| GoddessMaui a întrebat:

2 in 1 ca la Ness!
Daca nu reusesti sa-ti indeplinesti visurile, atunci pentru ce mai traiesti? Am inteles ca, poti sa-ti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi din viata ta. Dar oare cat de fericiti sunt oamenii care nu si-au indeplinit visurile?

Daca nu iti indeplinesti visurile, nu esti in stare de teama sa nu esuezi, atunci la ce mai visezi atunci, care mai este rolul visurilor?

Ma refer la visurile posibile si realiste.

31 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si totusi s-a demonstrat ca atingem echilibru, intram in armonie cu existenta doar acceptind-o atit de simplu, fara nici un vis sau alergari inutile dupa ele.Realizarile vin pur si simplu in mod extrem de natural dar nu sintem in stare saq vedem asta si, din cauza egoului, le conferim granite enorme care nu coincid realitatii.

| MenInShadow a răspuns:

Omul traieste cu ajutorul viselor.
Daca nu ai avea vise, nu ai traii pentru ca nu ai avea de ce sa traiesti.
Visele tale si persoanele iubite sunt singurele lucruri pentru care merita sa lupti in lumea asta, restul sunt doar niste iluzii, lupte care ne fac fericiti doar pentru o perioada scurta de timp.
Daca nu reusesti sa-ti indeplineste visele, atunci pentru ce mai traiesti?
Nu-i adevarat. Poti spune cu adevarat ca traiesti degeaba nu atunci cand nu-ti indeplinesti visele, ci atunci cand nu lupti pentru ele.
Poti murii cu satisfactia ca ai luptat pentru un vis chiar daca nu s-a indeplinit, stii ca ai facut tot posibilul sa-l faci realitate.
Daca nu-ti indeplinesti visele nu inseamna ca este din cauza temei, poate fi din cauza a orice, doar sa nu poti sa lupti pentru visul tau atunci asta este din vina ta.
Rolul viselor este sa te faca sa lupti pentru ele pana vei ajunge in varf, pana vei reusii sa-ti faci visele realitate, sau cel putin pana vei murii incercand.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu ştiu, ce-i aşa special să-ţi trăieşti orice zi ca şi cum ar fi ultima din viaţa ta? Adică, dacă aş mai avea doar o singură zi de trăit, ar trebui să fac ceva special atunci? Ceva ce n-am fost în stare sau n-a fost nevoie să fac în cursul a 21 de ani de existenţă?

| GoddessMaui explică (pentru Woodenpints91):

Adica sa nu stai ca un pisarcos sa astepti sa mori sau sa te vaiti in fiecare zi, cat de distrusa ti-e viata si sa dai vina pe destin.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru GoddessMaui):

Neah, n-am de ce să mă vait. Dar nici dacă aş şti că mai am doar o zi de trăit nu cred că n-aş agita prea mult.

Te bagi la un NFS World? are grafica destul de buna, pentru un mmog. S-au bagat inca doi mafioti de pe TPU, unul il cunosti.
http://world.needforspeed.com/

Am avut şi eu NFS World prin iarnă, da nu mi s-a părut cine ştie ce. Au reparat bug-urile ălea nasoale?

Acum l-am instalat iar, cand am mai jucat nu am dat de nici-un bug. Merge destul de bine. Deja am castigat doua curse :X si observ muzica mai calumea, inainte parca puneau instrumentale, sau nu mai tin minte.

Răspuns utilizator avertizat

Dă-mi id-ul în pm. Mă bag şi eu, că l-am instalat acum.

| GoddessMaui explică (pentru Grigore1239):

L-am terminat pe ala daca nu ma insel...am terminat si Carbon-ul, Underground 1 si 2. Most Wanted cred ca am facut jumate din el, dar nu stiu ce s-a mai intamplat dupa aceea, cred ca m-au rapit extraterestii ca n-am nici cea mai vaga idee.

Am avut Need For Speed Shift, dar l-am jucat puuutin de tot. Mi-a mers destul de bine, dar laptop-ul asta e bun pentru jocuri mai mult. Acum multi ani, jucam in prostie NFS II SE care e din '97hee hee am o pasiune pentru arcade games.

