anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum înțelegeți asta?
Și care sunt Greșelile in el?
Cum se poate scrie mai frumos?

"Fug, fug prin viața ca un robot in automat, dar in unele momente ma opresc, privesc in spate și ma întreb, doamne m-am jucat o vesnicie și am de abia 23? Nu mai vreau sa ma mai joc...
dar din jocul ăsta nu pot sa ies, ma uit la ceas și ma gândesc, mai am încă atât timp, chiar va trebui jucat pana la capăt? Nu stiu ce sa lupt, nu stiu ce sa dovedesc, nu stiu ce sa supraviețuiesc."

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Tu ești autorul? mai jos nu prea sună bine

"chiar va trebui de jucat pana la capăt? nu stiu ce sa supraviețuiesc"

| Zuzu1991 a răspuns:

"un robot in automat" daca nu e automat, NU e robot, chiar mi se par PENIBILE "luptele" de roboti in care "robotii" sunt telegidati continuu, incalca URAT ideea de robot (care ar trebui sa faca treaba singur, alfel UMFLII ideea, spunandu-i "robot")

"nu stiu ce sa lupt", "nu stiu ce sa supraviețuiesc" ambele exprimari sunt aiurea, cand e vorba de lupta, mai treaca mearga (cauti ceva impotriva la care sa lupti) chiar daca exprimarea e gresita, ar trebui sa fie "nu stiu impotriva la ce sa mai lupt", dar cand e vorba de supravietuire e TOTAL GRESIT, NU poti sa cauti ceva pe care sa supravietuiesti... everrrr

| Dintrebare a răspuns:

Sincer, e un text foarte prost. Exprimarea e deficitara, ideea in sine este plictisitoare. Nu mai vorbim despre greselile de scriere. Trebuie reformulat tot ca sune ok.

| mastadont a răspuns:

Reformulează tot, e greu să mai faci un text ca lumea din ăsta, mie îmi sună ca un text tradus prin google translate.

| Meme10Memu a răspuns:

Omul ajunge mai rau ca un robot daca il ignora pe Dumnezeu si toata viata lui lucreaza doar pentru tehnologie, doar pentru roboti.

| geoconda a răspuns:

Fug! Și fug prin viață ca un robot, în unele momente mă opresc și simt că nu mai pot! Privesc în dinadinsul paradis cristalizat, 23 de ani am îndurat. A trăit mereu o joacă, care azi va lua sfârșit! Spune-mi Doamne, are rost să fiu necăjit?! Dar eu știu că nu mă las, iar din joc să fiu retras, să pierd ani ce vor urma, pentru suferinta mea... Stiu ca viata nu-i corecta, ca noi suntem jucării, ca asta nu-i viata in care, sa trăim chiar pe deplin"
Naeh, nu stiu. viata chiar este o prefecatorie, dar ne prefacem si noi ca traim