| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună ziua! Mai crede cineva in teoria oamenilor umbră? De exemplu persoanele care se considera tot timpul privite sau cred ca cineva le urmărește! Recent am vizionat mai multe documentare pe tema asta și consider ca oamenii umbră exista! Oare dacă aceste entitati sunt reale, de unde credeți că provin? Se spune ca dimensiunea noastră este conectata la una în care tot ce este negativ prinde contur iar oamenii umbră ar fi de fapt rezultatul gândurilor noastre negative și percepțiilor noastre rele asupra celorlalte persoane! De asemenea în acele documentar vizionat de mine mulți oameni care se considerau,, priviti " aveau o percepetie negativa asupra lumii, un tânăr chiar a povestit ca atunci când făcea dus a avut impresia ca ceva îl urmărește și își dorea sa tragă perdeaua sa se uite iar în timp ce făcea acest lucru simțea o prezența negativa înăuntrul lui! Sau când gătea ceva, o fata din acest documentar vedea ceva negru cu coada ochiului și când se întorcea nu era nimic! Voi ce credeți? Oamenii umbră exista iar dacă da de unde provin și ce intenții au?

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Da! Eu sunt unul dintre oamenii din umbră care stau cu ochii pe cei care bat câmpii pe TPU - în special pe tine. Dacă vezi pe stradă pe unul care poartă ochelari de soare să știi că eu sunt - să fugi, să te ascunzi in casă, să închizi telefonul și să stai pitit încă o lună.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Ia pleaca tu mai bine de acest site! Zici de mine da tu nu ești în stare sa oferi un răspuns bun la o întrebare serioasa

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Din câte se știe singurul român contactat de entități non-umane a fost Călin Georgescu. Se pare că tu ești următorul de pe lista lor. Dar ai grijă - Georgescu riscă să ajungă la pușcărie pentru propagandă cu caracter extremist legionar - tu în cel mai bun caz riști să ajungi la balamuc. Succes.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Georgescu e un pro rus! Cum îți permiți sa ma compari cu el?

| Seba2013 a răspuns:

Serviciile secrete trebuie sa isi faca aparitia in literatura. Trebuie se ne invete: strategii, interlopism, chei, etc.

Ateistii nu mai merg la scoli ci se duc la sedinte. Verem sa mergem si noi in camerele lor unde invata strategia si planificarea. Spionajul intrece ratiunea. In ziua de astazi ateistii invata mai mult spionajul decat ratiunea. De ce II mai numin atei? Ateismul a aparut doar in númele stiintei, sau si in numele egoismului?

| EestiSodalane a răspuns:

Asta nu e pur și simplu o tulburare de paranoie?