Ce clarvazator la Ploiesti fratioare recomandarea care o face @Teddy e cea mai buna, papa de la Vatican e flit pe langa parintele nostru, patruns de sentimente de evlavie prea cucernicul parinte proroceste aici pe site vorbulite pline de dulceata habotnicilor.Inaltatoarea slava adusa lui Dumnezeu de parintele nostru face cuvintele lui vrednice de crezare si adevarate, iubeste in egala masura pe toti credinciosi indiferent de orientare religioasa, credinta lui fiind nemarginita. Mai nou a atins nivele inalte de spiritualitate si proroceste despre OZN-uri, farfurii zburatoare si tot felul de spirite ratacitoare in afara terestrului.Il recomand ca prooroc nemincinos.
La faza asta sunt un fel de Toma. Pana nu-mi ghiceste si mie nu-i dau crezare. Acum s-o luam in serios, chiar dai crezare unor astfel de chestii?
Eu sper sa nu fii vreounul din poza, ca de esti si pui astfel de intrebari, e ''nitel'' cam grav. Clarvazatori? Or fi, dar numai pentru faimosi.
Avem aici la noi in comunitate un parinte foarte bun, il recomand din toata inima, spovedeste si impartaseste online, face si botezuri, nunti, inmormantari, da in carti, vorbeste cu decedatii, dezleaga blesteme, alunga fantomele si dracii, are har omu`. http://www.tpu.ro/utilizator/rayr
Poti sfatui oamenii sa invete sa ierte, sa iubeasca in calitatea de preot.Atat si nimic mai mult.Asta cere D-zeu. Iar cine are nevoie de atentie din partea celor multi care intra in biserica poate apela si la astfel de tampenii. Daca ar sta Dumnezeu la mintea oamenilor...
Nu e adevarat. Faci o mare prostie daca il crezi. Ai dreptate cu ce scrie in Biblie, iar eu cred ca ar trebui sa crezi Biblia.