"hârciog, Eu sint dincolo de multime", r. : - adică "Eu nu fac parte din mulţime", având conotaţie de "deosebire" vizavi de ceilalţi
Adica, e mai special decat toti, mai diferit, mai bun, cu o alta conceptie de gandire decat multimea(turma, daca imi permiti sa spun asa)
''I am who I am'', precum spune si frumoasa melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=-hWDWFFyP2I
Inteleg ca a cunoaste pe ceilalti e necesar dar nu si suficient pentru a ma cunoaste pe mine.
Prin aceasta afirmatie se afirma nu numai unicitatea persoanei, ci si respingerea spiritului de turma(spiritului gregar).
Drumul meu mi-l aleg singur, dupa cum consider eu, nu ma identific cu un grup in multe aspecte. Nu fac ceva pentru ca mi se spune ca trebuie, si ca asa fac si ceilalti. Iau mereu in calcul sansa ca toti s-ar putea sa greseasca si incerc sa judec independent. Nu merg peste tot cu turma. Asta nu inseamna ca nu socializez, doar ca sunt mai retras si apreciez nevoia de singuratate. Asta e pentru mine...
Eu sunt altfel decat ceilalti, sunt unicat.Adevarul e ca fiecare este unicat in felul sau.
Adica eu nu depind de ceilalti, am propriile mele idei.Nu merg pe principiul oii [unde se duce majoritatea merg si eu, ce face majoritatea fac si eu].
Ca esti altfel decat majoritatea persoanelor in general sau cele pe care le cunosti?
Multimea reprezinta caracteristicile generale regasite la fiecare persoana in parte iar eu reprezint suma tuturor experientelor, trairilor si sentimentelor pe care le cunosc care imi contureaza unicitatea.
O imagine armonioasa de ansamblu care apropiata la un anumit nivel evoca nenumarate divergente.
Sau
Mai important decat tot restul lumii sunt eu.
Cred ca daca mai stau 1 min sa ma gandesc mai pot intelege inca vreo 10 lucruri cred totusi ca primul care ne fulgereaza mintea e cel mai important
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: