Foarte frumos și constructiv materialul prezentat de tine.
A fost o plăcere să vizionez acele imagini, să fac o mică plimbare în afara Terrei...
Importanța noastră este dată de ceea la ce ne raportăm.
Pentru un părinte, de exemplu, ești cea mai importantă ființă din Univers.
La nivel intergalactic ești doar o particulă mică și nesemnificativă...ca și Pământul, ca și noi toți...
Iti supraapreciezi existenta nu avem atata importanta pe cit crede oamenii realitatea este ca in tot Univesul acesta trebuie sa fie fiinte mai importante ca noi din sutele si miliarde de plante nu suntem singuri inteligenti deci nu-ti mai da ata importanta.
Adevarul consta in faptul ca in aceasta stare cand fiecare cauta ca sa conduca planeta si atata timp cat vor exista fanatici noi vom inceta sa existam.
1.Eu nu vorbesc de mine ca persoana, eu sint o picatura de apa in ocean. Vorbesc de om, ca existenta, in general.
2.Am spus eu ca incerc sa conduc ceva? Niciodata.
3.Nu sint un "fanatic".Si nici nu inteleg cum iti permiti sa ma numesti astfel.
Este foarte greu de explicat, cuiva, pe intelesul lui, ce exista dincolo de mintea umana.Si nu te sfatuiesc sa te pui "contra" puterilor pe care nu le poti intelege.Numai bine.
Suntem importanti, ce facem noi aici afecteaza intreg universul, suntem singura planeta cu liber arbitru din galaxie, corpul nostru uman contine ADN-unl unor rase extra-terestre iar acum multe fiinte din cosmos sunt cu ochii pe noi datorita schimbarii prin care trecem
LoquitaSeMutaInViataReala întreabă:
Lola23 întreabă: