NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

"Cel mai simplu test prin care poţi afla dacă eşti un mincinos bun.
Există o mulţime de teste care îţi pot spune ce personalitate ai, cât de bine te descurci cu cei din jurul tău sau ce meserie ţi se potriveşte cel mai bine. De asemenea, există mai multe metode prin care specialiştii pot afla dacă lucrurile spuse de tine sunt sau nu minciuni. Trecând peste testul cu poligraful sau citirea expresiilor faciale în timpul unor interogatorii, psihologul Richard Wiseman, a mai inventat un test extrem de simplu care îţi spune dacă eşti sau nu un mincinos bun.
Experimentul poarta denumirea de Testul Q şi ai nevoie de doar 5 secunde pentru a-l face. Acum (!) nu te panica şi întine degetul aratător de la mâna ta dominantă. Cu ajutorul lui desenează(-ţi) pe frunte litera mare Q.
Iar de aici totul este simplu. În cazul în care ai desenat litera Q cu codiţa pe partea stângă a ta, în aşa fel încât cineva aflat în faţă o poate citi, atunci eşti unul dintre oamenii care sunt conştienţi de modul în care ceilalţi îl percep. Pe scurt, te pricepi să minţi.
În catul în care ai desenat litera Q cu codiţa pe partea dreaptă a ta, în aşa fel încât tu să o poţi citi şi nu cel care se află în faţă, atunci esti unul dintre oamenii introvertiţi şi nepricepuţi când vine vorba de minţit."
http://www.youtube.com/watch?v=yRAmvLV_EmY
Sursa: http://www.descopera.ro/......-bun-video
Na, în ce direcţie şi-a îndreptat codiţa Q-ul vostru?

39 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nici nu am nevoie de test, mint de inghetata si apele.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu-mi place litera Q. Nu se poate cu Y?

| NOname explică (pentru ardnaxur1961):

Nu prea.hee hee

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

In cazul asta, nu ma mai joc!

| Narcis2007 a răspuns:

In dreapta si mi se potriveste descrierea

| Wehrmacht a răspuns:

Eh...neputand sa ma decid in ce parte sa o fac am continuat sa citesc si dupa ce am vazut aia cu stanga/dreapta pot spune ca nu o sa aflu niciodata.
Oricum, cred ca mint destul de bine.Am ajuns s-o fac din placere.Trebuie sau nu, indiferent de situatie, eu mint.Cu atata practica sunt sigur ca as fi facut-o in stanga.
Da' tu?

| Filip23 a răspuns:

Pe mijloc si serpuita.

| Musique a răspuns:

În dreapta.
E ciudat, dar are dreptate, pentru că sunt introvertită și mă pierd ușor atunci când încerc să mint.
Baftă!

| wolder a răspuns:

Dreapta. laughing)
ma bucur, chiar ma consider o persoana sincera

| Mădă0611 a răspuns:

Dreapta :-? mi-e mai la indemana asa.
http://i.imgur.com/0iNMxDR.png

| Wøodenpints a răspuns:

Meh, n-am nevoie să cu degetul pe frunte ca să știu dacă-s un mincinos bun.
23 de ani de mințit din plăcere și amuzament sunt dovada vie a faptului că pot păcăli și cel mai performant detector de minciuni.

| PedoBarbie a răspuns:

Am desenat litera Q cu codiţa pe partea dreaptă a ta, aşa că...

| DarkOrbitMoon a răspuns:

In stanga.
Stiam asta demult, nu aveam nevoie de un test ca sa-mi spuna ca stiu sa mint.Pot sa spun cu sinceritate ca pentru mine minciuna nu are picioare scurte.Trebuie sa fii total prost si lipsit de imaginatie ca sa te prinda cineva cu minciuna.

| Duucu a răspuns:

Eu am crezut că litera Q are codița în stanga laughing))
Totuși, am avut de gănd să pun litera astfel încăt să o citească cel din fața mea, deci cred că asta contează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fără să desenez litere pe frunte știu că mă pricep la mințit. La câte minciuni am spus eu și nu m-a prins nimeni...
Și da, codița a fost spre dreapta mea, că am citit pentru mine. laughing

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

E prea mainstream sa faci coada la "Q"...

| contαbαndonαt a răspuns:

-Sint indragostita de woodenpints.
-Iar odata, mai demult, i-am facut o propunere cu tenta sexuala utilizatoarei Mada0611 (mai in gluma sau nu, nu conteaza).

