| fr1tz a întrebat:

Bună seara, am 31 de ani și de mai bine de un deceniu sunt dependent de pacanele. Am niste datorii uriașe, cam la toți prietenii iar pe langa asta m-am legat și cu cămătarii. In trecut am mai împrumutat bani de la cămătari și pentru că nu am reușit să dau banii la timp am luat bataie, că încă și acum i-au tratament. Acum iarăși mă tot suna cămătarii că vor banii, pe langa asta nici chiria nu am plătit o pe luna asta, l-am rugat pe proprietar sa mă mai amâne pana luni. Nu mai știu ce să fac sunt nemâncat de câteva zile, mega stresat, nedormit din cauza gândurilor negre, iar nervii mei sunt întinși la maxim, zici că acum o să plesnesc. Sfătuiți-ma voi ce as putea sa fac, vreau pur și simplu sa dispar undeva că sa nu mă mai găsească nimeni

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Ambivert):

Te detecteaza automat camerele video si te da afara din cazino?

| Ambivert a răspuns (pentru RAY):

Fara act de identitate nu te lasă să intri in nici un cazinou! Te găsește imediat daca ești exclus.

| RAY a răspuns (pentru Ambivert):

Nu stiam asta, un lucru foarte bun

| TheGentleman a răspuns:

De cămătari scapi foarte simplu, fără împrumut la bancă, fiindcă nicio bancă nu ți-l va acorda: te duci la poliție și/sau la parchet, cămătăria fiind ilegală. Dacă zici că te-au bătut și iei tratament, pe lângă cămătărie se vor cumula și alte infracțiuni: lovire și alte violențe, amenințare etc

| Laurentiu2309 a răspuns:

Salut
Ești din București?

| Laurentiu2309 a răspuns:

0769014628
Suna ma sau lăsa mi un mesaj text.

| sdhsrhsrh a răspuns:

Am niste datorii uriașe, cam la toți prietenii iar pe langa asta m-am legat și cu cămătarii. In trecut am mai împrumutat bani de la cămătari și pentru că https://minecraftdownload.com.co/