Ma simt as atunci cand imi dau seama ca sunt mai mult decat mi-am imaginat vreodata, ca pot mai mult, cand iubesc tot ce ma inconjoara, cand pot sa ajut fara sa cer nimic in schimb.
Eu gasesc acea fericire in muzica, in lectura, in prieteni, in acea persoana speciala...
Dap.exista si persoana aceea care ma face sa zbor si dupa sa ma prabusesc si iar sa zbor...pe tine ce te face fericit?
Cred că la mine tipul acesta de fericire se manifestă după ce termin de citit o carte şi imaginez alte 3000 de pagini. Ştii cum e, o carte bună nu se sfârşeşte odată cu terminarea lecturării ei...
Si salbatic in acelasi timp, dar nu cred ca asta iti provoaca acea stare de care ma refer, poate ca esti fericit, dar sigur nu lipseste nimic din acest peisaj?
nu lipseste bre ca nu stau fara luminita dragostei (daca asta vrei sa stii). eu in fiecare zi sunt in extaz de bucurie. habar n-am de ce ca droguri nu iau, de fumat m-am lasat...imi place ceva pur si simplu, ce atatea explicatii?!
Intr-adevar sunt mullte feluri de a iubi. de ex eu i-am recunoscut sentimentele mele si desi nu este reciproc( tine la mine ca la o sora) eu inca il iubesc si ii doresc tot binele din lume, sper ca intr-o zi sa fie si el fericit deoarece a trecut si el prin multe si nu ii e usor sa intre din nou intr-o relatie:d
Ce ma face fericita: o noapte misto in club.
ce ma face sa plang: daca baga dj-ul "ai se te pego" aia, dupa ce a intrerupt o melodie pe care o ador.
Eu imi tai venele de la Adele, aia cu barbatul de s-a-nsurat si-a lasat-o pe ea