| DorelSudoru a întrebat:

Cine imi plxlica si mie ce e autismul? Nu vreau de pe google pot cauta si singurstraight face
Fara dex.

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Autismul este o "boala" si se cunoaste despre ea foarte putin la noi in Romania abia de cativa ani a inceput sa se dea atentie acestei anomalii - sa-i zicem- si au lumea lor. Am un vecin si are autism dar o forma mai usoara fata de ce am vazul la alti care nu poate pronunta nici un cuvant la 4-5 ani. De ei se spune ca sunt genii si au lumea lor pentru ca nu comunica si de regula au un IQ mare dar cum am spus nu si-l pot exprima prin comunicare. O alta trasatura a lor este aceea ca isi pot inchide auzul si vorbesti degeaba cu ei ca nu te aude, chestiune care nu poate fi explicata inca. Sunt cazuri de autisti foarte tineri care acumuleaza cunostinte mai mult decat un matur. La alti limbajul se dezvolta greoi functie de faza anomaliei si nu se pot descurca singuri si trebuie invatati mult mai insistent decat la copii normali si se folosec de regula foarte multe poze si insistenta celui care se ocupa de el pentru a pronunta.

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Ai cam multe preferinte - FARA

| AlissaDăăă a răspuns:

Autismul- Inseamna a fi surd straight face nu e chiar asa de greuhee hee

| llucixxl a răspuns:

Autiștii trăiesc într-o lume a lor să spun așa, închiși față de ce e în jur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Autismul este o tulburare foarte gravă care împiedică dezvoltarea psihică (şi uneori o încetineşte pe cea fizică) a copilului.Am lucrat cu copii care au autism şi nu pot comunica (sau dacă o fac,o fac foarte greu),au dificultăţi foarte mari de înţelegere,de adaptare, de a percepe mesajul exact aşa cum îl trimiţi. Nu toţi care au autism,au aceleaşi simptome. La unii totul este mai grav, iar la alţii nu.Pe cei care au autism nu-i consider oameni care ar trebui daţi la o parte pentru asta. Sunt deosebiţi faţă de ceilalţi.Au o calitate pe care nu cred că o mai are nimeni în ziua de azi şi anume,nu ştiu să mintă.Ei spun totul aşa cum văd, cum cred şi sunt sinceri.Cunosc persoane cu autism care sunt foarte foarte prietenoase şi au nevoie de afecţiune multă. Sunt mulţi copii cu autism,care în ciuda afecţiunii pe care o au, au un coeficient de inteligenţă foarte mare. Trebuie doar să ai multă răbdare cu ei, să-i înveţi şi să-i iubeşti.

| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Autismul-este o problema de auz.

| alexutz2 a răspuns:

Sall! Eu cred ca autismul este o boala care daca cineva tipa putin la tine sau daca te sperie si incepi sa-ti pui mana la urechi si poti invata multe lucruri chiar daca ai aceasta boala! Nu sunt sigur dar sper sati foloseasca

Funda?