| SindyR a întrebat:

Care este rezultatul calculului:

1+2+3+4+5+6+7+8+9x0?

Sa vedem intelectualii romaniei.

Răspuns Câştigător
| AdyutzZz a răspuns:

36 pentru ca nu leai pus in paranteze

102 răspunsuri:
| AlxMro a răspuns:

Felicitari celor care si-au dat seama? La o banalitate. Ne multumim cu prea putin. spuneti-mi si mie x1 si x2 dupa ce calculati discriminantul ecuatuatiei : x(patrat) - (3+i)x + 5+i = 0

| papucicu a răspuns (pentru AlxMro):

Ce inseamna "discriminantul" laughing serios sunt curioasa

| AlxMro a răspuns (pentru papucicu):

Se noteaza cu delta si se foloseste pentru calcularea ecuatiei de gradul al 2-lea. Este egal cu b*b-4*a*c unde a este coeficientu membrului ce contine necunoscuta la patrat, b - coeficientul membrului ce contine necunoscuta (fara patrat) si c este termenul liber.

| AlxMro a răspuns (pentru papucicu):

Papuciu, ce facultate urmezi?

Aa bine, ma gandeam euwinking

Chimie anul 4, dar nu in Romania, tocmai d'aia nu sunt familiarizata cu termenii romanestiwinking

| Holocaust a răspuns:

Ce întrebare fumatăă.
Răspuns:36.

| WeeD a răspuns:

Prima data se face inmultirea, deci 9x0=0. Apoi 1+...+8=36.Raspuns final 36.

| wintage a răspuns:

Logic ca 36!

| SindyR explică:

Ma bucur sa vad ca mai exist oameni care iau problemele astea logic. Felicitari celor care si-au dat seama sau care deja stiuau clar. Aveti vot de la mine si inca odata felicitari!

| WeeD a răspuns (pentru SindyR):

Sunt sigur ca aia care au raspuns altceva de "36" sunt in clasa 1-5.Ca nu`mi explic. In clasa a 8-a daca nu stii inseamna ca ai facut scoala degeaba.

| SindyR explică (pentru WeeD):

Ce clasa a5-a faceam de aste pe paine erau banale atunci clasa a 3-a se face asemenea ciudatenii.laughing

Chiar asa de curiozitate, intreaba`i in ce clasa sunt happy

| SindyR explică (pentru WeeD):

Tu in ce clasa esti?

Is in clasa 9`a

| johngregory a răspuns (pentru SindyR):

Iti place matematica SindyR?

| SindyR explică (pentru johngregory):

Urasc matematica mi-a nenorocit viatalaughing doar ca voiam sa vad cunostiintele diverselor mentalitati.

| SindyR explică:

Si ca sa stiti si voi... asta nu-i tema mea de acasalaughing bat pariu ca in anul 2 de facultate nu da asemenea simpltatilaughing eram doar interesata sa va testezwinking

| AllinaDaniella a răspuns (pentru SindyR):

Bat parul? Ce vorba e asta? Nu era cumva "bat la pariu"? Probabil ca la "facultate anul II " nu te invata si cum sa vorbesti...

| SindyR explică (pentru AllinaDaniella):

Ei bine ma invata sa vorbesc dar dupa cultura ta generala si daca te chioresti mai bine eu scriu nu vorbesc, dar ces eu de vine ca mii nenorocita tastatura? oricum macar eu stiu sa gandesc.

| AllinaDaniella a răspuns (pentru SindyR):

Eu nu ma chiorasc draga mea,eu privesc. Nu are nicio legatura faptul ca tu nu ai stiut sa te exprimi cu tastatura. Nu sunt cuvinte scrise gresit, ci cuvinte spune eronat. Cu ce anume gandesti? Nu prea se vede ca ai face-o cu ce ai in cap, sincer.Nu te mai da desteapta pe aici, sicer, se vede ca nu esti.

| SindyR explică:

Era o vorba in popor care bine zicea: " Dupa razboi multi viteji se arata".

| catalin188 a răspuns:

36

| PopStarInMyMind a răspuns:

36.Ordinea operatiilor...

| Smiley a răspuns:

36tongue

| Here4u a răspuns:

3+7+11+15+0=36 ffffffffff simplu

| Lightning1997 a răspuns:

Nu e 0 ca nu sunt paranteze, nu sunt toate nr inmultite cu 0. intai se fac inmultirile :ne da 36+9x0=36+0=36.sunt 3-4 care au raspuns 0laughing

| johngregory a răspuns:

Logic ca 36.ar trebui sa fi dus sa nu sti ordinea operatiilorlaughing)

| Denysia a răspuns:

