| WhatheWow a întrebat:

Am să încep cu rugămintea să nu-mi mutați întrebarea la altă categorie căci deși pare o întrebare pentru "Dragoste și sex ", e una filosofică. Mulțumesc!
Credeți că dragostea a apărut mai întâi ca instinct al împerecherii și de-a lungul timpului, noi oamenii l-am transformat într-un sentiment mult mai complex?
Și în cazul sexului, am ajuns să-l transformăm în ceva mai mult decât un simplu act instinctual al procreaţiei.
Care ar fi fost motivele pentru care astăzi acest sentiment e unul atât de diferit?

Răspuns Câştigător
| SunnyDay88 a răspuns:

Dragostea a aparut pentru ca noi oamenii gandim si pentru ca gandim am dat o semnificatie fiecarui lucru si am creat pentru el un sentiment care sa l insoteasca. e ceva social si daca societatea si gandirea se indreapta intr o anumita directie la fel se va intampla si cu dragostea...
dragostea e ceea ce credem noi ca e. nu e ceva batut in cuie si nici nu apartine legilor lui "dumnezeu".

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hombre):

Da-i si tu o visinata, nu fi naspa.

| Hombre a răspuns (pentru WhatheWow):

Da sefe, dupa ce paste se intalneste cu o magareata dar el vede doua iepe. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WhatheWow):

Eu?! Nici nu-mi trece prin capwinking.

| WhatheWow explică (pentru Hombre):

Mai bine mi-ai face cadou un ied că acuşi vine Paştele!
A, apropo : ce face calul într-un lan de canabis?
Paște fericit!

| suffarstar a răspuns:

SEX si Dragoste sunt doua elemente diferite.Si animalele fac sex.Dar ai vazut un animal sa fie indragostit sa nu poata sa doarma, sa stranga in brate o fotografie? In afara de Walt Disney. Dragoste simtim pentru ca suntem oameni.Si nu o pot explica. SEX-ul este metoda de perpetuare a speciei, dar a fost confundata cu dragostea pentru ca ofera placere.

| RAY a răspuns:

Specia umana este una unica cel mai mult se observa asta la nastere, corpul unui om este ata de fragil are nevoie de atata atentie, acea atentie in timp sa transformat intro forma de iubire, dar si caini plang dupa stapani sunt sigur ca si ele plang, chiar si o pisica sa stii ca ceva simnte, asta e recopmensa evolutiei pentru ca sa avem partenere

| RAY a răspuns (pentru Lizzu):

Intereseanta intrebare,niste cercetatori au cunoscut niste persoane din triburi vechi exact acelasi expresi foloseau ca noi,exact acelasi sentimente, nu diferim deloc unul fata de altu chiar daca acele persoane erau izolate de lume, uitate la aborigieni, mayasi, azteci etc

| RAY a răspuns (pentru Terentee22):

Tu numa la pasarica ti capul amice, pe langa pasari mai conteaza si acel sentiment frumos iubirea, tu stii cum e cand iubesti?

| RAY a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Dorinta sexuala mostenita genetic de cand a suferit acea celula mutatia acea si iubirea asa e, tu iubesti mihaela?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru RAY):

Permite-mi sa nu raspundhee hee

| Lizzu a răspuns (pentru RAY):

Da, cred ca da ...ma intrebam doar daca ei simt altfel sentimentul de iubire decat o facem noi. daca sunt la fel de profunzi, nu stiu. happy

| mgtow a răspuns:

Ai un mesaj privat. Mi-ar placea sa vin acolo ca sofer daca s-ar putea dar beleaua e iar cu actele pana ma mut de domiciliu drumuri si drumuri pff te rog eu daca stii ceva ca sofer pe camion sau trailer in Sevilla sa imi zici, noroc. Raspunde si la mesaj. Nu am experienta pe camion doar pe 3, 5t 2 ani si trebuie sa o iau si eu undeva pe ceva mai mare.

| WhatheWow explică (pentru mgtow):

Dacă îmi apare ceva te anunț dar tu ai CAP-ul? Știi că fără nu te angajează nimeni! Și încearcă să exersezi manevre cu spatele pe trailer căci asta e foarte important atunci când vrei să te angajezi. Nu prea vine nimeni cu tine pe drum să vadă cum conduci ci te pune să faci manevre cu spatele și să parchezi la muelle. O zi frumoasă și multă baftă!

| mgtow a răspuns:

Am CAP de persoane si marfa, cat B - C - D - BE - CE - DE. Permis romanesc si atestate romanesti valabile in toata UE. La camion m-as descurca ca nu e articulat e usor dar la trailer musai trebuie sa merg cu unu sa imi arate vitezele si sa ma invete masalierul asa cum zici tu, si am auzit ca multe firme iau in echipaj sa schimbe tura intre soferi si asa il invata pe cel fara experienta... noroc.

Da e adevărat, așa poți învăța bine.
PS : Nu am nici un mesaj privat! Dacă l-ai trimis înainte să-ți accept cererea de prietenie nu putea veni căci am setat să primesc mesaje doar de la prieteni.

| mgtow a răspuns (pentru WhatheWow):

Firma e romaneasca sau de aici din ES?

| eliaclodia a răspuns:

Dragostea e doar un spectru de stimuli, pentru ca sa te activezi si sa transformi materia. Dintotdeauna a fost la fel ca spectru, dar oamenii iau cat pe masura evolutiei sau involutiei lor ca si capacitate de a transmite, raspunde, analiza, etc.Adica ea e neschimbata, e ce iau fiintele de la Venus, astrologic.Indiferent de specie.

| eliaclodia a răspuns (pentru suffarstar):

Sexul e doar un stimul din spectrul de stimuli ai dragostei. Orice relatie vine din raspunsul la acesti stimuli, deci sunt nu doar sexuali.Nu se refera doar la tinta:organul reproducator.Artele sunt facute din raspunsul la stimuli de dragoste, din transmiterea de stimuli de dragoste. Gatitul, joaca cu bicicleta, toate tin si de dragoste.

| suffarstar a răspuns (pentru eliaclodia):

Intersant.

E franceză dar avem mai multe centre în Spania.