anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce intelegeti prin;"Eu sint dincolo de multime"?

20 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

"hârciog, Eu sint dincolo de multime", r. : - adică "Eu nu fac parte din mulţime", având conotaţie de "deosebire" vizavi de ceilalţihappy

| RibbyBoost a răspuns:

Adica, e mai special decat toti, mai diferit, mai bun, cu o alta conceptie de gandire decat multimea(turma, daca imi permiti sa spun asa)

| Flav a răspuns:

''I am who I am'', precum spune si frumoasa melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=-hWDWFFyP2I

| Bacemi a răspuns:

Inteleg ca a cunoaste pe ceilalti e necesar dar nu si suficient pentru a ma cunoaste pe mine.

mira
| mira a răspuns:

Prin aceasta afirmatie se afirma nu numai unicitatea persoanei, ci si respingerea spiritului de turma(spiritului gregar).

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Drumul meu mi-l aleg singur, dupa cum consider eu, nu ma identific cu un grup in multe aspecte. Nu fac ceva pentru ca mi se spune ca trebuie, si ca asa fac si ceilalti. Iau mereu in calcul sansa ca toti s-ar putea sa greseasca si incerc sa judec independent. Nu merg peste tot cu turma. Asta nu inseamna ca nu socializez, doar ca sunt mai retras si apreciez nevoia de singuratate. Asta e pentru mine...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu sunt unic si diferit de restul lumii.

soothe
| soothe a răspuns:

Asa zic, cel putin in sinea lor, cei mai multi dintre noi.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu inteleg asa :
''Eu'' sunt mult mai special/bun/diferit decat ceilaltiwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt altfel decat ceilalti, sunt unicat.Adevarul e ca fiecare este unicat in felul sau.

| Elena1234456 a răspuns:

Ca "eu" sunt special si nu ma vei gasi printre toti ceilaltiwinking.

| Silvia a răspuns:

Adica eu nu depind de ceilalti, am propriile mele idei.Nu merg pe principiul oii [unde se duce majoritatea merg si eu, ce face majoritatea fac si eu].

| AndutzaAndu a răspuns:

Că sunt în spatele mulţimii?thinking

| Caia a răspuns:

Eu nu ma aflu in acel "tipar". Am capacitatea sa privesc o alta lume, noi zari.

| GrigoreVarlam a răspuns:

Ca esti altfel decat majoritatea persoanelor in general sau cele pe care le cunosti? laughing

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Inteleg ca eu sunt unica pe langa ceilalti

| Filly_6570 a răspuns:

Multimea reprezinta caracteristicile generale regasite la fiecare persoana in parte iar eu reprezint suma tuturor experientelor, trairilor si sentimentelor pe care le cunosc care imi contureaza unicitatea.
O imagine armonioasa de ansamblu care apropiata la un anumit nivel evoca nenumarate divergente.
Sau
Mai important decat tot restul lumii sunt eu.
Cred ca daca mai stau 1 min sa ma gandesc mai pot intelege inca vreo 10 lucruri cred totusi ca primul care ne fulgereaza mintea e cel mai important

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sunt diferita de ceilalti.Eu asta cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va dau dreptate la toti pentru ca, prin ce a-ti spus, nu faceti decit sa recunoasteti ca meritul revine singuratatii fiecaruia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma aflu intr-o multime mai putin cunoscuta, cea a independitilorwinking.