Ceea ce influenteaza cosmarurile, teroarea nocturna si senzatia de cazut in gol de la trezire sunt de fapt temerile persoanei in cauza. Frica ia forme neobisnuite, caci visele sau cosmarurile mai bine zis, sunt deseori ilogice, au semnificatie doar pentru cine le viseaza, iar nu si pentru cei care aud descrierea acestora.
Frica, preocuparea, etc - aceste ganduri negative influenteaza mintea, generand, in felul ei, aceste cosmaruri.
Un fel de terra incognita.
Îţi proiectezi sentimentele din subconştient în vise.
Nimeni nu ştie de ce. S-au emis teorii, şi atât.
Sunt lucruri la care te gandesti excesiv, le uiti si creierul tau le reia involuntar pe timpul noptii sub forma de vis. Sunt ganduri negre de cele mai multe ori, pe care ai putea sa le controlezi ziua, dar o sa te devoreze noaptea. Grija cum iti asezi gandurile, caci asa o sa iti asezi si sufletul.
Cosmarurile sunt frica de necunoscut, daca te gandesti o zi intreaga la o situatie atunci frica va "prinde viata " si se va materializa in ceeea ce numim cosmaruri, dar daca ai cosmaruri inseamna ca iti este frica sau pui foarte multa energie intr-o situatie ( depinde si de cosmaruri, spre exemplu daca fisezi un monstru sau ceva de genu e frica, dar daca stii, spre exemplu ca dai test, si tu inveti doar o parte din lectie, si iti e frica ca iti va da ce nu sti atunci tu vei visa cum ei 4, si te tot gandesti la vis la problema si pentru ca depui energie in aceasta situatie atunci se va intampla si in realitate ) Cel mai bine, din punctul meu de vedere, ar fi sa nu iti mai fie frica de necunoscut si sa gandesti pozitiv mereu. Eu asa am scapat de cosmaruri! Cat despre acea senzatie de cazut in gol la trezire nu stiu sa o explic, imi pare rau!
Stii cum e cu cosmarurile? Sunt lucruri rele la care nu ai timp sa te gandesti in timpul zilei.Asa ca te gandesti la ele noapte, frica e doar o optiune