Okay, acum, poti ghici care dintre cele doua afirmatii de mai sus reprezinta adevarul si care minciuna?
N-am sa spun cum mi-a iesit rezultatul la acest mic"test", nici nu tin sa mentionez daca l-am facut macar.
Voi spune doar atat, sint o fire ceva mai introvertita, intotdeauna am fost, daca asta te ajuta cu ceva.
Asa, astept un reply din partea ta cu raspunsul final la mica mea intrebare.Este doar un joc de cuvinte, desi mie ca daca ai fost ceva mai atenta pe tepeu, ca de obicei, s-ar putea sa stii deja care-i adev. si care-i falsu'.

| NOname explică (pentru contαbαndonαt):

Nu am nevoie să ghicesc, ştiu. Chestia e că nu ştiu cum te ajută şi mă ajută.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru NOname):

Ti-am spus, era doar un joc de cuvinte, sa-ti verific intuitia.Adica, cum poti prezenta veridicitatea acestui asa zis test, a carei relevanta eu n-o vad dar in fine, daca tu nu poti extrage adev. dintr-o afirmatie neconcludenta, care scartaie pe alocuri.

O concluzie nefondată, my dear.

| contαbαndonαt a răspuns (pentru NOname):

Shh, neuronul meu singuratic inca se odihneste, hai sa nu-l deranjam totusi

Hibernarea neuronală...da, aşa se explică.hee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

-De ce la fiecare intrebare folosesti 1 tona de scris si 1 tona de intrebari? laughing

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Ca să întrebe cei cu 1 tonă de cuvinte în nickname.

Pai compenseaza la raspunsuri laughing
Nu prea scriu mult...

Sarut-mana!

| NOname explică (pentru anonim_4396):

Să trăieşti!

| a3e6u9 a răspuns:

Eu am trasat Q-ul aiurea, dar știam demult că nu mă pricep să mint și că-s introvertit.

| Swan39 a răspuns:

Mda, ştiam de treaba aceasta cu Q-ul. Oricum, sunt doar basme.

| EarsOfAFox a răspuns:

E aiurea să-ți desenezi text pe frunte ca să-l poți citi tot tu în oglindă. Majoritatea celor care încearcă ar intra cu ușurință în această categorie, atât timp cât nu se gândesc dinainte care e rostul. Mai degrabă e un test simplu de atenție la detalii; Altfel e abureală dacă vine vorba de a atesta capacitatea de a minți bine. E cale lungă. E ca și când aș putea atesta că ești o persoană bună sau rea în funcție de culoarea preferată.
Apoi ce sens are să-ți scrii text pe frunte când poți scrie pe o palmă(dacă e să fie citit de tine), doar îți privești și involuntar mâinile toată ziua. Chiar și acum când tastezi.winking

Cel mai simplu test nu e și cel mai bun test, mai ales că nici serios nu e, de vreme ce nu prezintă o cauză, un rost/scop. E ca un exemplu defect la „experiența e cel mai dur profesor pentru că mai întâi îți dă testul și apoi îți spune care e lecția", dar lecția e invalidă.

| Albnegru10 a răspuns:

Eu stiu ca exista niste obiceiuri pentru mincinuosi: nu se uita direct la tine, au tot felul de ticuri.

| AnyAnA99 a răspuns:

Am facut codita spre dreapta--- deci nu stiu sa mint--->adevarat.Asta pentru ca nu imi place sa mint.Si atunci cand fac asta, ma simt ciudat... thinking

| Martina5 a răspuns:

Eu am trasat Q-ul aiurea, dar știam demult că nu mă pricep să mint și că-s introvertit.

| danyz a răspuns:

Am desenat-o cu codita pe partea dreapta a mea deci nu ma pricep sa mint.Chiar este adevar acest test!

| Adeee20 a răspuns:

Sunt o persoană mai introvertită și crede-mă că pot fi o mincinoasă excepțional de bună. Nici n-ai putea să-ți imaginezi.
Și asta, vine din teste specializate făcute în cabinetul unui psiholog, nu așa, pe net.
Și totuși, aleg calea adevărului!
Mai bine un om cinstit, decât unul care minte.
Toate cele bune!

| C8 a răspuns:

Ciudata generalizarea asta... Eu am trasat Q-ul spre stanga (mea), pentru ca sunt constient de perceptia celorlalti. Problema e ca in acelasi timp sunt si introvertit si destul de jalnic la a minti, deci... poate testul asta "cel mai simplu" nu e si "cel mai bun". :p

| NOname explică (pentru C8):

De acord cu tine. : ))
Probabil mai dă şi rateuri, dar pe cei mai mulţi îi nimereşte (cam ca orice test psihologic).

| Mirel_Dobos_1999 a răspuns:

De cate ori am mintit! big grin

| all4love a răspuns:

Dreapta mea happy

Întrebări similare