TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Geoelena
în 28 Decembrie 2024 | Geoelena întreabă:

Bună, știe cineva o aplicație bună pentru mișcare, sport...etc, care dă roade?

2
Răspunde Raportează
Bzt1312
în 27 Decembrie 2024 | Bzt1312 întreabă:

Buna ziua, fac sala de peste 12 ani și pana acum nu am folosit niciodată steroizi. Mă tentează sa încerc Biosterol + Testosterol. A mai folosit cineva? reacții adverse?

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 27 Decembrie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salutare, tpu.Sunt pe bulk, pe creștere în masa musculara. Avand nevoie de proteina, eu consum multă carne, dar pe lângă consum și proteina vegetala.Este posibil sa am probleme cu colesterolul din...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Garni28
în 27 Decembrie 2024 | Garni28 întreabă:

Bună ziua. Știe cineva cum funcționează abonamentul la world class? Pachetul de sală este separat de cel de înot? Mă gândeam ca având în vedere ca abonamentul este mai costisitor decât la alte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OnucIoan
în 27 Decembrie 2024 | OnucIoan întreabă:

Salut, ce ar trebui sa fac ca sa fiu văzut de academiile mari de fotbal din Romania? La momentul actual joc la o academie din Iași, dar nu prea am fost văzut, dar eu simt că asta este sportul care...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexandrupopescu22
în 27 Decembrie 2024 | alexandrupopescu22 întreabă:

Salut, am 17 ani si imi doresc sa ma apuc de karate, e prea tarziu pentru a participa in competitii internationale pe viitor? Mi as dori foarte mult sa devin sportiv de performanta

4
Răspunde Raportează
radu383838
în 23 Decembrie 2024 | radu383838 întreabă:

Salut, am 12 ani și am o problema cu bataia. Sunt clasa a 6 a și sunt destul de bun la bătaie, din scoala pot bate toți băieții in afara de unul de- a 7 a și unul de- a 8 a, dar nu se pune problema...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 23 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Credeti ca asta e ultimate motivation daca cineva vrea sa sa se apuce de sport? https://www.youtube.com/watch?v=Eh9CPtrUu8g

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 23 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Persoanele care fac sala de aici.Imi doresc sa devin vegan si sa- mi dati si mie cateva sfaturi si recomandari de alimente.Am cateva alimente in cap dar cand vine vorba de proteina toata baza mea sta in...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
OnucIoan
în 22 Decembrie 2024 | OnucIoan întreabă:

Am 16 ani, joc la o academie privată din Iași, e primul an aici, iubesc fotbalul, dar inca nu am încrederea deplină în mine la meciuri. Oare mai am șanse să avansez într- o liga mai înaltă,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fxd19
în 22 Decembrie 2024 | Fxd19 întreabă:

Buna ziua, daca retrag bani online din aplicatia superbet, plateste casa de pariuri impozitul la anaf indiferent de suma retrasa sau trebuie sa ma duc eu fizic la fiecare retragere sa platesc, va rog sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Longside
în 19 Decembrie 2024 | Longside întreabă:

Salutare, am 18 ani, 177, 92kg(gras) M- am apucat recent de sala și as vrea sa știu ce trebuie sa fac... Un plan de alimentație/antrenament, etc. Daca mergi ați putea ajuta cu un sfat, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 19 Decembrie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Având în vedere faptul că Dan Sucu va fi patron la Genoa, înseamnă că are multi bani. În acest caz, ar fi trebuit ca Rapid să- i fi dat FCSB- ului cu terenul în cap. Sunteți de acord...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
User35343523
în 19 Decembrie 2024 | User35343523 întreabă:

Salutare. Ce parere aveti de creatina monohidrata capsula, este diferenta mare intre cea la capsula si cea pudra, are rezultate cea capsula?

2
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 15 Decembrie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ce părere aveți despre Italia, adversara naționalei feminine de handbal a României în play-off -ul campionatului mondial de handbal?

2
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 13 Decembrie 2024 | UnchiulRamiz întreabă:

Avem șanse sa ne calificam la mondialul de fotbal din 2026?

5
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 12 Decembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Au multi carbohidrati batoanele alea de peste? Ce parere aveti despre ele din punct de vedere nutritional

2
Răspunde Raportează
BossNociv
în 11 Decembrie 2024 | BossNociv întreabă:

Îmi puteți zice și mie pe ce post de tve este meciul Neveu vs Yamato Zaharia.

1
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 10 Decembrie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Se poate câștiga mii de euro din pariuri sportive?

