A tacea in limba ta/lumea ta
Clasica conversatie pe o porti cu constiinta cand vezi ca n-ai cu cine discuta. A mea constiinta nu stie decat sa ma critice si are dreptate.Ca sa fie ea multumita trebuie sa ne certam mult si bine sa aduc argumente![]()
Si mama inca se mai mira cand ma lasa privind intr-un punct si vine peste o ora si ma gaseste nemiscata. E un shut down al activitatii fizice si o turare a hard-disk-ului
Adică să taci şi să rabzi în propriul tău fel. Fiecare se manifestă în alt mod.
Zic şi eu.
O zi faină!
Adic sunteti mai multi si u vb ca prostu degeaba si nimeni nu intelege nimic ce vrei sa zici si cel mai bine ii sa taci
E o metafora.
Nu cred ca se refera la a nu vorbi nimic, a se abtine sa vorbeasca ci a se comporta intr-un asa fel incat sa nu socializeze sau se manifeste in felulu lui.
Nu sunt sigura. Nu am mai intalnit asa ceva. Ma rog. stiu ca nu e tocmai cel mai inteligent lucru spus.
Durerea,mingiierea,cintecul,bucuria-toate se regasesc in graiul nostru dulce.Si daca aceste minunate stari nu-si pot gasi expresia in cuvinte, solutia vorbei nerostite se va afla, cu demnitate in tacerea limbii pe care o vorbim.Cu acest vers Vieru a vrut sa evidentieze faptul ca nimic nu e mai simplu decit insasi tacerea!
MAriNiQ întreabă: