| 4b a întrebat:

Aceasta lume nu e totul, corect?!

Răspuns Câştigător
| Valentyno18 a răspuns:

Nu este totul.Aceasta lume este un fel de test pentru a vedea cine este demn sa mearga in una din cele 2 lumi de dupa marea poarta a fiecaruia adica moartea. Celelalte 2 lumi sunt raiul si iadul.

15 răspunsuri:
| dumy_2750 a răspuns:

Da

| mikiduta_8834 a răspuns:

Nu am de unde stii? tu ai idee?

| dumy_2750 a răspuns:

Corect

| Bogdanux a răspuns:

Este, este.

| Teo_3339 a răspuns:

Nu.
dupa moarte exista mult mai mult
rai sau iad

| RhoOphiuchi a răspuns:

La ce te referi? Daca exista ceva dincolo de fizic? Sau daca e ceva dupa moarte? Sau daca exista viata pe alte planete?

| bistriteanul a răspuns:

Da, aceasta afirmatie este corecta, pentru ca undeva, nu se stie unde, mai exista multe parti ale lumii!

| daniel_5197 a răspuns:

Cum adica, traieste-ti viata aici(pe lumea asta)pentru ca crede-ma ca este singura pe care o avem.Nu te gandi ca dupa ce mori vei ajunge intr-un cazan cu smoala sau pe un norisor pufos langa doamne-doamne.

| DorelSudoru a răspuns:

Tin sa te contrazic deoarece este totul pentru tine pentru ca aici traiestii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e totul corect, pentru ca nu suntem perfecti.

| PetreConstanta a răspuns:

Aceasta lume este aceasta lume iar noi nu suntem decat tarana numai sufletul urca la cer corpul este de inchiriat il lasi aici in aceasta lume acum depinde unde nimeresti in rai sau in iad asta Dumnezeu hotaraste Deci aceasta lume este numai aceasta lume

| MeScorpion a răspuns:

Normal ca NU! Mai exista si lumea subterana unde "traiesc" viermisorii, cadavrele, ramele si harciogii. Mai exista cerul unde ingerasii fumeaza iarba si folosesc norisorii ca mijloc de transport si desigur mai este si atlantida unde se aduna sirenele si unicornii cu tuburi de oxigen pe mutre si joaca poker in weekend. Dar ce stiu eu?

| giuly a răspuns:

Corect, frate. Ai o bere!

| costis a răspuns:

Si pentru atei, tot trebuie sa mai existe ceva, macar vreo planeta cu licurici prin Pleiade, sau niste extraterestri cu OZN-uri superaerodinamice, nu?
Insa cred ca orice lume care nu isi rezolva problema egoismului si a batjocoririi valorilor este moarta inainte de a ajunge la apogeu.

| unu a răspuns:

@costis o dictatura ar fi buna?