Felicitari celor care si-au dat seama? La o banalitate. Ne multumim cu prea putin. spuneti-mi si mie x1 si x2 dupa ce calculati discriminantul ecuatuatiei : x(patrat) - (3+i)x + 5+i = 0
Ma bucur sa vad ca mai exist oameni care iau problemele astea logic. Felicitari celor care si-au dat seama sau care deja stiuau clar. Aveti vot de la mine si inca odata felicitari!
Iti place matematica SindyR?
Urasc matematica mi-a nenorocit viata
doar ca voiam sa vad cunostiintele diverselor mentalitati.
Si ca sa stiti si voi... asta nu-i tema mea de acasa
bat pariu ca in anul 2 de facultate nu da asemenea simpltati
eram doar interesata sa va testez
Bat parul? Ce vorba e asta? Nu era cumva "bat la pariu"? Probabil ca la "facultate anul II " nu te invata si cum sa vorbesti...
Ei bine ma invata sa vorbesc dar dupa cultura ta generala si daca te chioresti mai bine eu scriu nu vorbesc, dar ces eu de vine ca mii nenorocita tastatura? oricum macar eu stiu sa gandesc.
Eu nu ma chiorasc draga mea,eu privesc. Nu are nicio legatura faptul ca tu nu ai stiut sa te exprimi cu tastatura. Nu sunt cuvinte scrise gresit, ci cuvinte spune eronat. Cu ce anume gandesti? Nu prea se vede ca ai face-o cu ce ai in cap, sincer.Nu te mai da desteapta pe aici, sicer, se vede ca nu esti.
Nu e 0 ca nu sunt paranteze, nu sunt toate nr inmultite cu 0. intai se fac inmultirile :ne da 36+9x0=36+0=36.sunt 3-4 care au raspuns 0
Din păcate,nu te-ai prins.Da, ai dreptate, orice număr înmulţit cu 0 dă tot 0, dar dacă te uitai mai atentă observai că înmulţirea se face prima dată şi apoi adunarea.
Ups
...vy de capul meww
Serios de cand orice nr inmultit cu zero e tot zero si nr a disparut ca prin farmec / 234+0 =234 nr ramane 321 ori /impartiti/inmulti cu zero da nr din fata nu poate da zero doar la unu 5 ori unu egal 1 pentru ca 1 ori 5 e egal 5
Inteligentule daca il inmultesti pe 6387567434665 cu 0 cat iti da?
) iti spun eu k 0
Nici sa scrii nu poti?
Fato da ce cap ai! cum sa fie 0?!?!?! ca doar 9 se inmulteste cu 0 care da 0 iar restul 36.esti la gardinita.se pare ca da?!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai gandeste-te sau du-te si ia meditatii
Sa stii ca nici tu nu esti perfecta! este imposibil sa stii chiar tooooot si eu daca am vazut ca era inmultit cu 0 m-am gandit ca asa este rezultatul 0.Asta este! Am gresit am gresit...Nu trebuie sa-mi aduceti aminte iar si iar si iar.
...Si appp mai intai uita-te la papul tau si apoi vorbeste de al altilor.
Deci,,,mi-ai dat un raspuns bomba!
36 deoarece prima oara se face inmultirea si dupa aia adunarea... si apropo am observat ca avem numai inteligenti pe aici!