| 4b a întrebat:

Care este semaforul acela care te opreste sa-ti manifesti puterea si inteligenta?winking

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Indiferenta fata de lucrurile mediocre; n-am vrut niciodata sa fiu "leu printre maimute" si nici "chior in tara orbilor".

44 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns (pentru MauiNight):

Cati km? big grin

| MauiNight a răspuns (pentru IMC90):

E-75 1, 749 km, tongue

Dar pe jos sa vii.

Nu intalnim la mijloc laughing La Wiena

Vin direct in forma rolling on the floor

| MauiNight a răspuns (pentru IMC90):

Vine Hulk la Vienahee hee

| Dumnezău a răspuns:

Societatea asa-zis moderna poarta aici mare parte din vina,te inunda cu refuz,cu tipare,matrici,clisee, stereotipii ce iti ingradesc, mai devreme sau mai tarziu, modurile de exprimare, valabil la toti.Auto-inhibarile poarta restul vinei, te incetinesc in orice categorie, nu doar in manifestarea puterii si inteligentei.

| Hombre a răspuns (pentru IMC90):

Mai deteptule, i-a spune ma daca te-ai casatori cu scroafa asta. ca la tine nu conteaza exteriorul?
http://www.antena3.ro/......35636.html

NOname
| NOname a răspuns (pentru Hombre):

Nu a spus nimeni că nu contează exteriorul. Însă nu toți pun accent pe el. Nu e primul care contează, înțelegi? Nu e decisiv.

Mai întâi vin calitățile interioare și potrivire la acest capitol (pentru că degeaba e un geniu, dacă nu îmi place ca om. trebuie să existe o potrivire la nivel cerebral (tot ce cuprinde el, inclusiv chimie)).

Și abia după sunt luate în calcul și calitățile fizice, care prin ochii noștri pot fi ameliorate sau din contră, în funcție de ceea ce am găsit în interior.
Un top model, de exemplu, poate să ți se pară absolut neatractiv și chiar respingător, după ce ai ajuns să-l cunoști și să descoperi un om răutăcios, foarte puțin inteligent, arogant, slab, needucat, antipatic...

Frumusețea vine (și) din interior.
Și interiorul, cel puțin în cazul meu, are un cuvânt decisiv în alegerea oamenilor pe care îi las să se apropie de mine, nu exteriorul. Dacă nu există în interior ceva care să mă atragă, în nici un caz nu o va face ambalajul. Va rămâne un simplu ambalaj și atât.

Dar asta-s doar eu. Nu avem cum să fim toți la fel, de aceea nici nu-ți aplic normalitatea mea. Îți cer doar să nu o faci nici tu, să nu hotărăști în locul meu cum gândesc, ce simt și ce îmi place și ce nu.

Putem coexista în paralel, să știi. Nu e obligatoriu să ne convertim.
O zi frumoasă.

| Hombre a răspuns (pentru NOname):

Ooooo ajunge ca mai ametit, toate aveti limbarita, te casatoresti cu mine? laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru Hombre):

Aoleu, e o cerere oficială? ...atunci trebuie să mă gândesc.
Numai vezi că nu vreau nuntă. Mă apucă somnul la nunți și o neînțelegere acută a fenomenului ce se desfășoară în jurul meu.

| Hombre a răspuns (pentru NOname):

Nu-i nimic, nici mie nu-mi place tambalaul de la nunti, mai ales chestia aia cu furatul miresei, mi-e frica de diavolul Harciog ca te sterpeleste si raman cu buza umflata. laughing

| morningstar a răspuns:

Constiinta.

| EyesSad17 a răspuns (pentru NOname):

De acord cu tine ^^ hai ca NuamnumesuntANM ti-a ziso ^^

| WhatheWow a răspuns:

Intelepciunea.