7
Răspunde Raportează
ojadeunghii
în 10 Decembrie 2024 | ojadeunghii întreabă:

Cum pot sa- mi subtiez gambele? Sunt foarte inalta, iar picioarele mele sunt lucrate, in sensul ca am foarte putina grasime. In rest, chiar daca muschii mei femurali sunt bine definiti, cei de la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mitel7468
în 9 Decembrie 2024 | Mitel7468 întreabă:

Ce bicicletă recomandați pentru un curier pentru străzile din România pentru viteză? Max 2000

3
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 9 Decembrie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.As vrea niște sfaturi.Am 15 ani și vreau sa cresc in inaltime, iar eu mâncând multă carne slaba, piept de pui ca exemplu și având o alimentație totuși sănătoasă, mananc ovaz, salate...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
PetkesAntonio
în 9 Decembrie 2024 | PetkesAntonio întreabă:

Buna, am 14 ani si vreau sa practic karate dar parintii nu ma lasa, imi zice ca nu ma ajuta cu nimic karate ul si ca nu este un serviciu! Mai zice ca o sa iau bataie acolo si imi rupe nasul! Vreun sfat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
macedonski
în 8 Decembrie 2024 | macedonski întreabă:

Hey, stiu ca probabil nu o sa mi raspunda nimeni, insa as aprecia un raspuns scurt si care sa mi ofere o alta perspectiva asupra urmatoarei dezbateri. De mic copil am fost obligat sa merg la fotbal, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
random3232
în 4 Decembrie 2024 | random3232 întreabă:

Bună, vreau să cumpăr bilete la meciul cu Dinamo și Rapid din 22.12. și nu stiu ce locuri să rezerv pe bilete (menționez ca vreau sa ii fac un cadou iubitului meu care ține cu Dinamo) și am văzut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
randgjn4566
în 4 Decembrie 2024 | randgjn4566 întreabă:

Bună, vreau să îi fac un codu iubitului meu și să cumpăr bilete și să mergem la meciul Dinamo- Rapid, din 22.12. 2024, el fiind fan dinamo și nu a văzut niciodată un meci cu dinamo în realitate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2024 |

Salut! As vrea sa pun masa musculara dar sunt cu gandul si la slabit. Ar trebui sa ii dau bulk, iar dupa aceasta perioada de bulk sa ii dau cut? Mentionez ca am 1.82 si 79 kg. Multumesc!

8
Răspunde Raportează
Simon19371
în 4 Decembrie 2024 | Simon19371 întreabă:

Mănânc 2500 kcal la 15 ani și merg odată pe zi la baie, îmi puteți spune ce metabolism am? Rapid sau normal?

8
Răspunde Raportează
Ghi??hsjwj
în 3 Decembrie 2024 | Ghi??hsjwj întreabă:

Exista o posibilitate sa iti întărești pumnii fără a avea probleme cu oasele mâinii la bătrânețe? Dacă aș începe cu chestii banale flotari in pumni, handgrip, lovituri într- o găleată ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GiovanniHagi
în 3 Decembrie 2024 | GiovanniHagi întreabă:

Fac 150 de flotări timp de 60bde zile se va observa o înbunătațire a fizicului?

1
Răspunde Raportează
Adrian4444
în 2 Decembrie 2024 | Adrian4444 întreabă:

Dacă fac 150 de flotări timp de 60bde zile se V-a observa o înbunătațire a fizicului?

9
Răspunde Raportează
Ab7
în 2 Decembrie 2024 | Ab7 întreabă:

Dacă sunt fata pot juca fotbal?

10
Răspunde Raportează
anonimmdb19
în 2 Decembrie 2024 | anonimmdb19 întreabă:

Buna! Poate să îmi spună cineva dacă a mai dat comandă de pe tricouridefotbal.com? ca eu n am primit e-mail de confirmare, dar banii mi au fost luați

2
Răspunde Raportează
bavhevejwsvsjxvdhvv
în 2 Decembrie 2024 | bavhevejwsvsjxvdhvv întreabă:

Cum as putea ajunge un fotbalist profesionist pe la 16-18 ani? Eu sunt in Germania și am ajuns sa joc cu băieți de 16-19 ani.(Eu am 15 ani)

5
Răspunde Raportează
PrunescuRemus
în 28 Noiembrie 2024 | PrunescuRemus întreabă:

Ce mărime este NS?

1
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 27 Noiembrie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

M-am gândit sa fac un bulk 3000-3100 calorii zilnic dar mi e că o să mă îngraș, cam cate kg as lua in greutate lunar?

5
Răspunde Raportează
Pristine
în 27 Noiembrie 2024 | Pristine întreabă:

Salutare, cum as putea face diferenta dintre febra musculara si durere datorata unei executari gresite? De exemplu cu spatele, zona lombara, cand fac de exemplu hiperextensii sau ramat cu bara, simt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Albus1831
în 25 Noiembrie 2024 | Albus1831 întreabă:

Am split ul push-pull-legs dar nu cresc în forță și fac 8 repetări la fiecare exercițiu, îmi puteți spune de ce se întâmpla asta?

