Eu nu am acel instinct, dar nu am nici ganduri de sinucidere. Ce sa inteleg de aici? Ca spiritul conservator nu are nicio legatura cu o "minte intunecata" sau una "luminata"?
Amuzanta intrebarea. Lipseste spectacolul de la trecerea din fiinta in nefiinta!? Nu cred ca pe persoanele care au ganduri sinucigase le intereseaza ce spectacol lasa in urma. Sunt cam egoiste, ele aleg doar o metoda convenabila lor, fara a le interesa ca noi ducem lipsa de spectacol.
Nu neaparat mai spectaculoase... poate mai dese
@Vizitiul sa inteleg ca daca ti-as spune sa te arunci acum pe geam, chiar ai face-o pentru ca nu ti-e frica de moarte? admirabil sau esti cumva bolnav mintal?
Nu cred ca ne-am gandi sa fim artisti.Pana la urma,tot ce ar conta ar fi sa murim. Mie mi-ar placea sa mor ingropata in beton sau devorata. Dar daca mi-ar lipsi instinctul de autoconservare as fi inconstienta,ceea ce ar insemna ca daca as fi pe strada m-as arunca in fata masinii, daca as f intr-o bucatarie, mi-as baga un cutit in gat...de-astea.Deci nu.
@Vizitul.Faptul ca nu ai ganduri sinucigase inseamna ca ai instinctul de autoconservare.In plus, esti irelevant.Nu exista spirit conservator, nu vorbim despre spirit. Vorbim despre cu totul si cu totul altceva, vorbim despre o caracteristica primita de 42.011 de ani .Instinctul.Normal ca nu are nicio legatura cu iluminismul tau. Pleaca.
anonim_4396 întreabă: