| ϟkatεVaηϟ a întrebat:

Care e secretul pentru o viata fericita?

33 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să te implici în ceea ce faci!
Pa, pa.

| shadovv a răspuns:

Nu stiu secretul pentru "o viata fericita". Asa ceva e prea abstract si prea genearal. Dar stiu secretul pentru ca viata mea sa fie fericita: eu.

| Shammal a răspuns:

Nu e nici un secret, natura ta este una extatica - paraseste mintea (mintea vorbeste mult si te deruteaza) pentru o clipa si simte in tine

| morningstar a răspuns:

Sa te bucuri de lucrurile marunte, sa ajuti, sa oferi sprijin, sa fii multumit cu tot ce ai gandindu-te la cei care nu nici macar pe jumatate, sa crezi ca vei face fata oricarei greutati, sa Il ai pe Dumnezeu alaturi in tot ce faci.

| Musique a răspuns:

Viața nu are secrete.
Dacă tu știi să te bucuri de ea, fără să pui la suflet toate relele, atunci poți spune că ai/ai avut o viață fericită.

| Încrucişătorul a răspuns:

Necasatorit.
Lumea s-a schimbat, banu' se roteste...

| TheBlueWolf a răspuns:

Sa o intelegi si sa o tratezi ca atare. Sa descoperi cheia care deschide usa catre unicul si singurul cosmar macabru de care ne ascundem toti si anume lacomia, egoismul si probabil, sociopatia. Apoi, sa tragi concluzia ca singura sansa a unei vieti fericite este sa incarnezi si adopti acest stil intunecat dar vital transformandu-te incet incet intr-o fiinta care traieste numai pentru ea insasi si punct.

| TheBlueWolf a răspuns:

Si inca o paranteza un fel de "raspuns " pentru RedHair57. Daca gandesti optimist risti sa te scunfunzi in agonie si falsitate. Sa te hranesti cu propriul vis si imagine a perfectiunii care nu exista si totusi ne inconjoara. Singurul mod prin care poti trai o viata fericita este dupa cum am spus sa te refugiezi in tine si din contra sa gandesti pesimist deoarece numai asa poti evita orice pericol problema care inevitabil apare in viata oricui. Daca vrei sa traiesti fericit 99% acesta este riscul pe care trebuie sa il asumi. Sa lasi la o parte orice inseamna sentiment, remuscare sau compasiune.

| OOOLEOOO a răspuns:

Fumzei iarba, canti, si nu te ingrijorezi de nimic ''fiindca si cea mai mica problema o sa se rezolve pana la urma'' Bob Marley.

| Delicacy a răspuns:

Să nu-ţi pese de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e secret nu se spune

| Shatteredx a răspuns:

Sa fi prost.

| ϟkatεVaηϟ explică (pentru Shatteredx):

Presupun ca esti cel mai fericit om din lume happy raised eyebrows

| anonim_4396 a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

Nu exista!

| Crucified a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici de aici nu lipseşti? rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crucified):

De ce te iei de mine mereu?
Te dai la mine sau ce? laughing laughing

| Crucified a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai liniştit, nu mă iau de tine. laughing tonguetongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crucified):

Pot sa dorm la noapte linistit... laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai mai trezit?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da sunt chiar acum treaz, daca nu eram nu mai comentam asta! laughing

| Gogu06 a răspuns:

Fiecare are secretul sau. Cel mai usor mod de a fi fericit este sa poti sa te bucuri de lucrurile simple. De asta unii nu vor fi fericiti niciodata sau 99% din viata lor vor fi nefericiti.

| Quanah a răspuns:

Sa te bucuri de tot ce ti se da, sa faci ce-ti doresti, si sa stii sa apreciezi oamenii de langa tine. Si cu bune, si cu rele happy

| zozoMik a răspuns:

