:

Ce bicicletă recomandați pentru un curier pentru străzile din România pentru viteză? Max 2000

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 9 Decembrie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.As vrea niște sfaturi.Am 15 ani și vreau sa cresc in inaltime, iar eu mâncând multă carne slaba, piept de pui ca exemplu și având o alimentație totuși sănătoasă, mananc ovaz, salate...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 21 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 21 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i- am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa- i returnez sa- mi dea o marime mai mare cu...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • TanaseEvelina
    trimisă acum 11 ore

TanaseEvelina întreabă:

Am si eu o nelămurire pe 3 noiembrie am facut un test de sarcina a fost negativ pe 12 am facut altul neavand menstruatie de 4 zile si este negativ azi am fost la eco dar sarcina nu este vizibilă sa nu...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

Cei care ati fost la munca in afara si vi s- a oferit cazare gratuita cu cate persoane ati stat in camera? Erati multumiti de conditii? Daca pici in camera cu o persoana care deranjeaza, ce se poate ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.690
  • Întrebări: 3.953.092
  • Răspunsuri: 17.653.542
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Internet & istoria internetului

Internet & istoria internetului

Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?

Start quiz
Categorii
  • 652.014 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.129 Conversaţii