anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este mai tare: cuvantul sau fapta?

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Depinde de situatie, uneori un singur cuvant poate sa doara mai tare decat 10 palme!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Dă un exemplu. Nu-mi pot imagina cum un simplu cuvânt pe care îl poţi ignora, poate să doară mai tare decât un pumn în gât sau un bocanc în gură.

| AlinaaAli a răspuns (pentru Woodenpints91):

Daca persoana careia ii spui ceva are suflet, nu e asa ca tine, o doare! Astea nu pot sa ti le dau exemple, pentru ca orice ti-as spune, te doare dirct la cuc, insa, pus intr-o situatie mai altfel, crede-ma ca un cuvant, sau hai fie 2-3 cuvinte, pot sa doara mai tare decat un pumn in gat!
Pentru ca asa cu te doare sufletul, nu te doare nimic!
Aia nu e durere de care crezi tu, e durere sufleteasca, asa cum plangi cand iubesti pe cineva, asa plangi si la cuvintele alea, chiar dac nu te-a lovit nimeni in cap!

| CoquineNoire a răspuns (pentru Woodenpints91):

Am o veste care te va rani sufleteste: m-au sunat de la armata, nu ai trecut proba cu squirtul pe tabla.
dar a ricosat squirtul in capul lui Misogin...WIN!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Eu o numesc prostie şi incapabilitatea de a fi independent.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Mno,măcar l-am spălat pe ăla pe cap, tot îi bine b-)
Sunt bo$$

| AlinaaAli a răspuns (pentru Woodenpints91):

Fiecare o numeste cum vrea.

41 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Si la inceput a fost cuvantul...

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Hombre, ai febră?laughing

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Nuuu, am baut niste vinoase in cinstea muierii.

Te lauzi că-ți curge vinul cascadă din carafă, și tu te scalzi singur în el. De oameni ca tine să tot n-avem parte...laughing

Cuvantul Domnului. pocaieste-te! rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hombre sare etape, e la împărtășanie.laughing

Ba trebuie sa ai parte, ca in vin e adevar talharule, si vorbele-mi sunt corecte, adevarat, mai putin drepte. laughing

Sunt pocait din vrej, ispita ce esti si jur pe cele sfinte ca nu pot renunta la savarine.

Savarina in loc de anafura? Eh, amandoua sunt sfinte intr-un fel...macar pentru unii din voi big grin

Trebuie să am parte, zici... Păi împarte, chitră ce ești:laughing Ne vânturi aici pe sub nas arome și te retragi ca cel mai laș soldat pe timp de război.

| Domexd a răspuns:

Cel mai bine este sa ai si cuvant si sa faci si fapte.Ambele sunt calitati pentru un om adevarat.

| harciog a răspuns:

Oricum ar fi tot tu ramii cea mai tare.

| Dumnezău a răspuns:

Jelli,mama,sa comparam ce zicea prietenu' meu Adolf cu ce zicea.Sau cu ce zicea Joseph Kony,si ce facea, in realitate, ca tot am observat azi trendul asta Kony.Cam asta e diferenta dintre fapte si cuvinte.Da',na, astea sunt situatii generale, insa cea dominanta este in 95% din cazuri,fapta, pentru ca (,) cuvintele, sunt in vreo 80% din cazuri efemere, si trec dupa un interval de timp nedeterminat, insa faptele raman incastrate mereu.Cuvantul ocoleste situatia generala,fapta se duce direct in mijlocul ei.Ia,ca un alt exemplu,pe cineva care ii zice cuiva ca il iubeste, dar de fapt, nu asta este atitudinea lui.Cat de importanta este in cazuri de genul fapta, si cat aport are cuvantul? Caz clasat!

| Chris a răspuns:

Cuvintele, dublate de fapte.

| mgtow a răspuns:

Prin fapte se stie cum e fiecare dar cuvantul poate fi o minciuna si tot din evenimentul unor fapte se produc acele cuvinte.

| shadovv a răspuns:

Cuvantul e fapta...

| Himera a răspuns:

Pumnul lasa vanatai.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Depinde de la caz la caz.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Fapta deoarece prin cuvant poti spune dar totul e nimic dar prin fapta faci ceva

| InUtZaaa a răspuns:

Fapta

| CrissuCristina a răspuns:

Depinde în ce condiții, uneori o palma poate sa doară mai rău decât o mie de cuvinte spuse, alteori un cuvânt poate sa doară mai rău decât 0 mie de palme.

| BeyondTheMusic a răspuns:

Depinde...
Fapta.

| kumichan a răspuns:

Cuvantul raneste sufletul dar se poate reface dupa un timp fapta raneste sufletu prietenia increderea si onoarea. Daca un prieten te minte il poti ierta dar daca te barfeste nu vei mai putea sa ai vrodata incredere in ea desi si barfa e tot o minciuna fapta doare mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cuvântul. Câte fapte clare nu-s mascate, interpretate și tălmăcite zilnic de oratori, mânuitori isteți de cuvinte? Avocații-s plătiți baban pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se pare ca are mai multi decibeli cuvantul si ma cam deranjeaza uneori. deci daca tine piuitul jos poate fi si fapta tare rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cuvantul nu produce durere fizica. Prin urmare, doar fapta impune respect!

| libertat a răspuns:

Sigur ca fapta

| tiger20 a răspuns:

Fapta.

| MrKid a răspuns:

Cu cuvantul ranesti muult mai rau decat cu palma deoarece o lovitura fizica nici o data nu va durea mai tare ca o "lovitura: cu vorbe.Dar fapta daca o folosesti in sensul de a ajuta poate sa fie mai folositoare decat un cuvant de incurajare cuivabig grin

| OtiliaP a răspuns:

Faptele vorbesc. ex: un mut nu vorbeste prin cuvine cu fapte. Insa fiecare om te cunoaste dupa fapte da nu cuvinte.

| aaadinaaaa a răspuns:

Fapta...cu ajutorul cuvintelor poti face multe...dar cand vine vorba de fapte mult mai putinsadde multe ori aceasta este adevarulhappy

Întrebări similare