| SindyR a întrebat:

Care este rezultatul calculului:

1+2+3+4+5+6+7+8+9x0?

Sa vedem intelectualii romaniei.

Răspuns Câştigător
| AdyutzZz a răspuns:

36 pentru ca nu leai pus in paranteze

102 răspunsuri:
| milkyway2000 a răspuns (pentru Mikyyela):

Fato da ce cap ai! cum sa fie 0?!?!?! ca doar 9 se inmulteste cu 0 care da 0 iar restul 36.esti la gardinita.se pare ca da?!?!?!?!?!big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin mai gandeste-te sau du-te si ia meditatii

| laurentiu16 a răspuns:

=0 ca orice imultit cu zero=0

| Beatrix20 a răspuns:

36

| StigmatA a răspuns:

Incultiltilor.

Care este ordinea efectuarii operatiilor?
Inmultirile si impartirile prima data... apoi adunarile si scaderile.

Deci mai intai inmultim 9 cu 0 si ne da 0... apoi facem adunarea 1+2+...+8 = 36.

De aia a ajuns Romania unde a ajuns

| Mikyyela a răspuns (pentru milkyway2000):

Sa stii ca nici tu nu esti perfecta! este imposibil sa stii chiar tooooot si eu daca am vazut ca era inmultit cu 0 m-am gandit ca asa este rezultatul 0.Asta este! Am gresit am gresit...Nu trebuie sa-mi aduceti aminte iar si iar si iar.happy...Si appp mai intai uita-te la papul tau si apoi vorbeste de al altilor.happy

| Laurian1999 a răspuns:

45

| Here4u a răspuns:

3+7+11+15+0=36 ffffffffff simplu

| cosmy2013 a răspuns:

36 pentru ca inmultirea se face prima.

| Anutza_5761 a răspuns:

36winking

| Anutzika a răspuns:

Raspunsul este 0!

| milkyway2000 a răspuns (pentru Mikyyela):

Deci,,,mi-ai dat un raspuns bomba!

| Alinutza01 a răspuns:

Doamne ce intelectuali in lumea asta. Chiar voi ori ati batut la tastatura gresit 0 ori sunteti batuti in cap.Cei care au spus ca raspunsul este 0 de curiozitate ce note aveti la matematica? Normal ca raspunsul este 36 deoarece facem intai inmultirea 9x0 si ne da 0 apoi facem 1+2+3+4+5+6+7+8 care este egal cu 36.Si ne mai miram de ce unii nu au luat BACU sau alte examene.