Bunahappy
O viata fericita!
Ei bine afla ca nu estisa asa ceva... fiecare om are parte in viata si de greutati si de bucurii, chiar daca se naste bogat ...sau sarac si ramane asa sau nu.
Si pana la urma, daca viata ar fi asa de perfecta si de fericita, ar deveni plictisitoare, nimeni nu ar mai tanji dupa o viata cat mai lunga, stiind ca o sa aiba parte numai de un lucru.
Uneori tristetea din viata noastra de provoaca sa facem o schimbare, in asa fel incat niciodata nu poate fi nimic la felhappy
Si ce s-ar intampla cu motivatia oamenilor, daca ar avea totul de`agata si o viata fericita..nu ar mai avea pentru sa lupte, la ce sa mai viseze.
In concluzie: nimeni nu are nici un secret pentru o viata fericita, insa o poti face mai buna savurand fiecare clipa de fericire, bucurandu`te de ea ca si cum ar fi ultima si trecand cat mai usor penste cele rele:*
Bafta:*

| marlanuu a răspuns:

Ce bine ar fi daca ar exista un secret!

| criss94 a răspuns:

Sa fii tu insuti, sa profiti de tot ce ti se ofera si nu in ultimul rind sa nu te uiti in partea persoanelor cu limba lunga happy

| KapshunikaViorika1994 a răspuns:

Dupa mine nu exista un secret! fiecare trebuie sa fie fericit cu adevarat.
trebuie inainte de toate sa te bucuri de lucrurile marunte, de lucrurile de fiecare zi.
un copac cu flori, un lac de munte, soarele, un zambet... astea sunt lucruri foarte mici dar fac frumoasa viata ta daca inveti le se pretuiesti!

| blackjackxdd a răspuns:

Nu exista viata fericita?! Exista, o viata fericita cu oameni rai, cu oameni ce te injunghie pe la spate, care nu te vor, pe care-i iubesti si totusi pe ei nu-i intereseaza. Trebuie sa fi mereu optimist, eu una sunt exemplul meu, am cunoscut multe persoane cu un caracter optimist mereu cu zambetul pe bune la inceput eram invidioasa -de ce sunt ei atat de fericiti? Cum pot zambi asa usuratici? Imi era ciuda pe frumusetea lor ce se forma de la un simplu "buna" cu zambetul pe buze, si cum sunt o persoana sociabila mi-am scos latura la iveala si m-am imprietenit cu usurinta de astfel de persoane si am aflat ca in spatele la atatea zambete si atata chicoteli delicate se afla o viata dura.Si am devenit si eu o persoana fericita dupa, chiar daca am pierdut multi prieteni in viata mea din cauza naivitati mele si usurinta cu care vorbeam si faceam scandaluri, am trecut peste mine mi-am calcat ego-ul in picioare iar apoi l-am ridicat de jos si am format o relatie buna el.De fiecare data cand ceva mergeam prost indiferent de situatie am trecut si prin cele mai urate situati in care chiar ma bufnea un plans tot am fost in stare sa-mi spun balbaind"totul o sa fie bine"Si sa zambesc. Poti sa fi fericit indiferent de mediu ah da! Fi tu insuti! Fa ceea ce simti! Am patit-o pe propia piele de curand sa faci ceea ce simti poate nu-ti aduce rezultatul pozitiv din prima dar nu va exista unul negativ.
Nu stiu daca te-am ajutat sau te-ai silit sa citesti ..insa sper ca m-am facut remarcata cu teoria mea mica.

| asdfescu a răspuns:

Necasatorit, fara copii, sa nu-ti pese de nimic, marijuana. Nu exista fericire cum nu exista nimic ce dureaza vesnic (nici prietetenie, nici dragoste, nici nemurire), totul e temporar. Cand vei muri, vei muri oricum singur, si te vor uita toti in scurt timp, deci traieste-ti viata intr-un mod in care sa-ti produci singur placere.

| RedHair57 a răspuns:

Nu exista viata fericita! Cu totii avem suisuri si coborasuri. Cu totii avem momente grele si suferinta!

Cel mai important este felul in care gandesti. Trebuie sa fi optimist, pozitiv si sa traiesti asa cum iti place si cum te simti bine.
Familia, prietenii, colegii si celelate persoane din viata ta sunt o mai parte din fericire. Deci, ai grija de ele!

| chanelll a răspuns:

Sa fii optimist.

| Agrigoroaia_Andreea_1993 a răspuns:

Sa fi tu însuți și sa faci ce inima Îți cere! :*

Întrebări similare