| XxXxAlessiaXxX a întrebat:

Cand toata lumea iti zice ca ce faci nu e bine, tu continui sa faci lucrul ala doar pentru ca iti place si tu crezi ca e corect?

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde de situaţie şi depinde de importanţa "lucrului".
În fond, dacă-i vorba de o modificare a tunsorii (de exemplu), merg înainte indiferent de părerea oricui căci chiar dacă ulterior mă prind c-am greşit nu-i o mare problemă. Părul creşte la loc şi pot reveni la altă formă.
Exemplul cu tunsoarea e unul cretin dar e un bun exemplu de lucru nevinovat până la urmă.

Însă, dacă e vorba de ceva mai complicat, depinde foarte mult în urma căror argumente am luat eu decizia şi cum văd eu lucrurile.
În general, la chestii care mă privesc pe mine direct, ţin mai mult cont de părerea mea decât de părerea oricui altcineva.

Apache
| Apache a răspuns:

Depinde de situatie... daca imi sunt prezentae si argumente solide atunci probabil ca as lua si parerea celor din jur in considerare

| Klepto a răspuns:

Depinde si cine-mi spune, nu iau in cosiderare opinia oricui.Tin seama si de alta opinie, ca eu vad doar unilateral si vad doar calea mea, poate cealalta persoana chiar stie despre ce vorbeste si eu ma insel.
Contiunui sa fac ceea ce vreau eu si ce-mi place, pana cand ajung sa ma plictisesc de acel lucru sau sa dau cu fundul de bordura si sa ma trezesc, doar sa realizez ca am facut totul gresit pana acum, dar ii normal, multi facem ce vrem, nu ce trebuie sau avem nevoie, majoritatea timpului.
Daca cineva face ceva rau din punctul meu de vedere, ii dau doar un sfat si atat, asta daca merita sa-mi bat gura cu el si-mi pasa de el/ea, dar nu vorbele sunt cele care il determina sa faca schimbarea, ci rezultatele actiunilor sale, debia dupa ce se frige bine, debia dupa se schimba.
Oricum oamenii de fiecare data o sa se uite si o sa analizeze prin prisma proprie, "eu am dreptate si ceilalti nu", si chestii de genul.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Orice, atat timp cat il faci in exces, dauneaza, chiar daca e bine sau mai putin bine.Normal ar fi sa echilibrezi orice activitate sau hobby ca sa nu cazi in extreme.Atunci devine naspa.

| KyraW a răspuns:

Cand imi spun ca ce fac nu e bine, ori ma enervez si renunt, ori il las la fel dar cu anumite schimbari.Ma doare in 14 de ei, daca nu le place, pot sa plece

| anny3anyy a răspuns:

In general da,asculti parerile tuturor,dar faci cum crezi tu ca e mai bine, sau daca ai o persoana(de preferat mai mare decat tine)in care ai incredere totala si stii ca nu ti-ar dori nicicand raul, e bine sa te gandesti de 2 ori la ce iti spune, ca poate are dreptate