| sabin89 a întrebat:

Ce dramatic poate fi uneori destinul! Ce poate fi mai zguduitor decât căderea de la o mare înălțime într-un abis adânc!
O copilă privilegiată, născută din părinți faimoși și bogați, avea tot ce își poate dori cineva de la viață. Părinții se iubeau între ei și copila era iubită de amândoi. În casă era armonie. Fata creștea, era inteligentă, frumoasă și talentată, cu perspective frumoase de viitor. Ea însă alege calea aventurii. Își vinde tot ce are și pleacă hai-hui. Ajunge în America de Sud, stă un timp în Belize, ia apoi autobuzul și vine în New Orleans. Aici, se complace în viața și cultura străzii, în compania unor terchea-berchea, muzicanți de stradă și consumatori de droguri. Ia o cameră la hotel, pe care o împarte cu un bărbat de culoare mult mai în vârstă decât ea. După șapte zile de stat în acest hotel, survine o ceartă aprinsă între ea și acel bărbat. Iese din hotel să ia puțin aer și să se liniștească. Era în iarna lui 1994. De atunci nu a mai fost văzută și nu s-a găsit nicio urmă din tânăra și frumoasa fată. Avea 23 de ani.
Știți despre cine este vorba? Dacă da, spuneți, vă rog, ce ați înțeles voi din toate mărturiile și investigațile care au urmat. Cum și în ce condiții a dispărut fata? Ce sentiment încercați când contemplați tragismul destinelor unor oameni de succes?

9 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ylenia Maria Sole Carrisi fata lui alde Albano si Romina, dar nu-i nimic tragic, nici deosebit sa-i spun asa. Femeile italience de regula majoritatea sunt cam duse cu pluta laughing cunoasc cateva, la care barbatii au fost in somn uneori taiati cu cutite cu chestii de bucatarie, uneopri si asa fata in fata.
Dupa unia, s-ar fi aruncat in Mississippi
Daca parintii is persoane bune, nu este regula sa iasa din ei neaparat ceva bun.
Asa se intampla cand avem diversificare, cand nu avem stabilitate, ca la clone laughing
Ori te clonezi sa iasa ca tine, ori te stabilizezi, ceea ce la oameni nu prea merge, trebuie neaparat diversificare, altfel ne ducem de rapa.

Ai vazut nuc care facea nuca cit un mar, sau oricum asa de mari? Chiar vorbeam cu cineva, zice am avut o nuca cit o piersica de mare, am pus-o in pamint, cand a facut nuci erau ca margelele laughing

Diversificare, florile sau polenizat cu alt individ, a dat acea nuca mare, punindo in pamint s-a facut alt individ care sa desfacut in cine stie a cita spita de la roata de la bicicleta.

Oamenii se mira, mai ales cand vad astfel de intimplari, cand vad in aceiasi familie copiii buni care seamana cu parintii dar si copiii rai, crescuti exact in aceleasi conditii.

Din cauza diversificarii, se ajunge aici. Poti tu sai dai si aghiazma si tamaie, cum iese din fabrica asa moare, asa dispare ca fatuca ta.

La vita nobila i se spune vita nobila, tot timpul este la fel laughing pentru ca e clonata sa ramana asa.
Cam asta este viata, in felul asta functioneaza, nu trebuie sa ne miram, trebuie doar sa cautam sa intelegem de ce se intampla, apoi o sa trecem linistiti mai departe.

| sabin89 explică (pentru relian):

Deci se poate face și un comentariu civilizat. Poate ia exemplu și CodrutElian1990.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ce cred despre ce ai scris? Ca ai capul rotund si mintea-n colturi. Daca vine fiecare cu asemenea povesti - care sunt milioane in lume, facem din site-ul acesta un rahat.

| sabin89 explică (pentru CodrutElian1990):

Cred că te simți bine când jignești. Nicio problemă. Simțim uneori nevoia să jignim. Mi se întâmplă și mie.

| Cresta a răspuns:

Nu stiu, nu caut pe net. Dar ar putea fi vorba de fiica lui Al Bano si a Rominei Power.

| gabicoo a răspuns (pentru Cresta):

Nu știu ce să zic. Mie îmi sună a Paulo Coelho - Veronika hotărăște să moară. Dar acțiunea din carte se petrece în 1997. Despre ce vorbește Sabin pare a fi o poveste reală.

| Cresta a răspuns (pentru gabicoo):

Stiu ca au o fiica pierduta in imprejurari ciudate. Dar nu stiu in ce an. Na! Nu am vrut, dar am sa caut pe net sa vad.

| gabicoo a răspuns (pentru Cresta):

Da. Ai dreptate. Eu mă gândeam la literatură.