anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Agreati discutiile de complezenta? Eu dupa o discutie de complezenta trebuie sa-mi iau zi libera sa ma odihnesc. Cum au ajuns sa fie atat de agreate si practicate de societate?

Răspuns Câştigător
| Anecherry a răspuns:

Le agreez numai cand stiu ca am ceva de castigat, in rest pot fi si nesimtita.

10 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Nu fac asa ceva niciodata chiar daca par mai ciudat sau in oricare alt fel.
Suntem foarte sensibili cu totii si avem un orgoliu prea mare deci nu prea poti fi sincer cu cineva prea des.

| Mădă0611 a răspuns:

Eu o sa ajung in rai (desi nu cred in asa ceva) pentru cata rabdare am cu unii...

| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

Saraca/ul de tine! te duci sigur in rai.

| mixxjim a răspuns:

As spune ca le-au inventat francezii, pe la curtile regale, mureau de plictiseala si aveau nevoie de ceva sa nu li se atrofieze creierele de tot laughing apoi daca francezii faceau asta, trebuia sa faca toata lumea. si uite-asa s-a prin sobiceiul. pe de alta parte, cand mergi undeva si sunt multi necunoscuti, nu stii ce stie fiecare, ce poti vorbi? normal ca prostioare de complezenta, ca suntem fiinte sociale din sec 21, nu "cavemen". ca raspuns direct la intrebarea ta - le urasc, nu ma pricep deloc sa vorbesc nimic dar sincer ii admir si chiar invidiez pe cei care pot face asta cu maxima usurinta happy

| anonim_4396 explică (pentru mixxjim):

Eu pot face asta cu foarte mare usurinta, dar ideea in sine ma termina de-a dreptul. Daca vrei sa te intretii cu cineva, macar fa-o cu sinceritate chit ca e nou-venit sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pen'ca femeile vor sa le admiri decolteul si machiajul, chiar daca n-au nimic sa-ti ofere...
Deci da, le agreez, ca pot sa ma holbez mai bine la nurii lor. Dar doar la femeile frumoase, la restul le rup gura din prima si ma duc sa beau in liniste!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Se pare ca nu le prea agreezi nici tu daca esti in stare sa sucesti capul la spate interlocutorului/ei. Cate n-ati fi voi in stare sa faceti de dragul unui nur?! Dac-ar sti femeile ce v-at mai trece prin toate chinurile iadului happy

Ei lasa, ca in ziua de azi au cam disparut discutiile de complezenta... acum toata lumea baga cate un vot de like, un emoticon, si gata! Se cheama ca au socializat, ha, ha, ha.

Like la ce mai? La citate din Ghandi? Si asta e complezenta virtuala happy, chiar si mai nasoala decat aia reala. Macar la aia reala ma retrag cu halba de bere in locul de unde observ pe toata lumea si ma distrez in sinea mea pana mai apare cate unul ca mine laughing

Răspuns utilizator avertizat