| DomexD a întrebat:

Ce părere aveți despre biorezonanta ca medicina complementara,naturistă,energetica, holistica si alternativa?
Eu de exemplu mi-am luat un aparat de biorezonanta Quantum Analyzer (Qmr)de pe Ali Express de 77 euro care face doar analize pe baza undelor electromagnetice emise de celulele corpului, ma rog bazata pe teoria și metoda de funcționare biorezonantei magnetice și vad ca rezultatele care imi ies cu acest sunt aproape similare cu cele câte mi-au ieșit la analizele de sânge uzuale cate le face toatăumea.Acum nu știu ce sa zic.Voi ce ziceți? Se pare ca și metodele astea de medicina alternativa funcționează cât de cât unele dintre ele și se pare ca biorezonanta e o metoda adevarata.Nu ca fac reclama doar mi-am cumparat acel aparat pentru ca am fost foarte curios sa vad cum stau cu starea complexa de sanatate a corpului meu. Numai ca acest aparat nu trateaza ci doar face analize medicale de asta e și asa de ieftin fata de cele care și analizează și trateaza.Nici eu nu prea aveam încredere în asa ceva dar culmea ca rezultatele se potrivesc spre uimirea mea și nu înțeleg de ce unii sustin ca e o vrăjeală ca eu am văzut ca rezultatele la analizele de la aparatul de biorezonanta coincid foarte asemănător cu rezultatele de la sânge.Mai exact am valori mari la amândouă modalitati de analize(biorezonanta deci si analize de sange uzuale)la același tip/indicator/nume de analiza, valori mici la fel la amândouă la aceiasi indicatori de analiza și valori mici la amândouă la aceiași indicatori de analiza.
Voi ce ziceți?
Ce părere aveți de biorezonanta in general?