| NanaBanana2oo6 a întrebat:

Conflicte.https://www.tpu.ro/......fericirea/

După ce am asistat la această deconstrucție a unui suflet rătăcit între pixeli simt o nevoie acută de a scoate discuția din mlaștina de pe TPU și de a o ridica la un nivel unde logica și introspeția chiar pot genera răspunsuri, nu doar conflicte.

În contextul psihologiei moderne și al filosofiei existențialiste, ne confruntăm cu un fenomen de entropie a sinelui. Când un individ (cum este cazul „Ruxandra") își construiește o identitate virtuală grandioasă pentru a compensa o realitate fizică aridă, asistăm la o inversare a raportului de forțe dintre Eul Real (Er) și Eul Virtual (Ev).

Putem exprima percepția realității individului (Pr) printr-o formulă a dependenței de validarea externă (Narcissistic Supply)

Pr=lim [(Ev*Sn)/(Er+d)]

Pr este limita când Sn tinde spre infinit din raportul dintre produsul lui Ev cu Sn și suma dintre Er și d.
Unde (d) reprezintă fragilitatea conștiinței de sine.

Pe măsură ce nevoia de atenție (Sn) tinde spre infinit, realitatea percepută este dominată complet de avatarul virtual, în timp ce Eul Real tinde spre zero (irelevanță).

1. )Dacă o persoană refuză sistematic orice feedback extern care nu îi confirmă grandoarea, mai putem vorbi despre „evoluție personală" sau suntem în prezența unei stagnări psihotice?

2.) Din punct de vedere neurologic, cum afectează dopamina generată de conflictul online capacitatea creierului de a mai procesa satisfacții din viața reală (conexiune tactilă, liniște, reușită concretă)?

3.) Este „iubirea spirituală" proclamată pe internet doar un mecanism de disociere cognitivă care îi permite individului să dezumanizeze restul lumii (numindu-i „inferiori" sau „porci") fără a simți vinovăție?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Auzi banană, ce-ar fi ca tu să lași boții AI și să scrii dacă ești in stare, ceva de la tine.

Deduc că nu din moment ce nici o virgulă n-ai pus-o cu mânuța ta in afară ce copy-paste făcut la greu.

Inchide-ți singur contul!

| NanaBanana2oo6 explică (pentru sierra1):

Ba dc te iei de mine k nu tia m facut nimic eu scriu de pe telu meu si am invatat la skola k nu sunt bot dc esti proasta si niai oki sa vezi ca am pus virgule dc nu taci u din gura k esti urata si niai viata hai pa mars de aicia sa nu te mai vad k ma enervezi rau da de unde sti u ce e aia ai k esti proasta rau si nu stii sa citesti ce am skris eu hai pa si nu mai mi skrie k iti dau bloc

| sierra1 a răspuns (pentru NanaBanana2oo6):

" NanaBanana2oo6 : mars de aicia sa nu te mai vad k esti proasta rau..."

1 evident că iar mă confunzi cu mă-ta!
2 și din ce văd, vaaaai ce puțin te duce capu'!