| 220V a întrebat:

Ati facut testul lui einstein?

71 răspunsuri:
| Leon a răspuns (pentru Dumnezău):

Pai daca te-ai uitat peste el inainte deja aveai ceva in memorie probabil. Te-ai dat vreodata intr-un roller coaster?

| Paulla a răspuns (pentru Leon):

Şi tocmai pentru că ai nevoie de timp e un test de inteligenţă. Cine-l face mai repede, e mai deştept. Ce-i aşa de greu de priceput?

| Leon a răspuns (pentru Paulla):

Omul spunea ca l-a facut cu o viteza halucinanta, in 5 minute, asta imi e greu sa pricep. In sensul asta, daca tu esti asa desteapta, poate ma faci sa inteleg cu l-a facut asa de repede.

| Dumnezău a răspuns (pentru Leon):

Nu m-am uitat in test, si cerintele lui, ca atare.Am auzit de la cineva ca e test pentru din astia perspicaci, stiam ca e cu cinci cascioare, si aia de stau in cascioare sunt cam fumareti.Nu m-am dat intr-un roller-coaster din alea de le vezi in USA, da' stiu ca prind si 200 la ora.Eu nu prind atata...

| Paulla a răspuns (pentru Leon):

Eu îţi atrăgeam atenţia că asta ţine tot de inteligenţă, acu' vrei să garantez eu în cât timp l-au făcut alţii? Nu mă aflu în poziţia să fac asta, dar îţi garantez că se poate face-n 5 minute. Acel '15-20 minute timp de rezolvare' al tău nu-i valabil pentru toată lumea.

| Leon a răspuns (pentru Paulla):

Inseamna ca sunt eu mai in urma cu stirile. sa aranjeti toate detaliile alea si sa iti dai seama de varianta corecta si sa il rezolvi efectiv in 5 minute, la primul contact pe care l-ai avut in viata ta cu testul ala, mi se pare chiar incredibil. iti ia doua minute doar sa il citesti si sa aranjezi casele acolo. eu ma retrag ca deja ma plistiseste subiectul asta...

| Shottas a răspuns:

Pai daca numai 2% din populatia globului stiu raspunsul, de unde stim ca cei care ne spun daca am dat sau nu un raspuns corect, stiu adevaratul raspus? rolling on the floorDesf'o pasta...

| 220V explică (pentru Shottas):

Pai daca einstein a facut chestia asta, si normal ca el stia rezolvarea

| Shottas a răspuns (pentru 220V):

Pai da...dar el mai traieste sa ne spuna ca am rezolvat problema? de unde stim ca am dat raspunsul corect?

| Vlad_Florin_1988 a răspuns:

Nu