NOname
| NOname a întrebat:

Cât e un "acum"?

52 răspunsuri:
| Frau a răspuns:

Ar putea insemna si ore daca este vorba de femei. laughing

| Paull18 a răspuns:

Nu iti inteleg intrebarea... cat e un "ieri"? tu o intelegi pe a mea? happy

| harciog a răspuns:

Este cit tot trecutul si viitorul la un loc.

| paulica2003 a răspuns:

"Acum" depinde de fiecare persoana tongue multi dintre noi spunem "vin acum " dar poate dura si ore big grin mai ales in cazul femeilor cum spunea si Frau tongue

| TDman a răspuns:

E 10:09

| WhatheWow a răspuns:

Eu cred ca pentru a fi cit mai obiectivi, nu putem cuantifica in secunde, minute sau ore termenul "acum" caci poate fi influentat de caracter, ceasul biologic sau chiar perceptia noastra dar discutind filosofic acest concept, putem sa dam termenului acelasi timp pe care-l dam si termenilor "un moment", "intr-o clipa" sau "imediat", fara sa cadem in ridicol.
Si atunci cind toti acesti termeni se intilnesc, putem linistiti sa testam duritatea ciocanului pe ceasul nostru "elvetian" si daca-l trece, adica ciocanul, ne legam o clepsidra de git si nu ne mai facem probleme. laughing

| xBya a răspuns:

De cand incepe si pana se termina.

| onasis1961 a răspuns:

Ca timp, o milionime de secundă!

NOname
| NOname explică (pentru WhatheWow):

Gen... http://i.imgur.com/HXxLx.jpg :))

| WhatheWow a răspuns (pentru NOname):

rolling on the floor

| harciog a răspuns (pentru NOname):

E pensionar tipul.

| DenisaAbdn a răspuns:

"Acum" este enorm, extrem de pretios si intotdeauna insuficient.
http://www.youtube.com/watch?v=xsHew3pmYYw

| Mădă0611 a răspuns:

Mai putin de o nanosecunda, sau o viata big grin

| WhatheWow a răspuns (pentru DenisaAbdn):

Fain!

| CryChristiAN a răspuns:

Un ''acum'' face cat o viata pentru unii si o clipa pentru altii ( pentru cei punctuali etc.).

OFF: la poza aceea omul deja e pensionar falit. Nu vezi ca nu are sicriul?

| CryChristiAN a răspuns:

''Acum - ciudat cuvânt pentru a exprima lumea întreagă şi o viaţă întreagă.''
(Ernest Hemingway)

| Inferno a răspuns:

0,00000000(...)0001 s.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cât de scump ai ceasul.

Răspuns utilizator avertizat
| andrei a răspuns:

Este viitorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Mi-ai adus aminte de bancul ăla: "mă, tu ții cu ursul!"rolling on the floor

| xBya a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Mai adaugam o repriza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Materia nu este existenţă, ci curgere. Pana am scris eu cuvantul "acum" electronii din elementele care ma inconjoara se vor fi invartit in jurul nucleelor din atomi de mii de miliarde de ori. Pana am ajuns la ultima litera "m" lucrurile au ajuns in o cu totul alta stare decat au fost in momentul in care il scriam pe "a". In timpul cat am scris cuvantul acesta de patru litere, fiecare atom a trait o istorie bogata, in comparatie cu care istoria omenirii apare ca un nimic. Panta rhei, cum bine a azis filosoful din antichitate. Nicio particula elementara, in miscarea ei continua, nu are rabdare sa stea in locul ei, ca sa ne dea ragaz sa spunem despre ea ca ar fi ceva.

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Profund.

| UnMizantrop a răspuns:

Cred ca"acum" este mereu fie ingrozitor de lung, fie teribil de insuficient, "atunci" cand te gandesti la "acum"!

| 4b a răspuns:

Foarte ieftin...e si la oferta ca tat vin sarbatorile...profita la maximwinking

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Depinde.
Vrei un kg de "acum"?
Il vrei aici sau la pachet?

Oricum, depinde de situatie si de persoana, poate fi de la mai putin de o clipa la o eternitate.

In viata de zi cu zi, cu totii zicem: "vin acum" si poate dura 1 secunda, 1 ora, poate nu mai venim/mergem.

Eu zic ca vin acum, iar tu esti grabita si vrei sa ajungi in 10 minute la o prietena, dar ai nevoie sa iti dau eu ceva. Eu vin in 10 secunde cu acel ceva, dar tie ti s-a parut ca a durat o eternitate. Desi material acel "acum" a fost 10 secunde, pentr tine parca a durat o ora sau o eternitate.

Cum am zis, depinde de situatie, de persoana, de importanta acelui timp pierdut calculat in "acum" (ar putea fi o unitate de masura personala pentru fiecare om).

Un acum e de la mai putin de o clipa la o eternitate, insa un "acum" normal e cam 10 secunde-30 de minute.

Alta idee nu mai am acum.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Acum e perioada între când zici tu acum şi răspund eu.
Lumea e infinită.
Interesantă întrebarea.
Pe curând!

| oliviaaa a răspuns:

Pentru unii mai mult, pentru altii citeva secunde, pentru altii chiar in acest moment.

Răspuns utilizator avertizat