Am patit si eu la fel. Tot ce trebuie sa faci sa patesti asa este sa nu fi de acord cu "unii" utilizatori si dupa contul iti va fi dezactivat cat ai clipi.
Cat despre totalitarismul digital, parerea mea este ca este absolut GRESIT din orice punct de vedere.
Solutia ar fi mai putina moderare.
Nu mai putina moderare, ci moderare corecta, fara orgolii personale.
Multi au orgolii prea mari pentru a fi lasate la o parte...
Ultima logare a lui Inferno a fost pe 4 iunie 2025. Curios ca nu apare pe lista de utilizatori suspendați.
Asta e chestia, conturile dezactivate nu apar în nicio listă, si nici nu mai pot fi activate ulterior, din câte se pare. Cel puțin nu am văzut niciun exemplu până acum.
Ar trebui ca lista de utilizatori suspendați să fie împărțită în doua categorii:temporar și permanent, dar nu vom vedea de curând chestia asta pentru că nu s-a lucrat de mult timp la site.
Raspuns corectat: Da, aveti dreptate, nu si-a suspendat contul, cum am crezut eu, ci a fost suspendat.
Cred ca esti anuntat ca esti suspendat, ma refer la cel in cauza, nu se vine si se face public, gata am mai suspendat pe cineva.
Nu cred ca se suspenda pe termen nelimitat asa cum spui sau crezi tu.
Suspendarile se dau pe o durata anume, nu stiu exact nici nu ma intereseaza.
Ar trebuie sa existe aceasta suspendare? Logic, normal nu, de ce? Simplu, exista aici optiunea dea bloca pe cineva, in cazul asta nu vad de ce sa mai intervina websitele sa suspende pe careva.
De exemplu vorbesti urat cuiva, scrii un mesaj urat cuiva, acel cineva cui scrii te poate bloca, si la revedere nu-i mai poti scrie.
Continui sa vorbesti urat altor useri, te vor bloca si aia si te vei trezi ca esti singur, nu mai ai cui scrie, asa ca ori pleci de unu singur, ori te linistesti si vorbesti civlizat.
Eu am spus si celor care administreaza acest webiste de 2 lei si 15 bani ca nu este corect ce fac ei, odata ce au dat posibilitatea utilizatorilor sa se poata bloca intre ei, nu mai vad rostul interventiei lor.
Mai bine decat sa intervina, sa faca ceva, mesajele care sunt jignitoare sau necivilizate sa fie sterse, lucru care deja se face, deci aceste suspendari nu le vad rostul
Oadata, nu ajuta nici webisteul ca pierde trafic, nu ajuta nici userul provocator si nici pe cel pagubit sa zic asa, cand suspenzi nici unul din ei no sa invete nimic, cel pagubit no sa invete sal blocheze, sa se invete singur sa se descurce, sta si cere ajutor la admin in loc sa ia amasuri ce le are la indemina.
Iara cel care provoaca la fel, isi face alt cont, lasa ca va arat eu voua acum si tot asa.
Cind o sa sa simta blocat de multi useri o sa isi dea seama ca treaba nu-i buna si nu esteb dorit, ori pleaca singur, ori se linisteste, deci invata sa se tempereze, eu asa cred ca se intampla.
In America websiteurile genul asta nu suspenda admini pe nimeni indiferent ce ai spune cum ai vorbi, am facut eu experiente, insa ultilizatorii te ignora, nu te mai baga nimeni in sama si uite asa pleci singur si ai invatat o lectie.
Ma gandesc ca userului in cauza i s-a adus la cunostinta cauza.Scrie la contact daca vrei sa afli cauza.
Nimeni nu te tine pe platforma daca nu te simti confortabil.Multi au plecat cand s-au simtit nedreptatiti sau au avut conflite cu alti useri sau chiar cu administratia.
Nu poti avea doar obligatii., mai ales aici.
Sunt destui useri care desi suspendati pe termen nederteminat si-au cont nou.Si aici ma refer la cei care incalca grav si in mood repetat.
Ce solutii? Un singur admin nu face fata.Macar inca doi -trei.Si mooderatoori platiti.
Suspendarile nederminate sa fie pe bune, fara posiblitatea de face alt cont.Dar situl asta e in cadere libera, nu mai investe nimeni
As mai spune, dar deja o dau in vise
Bravo, Angi!
Nu ti se aduce la cunoștință când ti se șterge contul.
Iar un om cu principii solide cu greu ar mai fi dispus să se întoarcă pe o platformă care îl tratează cu asemenea lipsă de respect.
Și da, sunt de acord că site-ul e în cădere liberă, în mare parte din cauza modului cum e moderat. Si din cauza ChatGPT, desigur. Este incomparabilă politețea si promptitudinea inteligenței artificiale comparativ cu altitudinea unor useri de pe aici. Eu aș prefera totuși să mai interacționăm cu oamenii, nu cu mașinile, în ciuda disensiunilor.
