| 220V a întrebat:

Ce te face sa te simti fericit, si nu ma refer la fericirea obisnuita, ci la acea fericirea care parca izbucneste din interiorul tau si ai starea de euforie, acea fericire adevarata, ca daca numai te gandesti ca o s-o pierzi, te intristezi si parca iti vine sa plangi?

Răspuns Câştigător
| Ianna33 a răspuns:

Ma simt as atunci cand imi dau seama ca sunt mai mult decat mi-am imaginat vreodata, ca pot mai mult, cand iubesc tot ce ma inconjoara, cand pot sa ajut fara sa cer nimic in schimb.

69 răspunsuri:
| titisan70 a răspuns:

O fiola de cotnari.

| CHryStine a răspuns:

Eu gasesc acea fericire in muzica, in lectura, in prieteni, in acea persoana speciala...

| 220V explică (pentru CHryStine):

Deci inseamna ca ai acea persoana speciala

| Loola19999 a răspuns:

Fericirea mea adevarata este atunci cand vad baiatul ce-l iubesc.

| tweety08 a răspuns:

Eu gasesc aceasta fericire in dragostelove struck

| 220V explică (pentru titisan70):

Pai si tu, doar una singura?

| 220V explică (pentru Loola19999):

Sunteti impreuna?

| CHryStine a răspuns:

Dap.exista si persoana aceea care ma face sa zbor si dupa sa ma prabusesc si iar sa zbor...pe tine ce te face fericit?

| 220V explică (pentru tweety08):

E bine ca ti-ai gasit-o acolo, putini isi gasesc dragostea adevarata

| Chris a răspuns:

Cred că la mine tipul acesta de fericire se manifestă după ce termin de citit o carte şi imaginez alte 3000 de pagini. Ştii cum e, o carte bună nu se sfârşeşte odată cu terminarea lecturării ei...

| 220V explică (pentru CHryStine):

Pe mine sincer nu stiu ce ma face fericit cu adevarat, cateodata muzica, dar nu e acea fericire la care ma refer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spiritul meu neintinat big grin

| 220V explică (pentru Chris):

Cred ca stiu la ce te referi

| tweety08 a răspuns (pentru 220V):

Ei bine nu sunt cu el dar cand il vad. sti? vin emotiile de fericire de timidete. de de toatebig grin, oricum acea fericire pe care ai descris-o in intrebare dupa parerea mea e numai in dragoste-iubire

| 220V explică:

Intr-adevar, asta iti da o senzatie foarte placuta

Da, in dragoste si iubire, dar sunt multe feluri de a iubi pe cineva, deci inseamna ca la tine nu e o fericire completa, nu iti fie rusine, du-te la el si spune-i ce simti

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Si salbatic in acelasi timp, dar nu cred ca asta iti provoaca acea stare de care ma refer, poate ca esti fericit, dar sigur nu lipseste nimic din acest peisaj?

| morningstar a răspuns:

Exista o astfel de stare? Sa imi dai si mie reteta cand ai sa o gasesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 220V):

nu lipseste bre ca nu stau fara luminita dragostei (daca asta vrei sa stii). eu in fiecare zi sunt in extaz de bucurie. habar n-am de ce ca droguri nu iau, de fumat m-am lasat...imi place ceva pur si simplu, ce atatea explicatii?!

| titisan70 a răspuns (pentru 220V):

De la 2 deja incepe extazul

Intr-adevar sunt mullte feluri de a iubi. de ex eu i-am recunoscut sentimentele mele si desi nu este reciproc( tine la mine ca la o sora) eu inca il iubesc si ii doresc tot binele din lume, sper ca intr-o zi sa fie si el fericit deoarece a trecut si el prin multe si nu ii e usor sa intre din nou intr-o relatie:d

| 220V explică (pentru anonim_4396):

Am inteles brelaughing

| 220V explică (pentru titisan70):

Bun asa

Asa ti-a zis, ca tine ca la o sora?

| 220V explică (pentru morningstar):

Stiu ca e greu, dar trebuie sa fie acolo undeva

| CoquineNoire a răspuns:

Ce ma face fericita: o noapte misto in club.
ce ma face sa plang: daca baga dj-ul "ai se te pego" aia, dupa ce a intrerupt o melodie pe care o ador.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Eu imi tai venele de la Adele, aia cu barbatul de s-a-nsurat si-a lasat-o pe ea big grin

| 220V explică (pentru CoquineNoire):

In club? bleah

Da ceva in genu, stiu ca ma place si ca tine la mine, dar cu toate astea nimica nu poate fi intre noi din partea lui!

Pai tu incerca sa-i spui ce simti, cu exactitate, si atunci o sa afli adevarul, ceea ce simte pentru tine