Desigur ca este 0, deoarece orice numar inmultit cu 0 face 0

| madalinboy a răspuns:

36
fac ca este asa 1+2+3+4+5+6+7+8+0=36+0 =36 :p:p

| wurgut a răspuns:

Ce-i cu intrebarea asta? Rezultatul este 36... , dar stie toata lumea. sad

| SindyR explică (pentru wurgut):

Uita-te la rezultatelaughing stie toata lumea? Convingete singur!

| andrei733 a răspuns (pentru wurgut):

Se pare ca nu toata lumea stie

| Ekkaterinna a răspuns:

36 bineinteles. Intai se face inmultirea tongue

| Jrroxy a răspuns:

36 logic

| asjkldfg a răspuns:

36

| Mikyyela a răspuns:

0 logic
laughing k orice nr inmultit cu 0 ne da tot 0 phbbbbt funda plslaughing

| SindyR explică (pentru Mikyyela):

Imi pare rau sa te dezamagesc dar mai uita-te odata. Esti varza la matebig grin.

| Karinakari99 a răspuns (pentru Mikyyela):

Din păcate,nu te-ai prins.Da, ai dreptate, orice număr înmulţit cu 0 dă tot 0, dar dacă te uitai mai atentă observai că înmulţirea se face prima dată şi apoi adunarea.

| Mikyyela a răspuns (pentru Karinakari99):

Upslaughing...vy de capul meww

| SindyR explică (pentru Mikyyela):

Hey in ce clasa esti?

| Mikyyela a răspuns (pentru SindyR):

A sasea

| Mikyyela a răspuns (pentru SindyR):

A6a

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mikyyela):

Serios de cand orice nr inmultit cu zero e tot zero si nr a disparut ca prin farmec / 234+0 =234 nr ramane 321 ori /impartiti/inmulti cu zero da nr din fata nu poate da zero doar la unu 5 ori unu egal 1 pentru ca 1 ori 5 e egal 5

| Mikyyela a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteligentule daca il inmultesti pe 6387567434665 cu 0 cat iti da?laughing) iti spun eu k 0

| xr3Belx a răspuns (pentru Mikyyela):

Lol nu te duce capulaughing)

| NyanCat a răspuns (pentru Mikyyela):

Nu e adevarat. Probabil tu ai rezolvat (1+2+3+4+5+6+7+8+9)x0 pentru ca numai as aputea sa iasa 0 laughing Mai intai se rezolva ":" si "x" nu + si - big grin

| JojoMuc a răspuns (pentru SindyR):

36. Sunt in a 8-a.

Mai intai se face inmultirea si dupa adunarea.
Daca nu ai inteles, fi atent(a), o iau dadaceste :

Prima oara se fac cele de gradu I (inmultiri si scaderi), iar dupa II (adunari si scaderi ) happy

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns (pentru Mikyyela):

Nici sa scrii nu poti?

| milkyway2000 a răspuns (pentru Mikyyela):

Fato da ce cap ai! cum sa fie 0?!?!?! ca doar 9 se inmulteste cu 0 care da 0 iar restul 36.esti la gardinita.se pare ca da?!?!?!?!?!big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin mai gandeste-te sau du-te si ia meditatii

| Mikyyela a răspuns (pentru milkyway2000):

Sa stii ca nici tu nu esti perfecta! este imposibil sa stii chiar tooooot si eu daca am vazut ca era inmultit cu 0 m-am gandit ca asa este rezultatul 0.Asta este! Am gresit am gresit...Nu trebuie sa-mi aduceti aminte iar si iar si iar.happy...Si appp mai intai uita-te la papul tau si apoi vorbeste de al altilor.happy

| milkyway2000 a răspuns (pentru Mikyyela):

Deci,,,mi-ai dat un raspuns bomba!

| Chetrica a răspuns:

36 deoarece prima oara se face inmultirea si dupa aia adunarea... si apropo am observat ca avem numai inteligenti pe aici!

| ligia2000 a răspuns:

36 normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezulatul este 36, dar daca ai fi scris ''(1+2+3+...+9)x0=0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai primit multe raspunsuri, dar daca era ceva de genul:1+2+3+...2012=?, era mai interesant
(asta e problema de clasa a 5-a). chiar sunt curioasa daca stii sa rezolvi asa ceva.bafta!

| NothingToEat a răspuns:

36

| Goguletzu a răspuns:

36 ce dur ii ala cu inmultitu oricarui nr la 0rolling on the floor)

| 1aprilie a răspuns:

36
cum sa fie egal cu 0