Și inteligența artificială nu îmi corectează și schimbă cuvintele așa cum o face autocorectul acestui site
Mă si mir câteodată ce tâmpenii de cuvinte apar din senin la ce am scris.
,,Nu ti se aduce la cunoștință când ti se șterge contul.''Nu stiu, ma, nu am fost suspendata pana acum...Dar ma gandesc ca cei suspendati neliminat au mai avut cateva averizari.E ca la fotbal. Cartonas galben, iar daca mai faci nasoale, direct cartonas rosu
"Dar ma gandesc ca cei suspendati neliminat au mai avut cateva averizari.E ca la fotbal. Cartonas galben, iar daca mai faci nasoale, direct cartonas rosu"
Ești sigură de asta?
Din ce am văzut în ani de zile, e mai degrabă ca atunci când un lunetist din tribune împușcă jucătorii care joacă mult prea bine față de restul celor din teren.
Bine, îi împușcă pe bună dreptate și pe cei care dau numai la picioare, ca să zic așa, adică sunt foarte agresivi.
Dar sunt suspendați și cei care au o gândire unică pe acest site, care pentru mediocritățile care populează această platformă li se par mult prea ofensatori.
Nu sunt sigura, dar merg pe intuitia mea feminina.
Dar asa ar trebui sa fie.Adica i sa da omului o sansa sa se reabilitize
Acuma ma gandesc ca userului respectiv i s-a tras clapa de un alt ulilizatoor.Si poate admin a actionat fara sa certeze prea mult.
Dar ce mai exact a făcut acest user?
Asta se dezbate.
"Nu apare in lista cu useri suspendati, deci nu a fost suspendat, ci si-a dezactivat contul."
E amuzant cât de sigur sunteți în ignoranța dumneavoastră. :)
Numai că scrie pe profil cu subiect și predicat că respectivul cont a fost suspendat, nu șters. Iar suspendarea pe durată nedeterminată nu apare în lista pe care o vedem cu toții lângă clasamente.
https://www.tpu.ro/utilizator/jdik
Cât cineva își șterge un cont, nu mai poate fi găsit contul, iar întrebările și răspunsurile apar sub niște nume atribuite de sistem, gen user123456
Eu nu am gasit contul. Da, accept critica, nu stiam despre acest tip de suspendare.
Vă apreciez mult pentru deschidere. Nu doresc să fac nicio critică, ce fac aș numi-o mai degrabă o campanie de conștientizare a ceea ce se întâmplă pe unele platforme digitale.
Ei merg pe premisa că nu observă nimeni ce fac.
Și dacă observa, nu le pasă.
Și dacă le pasă, se bucură, că bine le-a făcut.
A fost executat de veronika dupa mai multe certuri si reclamatii din partea ei....mare grija cu femeia din Australia ca e belea cu ea...
Au mai fost cazuri in care userii erau "un pericol" pentru cei din fruntea listei si... executati.
Sau poate nu s-a supus cerintelor platformei totalitare de a incuraja sexul la 10 ani, "legalele", si nu mai insir. Nu l-am urmarit. Dar este un user care mereu se cearta cu ceilalti pentru ca nu sustin cele enumerate. Este sau era moderator. Deci...
Sau boicotarea platformei ar fi o soluție. Dar mi-ar părea rău, se mai discută chestii interesante pe aici, si este un loc unde poți vedea cum gândesc cu adevărat oamenii.
Întotdeauna poate scrie la contact acel user pentru a se lămuri cu suspendarea sa.
Cred că Stimabilul nu se referă la faptul că ar trebui doar Inferno să știe de ce a fost suspendat, ci că ar trebui să știm și noi, toți ceilalți.
* Acum aflu și eu de suspendarea asta. Chiar mă miram de ce nu mai apare. Era (și este) un tip foarte deștept, cam pe același nivel cu Darkmagic (apropo, nici acesta nu mai apare; de ce oare?).
Și ca să-ți răspund direct la întrebare, aș zice că niciun totalitarism nu e bun.
Încă nu există o functie sa putem primi pe email motivul suspendării permanente. Noi trebuie să ghicim totul și pana când primim răspuns de la admini durează enorm.
Darkmagic este in lista utilizatorilor, deci nu si-a sters contul, si nu apare in lista utilizatorilor suspendati, deci nu a fost suspendat. Profilul lui poate fi accesat, deci nu a fost suspendat pe perioada nederminata. Intrebi de ce oare nu a mai postat de pe 13 august? Nu a avut nimic de spus de atunci, probabil.
Cat de simplu privesc unii realitatea si se complac in ea...
Si cat de complicata pare altora.
ClaudiuuPaul întreabă: