Ylenia Maria Sole Carrisi fata lui alde Albano si Romina, dar nu-i nimic tragic, nici deosebit sa-i spun asa. Femeile italience de regula majoritatea sunt cam duse cu pluta cunoasc cateva, la care barbatii au fost in somn uneori taiati cu cutite cu chestii de bucatarie, uneopri si asa fata in fata.
Dupa unia, s-ar fi aruncat in Mississippi
Daca parintii is persoane bune, nu este regula sa iasa din ei neaparat ceva bun.
Asa se intampla cand avem diversificare, cand nu avem stabilitate, ca la clone
Ori te clonezi sa iasa ca tine, ori te stabilizezi, ceea ce la oameni nu prea merge, trebuie neaparat diversificare, altfel ne ducem de rapa.
Ai vazut nuc care facea nuca cit un mar, sau oricum asa de mari? Chiar vorbeam cu cineva, zice am avut o nuca cit o piersica de mare, am pus-o in pamint, cand a facut nuci erau ca margelele
Diversificare, florile sau polenizat cu alt individ, a dat acea nuca mare, punindo in pamint s-a facut alt individ care sa desfacut in cine stie a cita spita de la roata de la bicicleta.
Oamenii se mira, mai ales cand vad astfel de intimplari, cand vad in aceiasi familie copiii buni care seamana cu parintii dar si copiii rai, crescuti exact in aceleasi conditii.
Din cauza diversificarii, se ajunge aici. Poti tu sai dai si aghiazma si tamaie, cum iese din fabrica asa moare, asa dispare ca fatuca ta.
La vita nobila i se spune vita nobila, tot timpul este la fel pentru ca e clonata sa ramana asa.
Cam asta este viata, in felul asta functioneaza, nu trebuie sa ne miram, trebuie doar sa cautam sa intelegem de ce se intampla, apoi o sa trecem linistiti mai departe.
Ce cred despre ce ai scris? Ca ai capul rotund si mintea-n colturi. Daca vine fiecare cu asemenea povesti - care sunt milioane in lume, facem din site-ul acesta un rahat.
Cred că te simți bine când jignești. Nicio problemă. Simțim uneori nevoia să jignim. Mi se întâmplă și mie.
Nu stiu, nu caut pe net. Dar ar putea fi vorba de fiica lui Al Bano si a Rominei Power.