Întrebare recomandată | DanionM a întrebat:

"Am învăţat ce e tăcerea de la vorbăreţi, toleranţa de la intoleranţi şi bunătatea de la cei haini." (- Khalil Gibran-)

Putem purta recunoştinţă unor astfel de "educatori"?

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, desigur. Putem învăţa multe din exemplele "aşa nu", care ne ajută să ne cunoaştem mai bine şi să fructificăm ce e mai bun în noi.

Când vezi prea multă mizerie în jur, parcă îţi vine să te ridici deasupra ei, asemenea unui Lotus.

| EmaS a răspuns:

Intr-un fel.De multe ori am fost marcata de rautatea sau comportamentul unor oameni incat mi-am zis eu nu voi fi niciodata asemenea acestui om.

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Ai facut aluzie la mine!? Hai, spune adevarul.

| EmaS a răspuns (pentru Alphawolf):

De ce intrebi, te simti cu musca pe caciula?
Nu, stai linistit!

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Eu sunt constient ca, sinceritatea mea(exprimata in cuvinte) este sau poate fi neplacuta pentru alte persoane. Suntem subiectivi, gandim putin diferit.

PS: Daca cineva imi considera raspunsul rautacios, eu imi pot argumenta motivul pentru care am raspuns asa cum am raspuns, asta pe langa ca am fost sincer.

| EmaS a răspuns (pentru Alphawolf):

Esti liber sa iti exprimi opinia atata timp cat nu aduci jigniri persoanei cu care interactionezi. O zi buna!

| Alphawolf a răspuns:

Pentru aceste observatii eu nu pot sa-i port recunostinta. Nu a descoperit nimic. Nu trebuie sa fie omul prea inteligent pentru a-si da seama singur de cele spuse de "profet".

| Angel0 a răspuns:

Nu trebuie sa ne cautam maeștri prea departe.Ii întâlnim peste tot.Vecinul coleric, colegul invidios, vanzatoarea acra de la colt,"priceputul" de pe TPU, etc, etc.

Si trebuie sa le fim recunoscători.

| MMihai a răspuns:

"Am învăţat ce e tăcerea de la vorbăreţi, toleranţa de la intoleranţi şi bunătatea de la cei haini." (- Khalil Gibran-)
Putem purta recunoştinţă unor astfel de "educatori"?==dacă asta vrei tu, eu nu te opresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da daca asa vrei tu.