Imi plac si jocurile de strategie, jocul meu din copilarie, este Starcraft, bineinteles ca l-am terminat si pe asta. Majoritatea jocurilor pe care le-am jucat, le-am terminat. Mi-a mai placut Red Alert 2 Command & Conquer, Age of Empires 3, Warcraft 3 The Frozen Throne (dar nu l-am terminat), Stronghold Crusader (ti-l recomand, toata seria), le-am jucat acum multi ani ca am facut o pauza mare cu jocurile, but now me back!
Daca te bagi pe NFS World, eu sunt AnonyMaui, am o mazda rosie, deocamdata.
Ah, da, am terminat si Call of Duty 1 si 2. Nu tin minte daca nu cumva am terminat si Medal of Honor prima parte, pe playstation 1.

Mă ce are mess-ul de nu îţi apare ce scriu?

Vezi că eu-s WOODEN91 cu un Dodge Challenger galben.

Bagi rezolutia la 1024 x 700 sau 1280 x 720 sau 1280 x 768 trebuie sa-ti mearga la o rezolutie medie. Daca umbli la details level, iti va merge greu. Eu am 4 GB ram si 2.10 GHz, AMD Phenom Triple-Core Procesor.

Ti-am dat accept si ti-am scris. Nu primesc mesaje de la cei care nu sunt in lista mea, inca imi apare Add request pending.

Daca ti-a mers Hot Pursuit 2, ar trebui sa-ti mearga si World. De asta si are atatea rezolutii, ca nu toti au pc-uri performante.

Eu am SP 1 inca, acum vad si eu credeam ca am SP2 ca mi s-au dat update-uri la greu. Am o copie de W7 Ultimatum, mi-am facut praf laptop-ul de nu stiu cate ori si asta abia are un an si ceva de zile, nu-mi mai merg la rezolutie maxima cu tot cu detaliile, jocurile.
Cand vei intra, ma gasesti pe serverul Apex - Us.

| MarianWLF a răspuns:

Pai de obicei visele te motiveaza sa le realizezi sa nu mai fi doar vise.
De exemplu visez ca fata respectiva sa fie cu mine. Normal ca incerci sa faci visul realitate si asta doar pentru a fi tu fericit.
Visele iti dau speranta, fericire daca reusesti sa le realizezi, iar daca nu reusesti sa realizezi anumite vise te motiveaza sa mergi mai departe sa nu renunti la un mic esec.

| DDCC a răspuns:

Visele ne țin în viață. E mai corect să zici că posibilitatea ca un vis să se realizeze e nulă sau tinde spre 0 însă probabil poți să ridici această posibilitate. Se zice că speranța moare ultima, mulți se bazează pe asta. Nicicând nu știi ce-ți rezervă viața. În întuneric, unde se pare că nu e nimic, acolo răsar stelele, speranța din suflet când el pare gol.winking

| WhatheWow a răspuns:

Intotdeauna am fost un visator dar unul prost caci am visat la lucruri ce nu pot sa le am. E trist si totusi adevarat!

| Mădă0611 a răspuns (pentru WhatheWow):

Don't be sad, don't be blue, Frankenstein was ugly too. tongue (ia prima parte, de la Frankenstein e doar continuare)
"Fantasies must be unrealistic. The minute you get something, you don't, you can't, want it anymore. To exist, desire needs absent objects. So desire supports itself with crazy fantasies. This is what Pascal means when he says the only time we're truly happy is when day-dreaming about future happiness. Or why we say, 'The hunt is sweeter than the kill' or 'Be careful what you wish for.' Not because you'll get it, but because you're doomed not to want it if you do." happy

| Seby90 a răspuns:

Stii, in viata fiecaruia, pentru a exista progres, trebuie sa existe si o lista, cu fiecare pas care vrea sa il faca pentru a atinge o anumita tinta, si sa se tina de acea lista. In fiecare zi daca face, ceva, oricat de mic conteaza. Asa suntem sfatuiti de psihologi, si cei mai intelepti oameni. Intr-un limbaj mai pueril, suntem invatati sa ne atingem visele, si suntem indrumati cum sa facem asta.
O persoana care se considera implinita pe de alta parte poate fi dezbracata de vise si are toate motivele din lume sa traiasca, pentru ca este fericita!

Acum sa fim seriosi, este o intrebare pe cat de ambigua pe atat de. nelalocul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În sfârșit cineva care folosește "visuri" cu sensul corect.

| GoddessMaui explică:

Am un singur CD si nici nu stiu cum sa fac o copie la Windows (32 bit), desi laptop-ul avea 64 bit. Mi l-a dat un tip care e specializat in IT, da' are si asta erori. Intreaba-ti prietenii, majoritatea cunostintelor mele aveau cate o copie la Windows, e ceva destul de comun. Si nu mai locuieste langa mine tipul, ca si eu as fi vrut o copie mai buna.

Întrebări similare