7
Răspunde Raportează
Karminacarmi
în 25 Noiembrie 2024 | Karminacarmi întreabă:

Salut,am o problema sa zic așa fac de vreo 5 luni exerciții pentru fese si nu văd rezultat.Ar trebui sa mai continui?

7
Răspunde Raportează
Ioana90Ral
în 25 Noiembrie 2024 | Ioana90Ral întreabă:

Buna ziua, cautam si noi sponsori pentru un concurs de ciclism. Ne poate ajuta cineva cu un sfat sau direct o legatura? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 23 Noiembrie 2024 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ce parere aveti de lupta cu Mike si Jake Paul? Eu cred ca a fost bulaleala sa faca si Mike niste bani.Da stiu Mike e batran si *** dar totusi vorbim de mike tyson, trebuia sa- i farame capu' lu mascariciu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 23 Noiembrie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Bună, După Kosovo acum și Suedia a făcut plângere că România a câștigat cu 3-0 la masa verde. De ce se bagă și suedezii ăștia?

4
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 21 Noiembrie 2024 | TeleaMatei întreabă:

Salut TPU! La ce varsta te poti inscrie la academia fc petrolul Ploiesti pentru juniori?

2
Răspunde Raportează
Andreiiii0976
în 21 Noiembrie 2024 | Andreiiii0976 întreabă:

Bună ziua tuturor. vreau sa ma apuc de sport. am doar 19 ani și kilogramele mele sunt prea mari! Am 134kg și 1, 77 înălțime. eu am banda cumpărată în casă. am niște diete făcute de un profesionist. ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Ionutpfyh353
în 21 Noiembrie 2024 | Ionutpfyh353 întreabă:

Îmi puteți spune va rog niște săli de box din Arad și care sunt preturile?

1
Răspunde Raportează
MaRiAnAsg
în 21 Noiembrie 2024 | MaRiAnAsg întreabă:

Bună TPU! am 15 ani și aș vrea să practic un sport de contact cum ar fi judo, karate, muai thay...etc m- ar luat cineva, adică vreun club la vârsta asta? țin să menționez că sunt în mediul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 20 Noiembrie 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

M-am gândit doar dimineață să mănânc și până seara sa consum numai pudra proteica gainer, ce spuneți câștig ceva masa musculară?

14
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 20 Noiembrie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut,tpu.Matreata influențează cresterea masai musculare? Este ceva Am înțeles ca este eliminata o anumita proteina a scalpuluiMultumesc frumos pentru răspuns.

9
Răspunde Raportează
Cockser23
în 19 Noiembrie 2024 | Cockser23 întreabă:

Salutari, sunt la liceu si sunt pe profil sportiv, este obligatorie adeverinta precum ca sunt la un club si ca fac sport acolo? Saca este de unde as putea sa fac rost daca la club nu mai sunt?

1
Răspunde Raportează
user7778890
în 18 Noiembrie 2024 | user7778890 întreabă:

Am avut sa sustin o proba sportiva(pentru nota) si eu nu am putut fi prezent din motive de sanatate. Ma poate lasa sa dau proba?(mentionez ca n- am putut sa vin la ora lui de 4 ori, ziua full n- am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RuxandraBrojboiu
    trimisă acum 15 ore

RuxandraBrojboiu întreabă:

Femeile frumoase sunt in general apreciate de barbati, daca au o frumusete acceptabila, nu insuportabila. (nu vorbim despre barbatii frumosi care intra in relatii serioase cu femei mult mai urate decat...? (mai mult)
    68 răspunsuri
  • Reginadespade
    trimisă acum 14 ore

Reginadespade întreabă:

Omenirea se îndreaptă înspre autodistrugere? Planeta care este casa noastră a tuturor este distrusă sistematic prin poluare şi arme. Suntem conduşi de orbi?
    32 răspunsuri
  • JohnnyMontana
    trimisă acum 23 ore

JohnnyMontana întreabă:

Am nevoie de ajutorul din parte unui adult cu PFA sau SRL. Am 15 ani și proiecte mari in dezvoltare, acum lucrez la un chatbot integrat AI chatbot 40 pe care îl voi pune la abonament, vreau sa fac ...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • AndreiAdrian002
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian002 întreabă:

Sincer, cred ca sunt suntem schizofrenici cronici paranoizi din moment ce absolut nimeni, nici macar familia mea a noastra nu inteleg ce spun spunem scriu scriem! Credeti chiar cu totii ca sunt suntem ...? (mai mult)
    21 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.826
  • Întrebări: 3.954.987
  • Răspunsuri: 17.668.361
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 17 minute
Ce zici de un quiz?
Istorie clasa a VI-a

Istorie clasa a VI-a

Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a

Start quiz
Categorii