NOname
| NOname a întrebat:

Dacă ai observa un foc în pădure, ce ai face: l-ai privi, l-ai stinge sau ai mai adăuga niște paie?
Și dacă e un foc în tomberon?

59 răspunsuri:
| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

I-aș privii evoluția.

| OhGodWhy a răspuns:

Intrebare ILOGICA Serios ce intrebare e asta ce poti sa faci daca arde un tomberon il stingi daca poti sau chemi pe cineva iar daca Vezi ca arde padurea chemi pompierii pentru ca altceva nu poti sa face in cazul uniu incendiu mare
Mda Ceaules!

| 20thoughts a răspuns:

L-as stinge

| Onio a răspuns:

Fara "Metaforic vorbind" happy

M-as duce sa vad daca este un foc controlat (foc de tabara), iar daca da, probabil mi-as vedea de drum.

Daca focul ar fi fost pus intentionat, si l-as vedea pe faptas, atunci automat l-as arunca un pic in foc sa vad fenomenul de "CAUZA si EFECT" rolling on the floor (asta in cazul in care nu sunt martori), apoi as suna la 112 (pompieri) si daca pot sa ii asist, ii ajut cu placere.

In cazul de unui tomberon, pur si simplu ii pun capacul (lipsa de oxigen stinge focul), si iau preventiv o sticla de apa din apropierea de la vreun magazin, pe care o torn in prealabil in tomberon.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Heii`
Poi in primul rand l`as privi laughing apoi as incerca sa-l sting laughing [cam greu deoarece este in padure si se extinde repede] Si daca l`as gasi in tomberon depinde de starea mea. ori as pleca nepasatoare ori as incerca sa-l sting. laughing
Am raspuns cat mai sincer se poate.
Pa-pa

Răspuns utilizator avertizat
| Razor4free a răspuns:

La amandoua varianta a doua ( l-as stinge )
Funda? happy

| 2SLoW4Me a răspuns (pentru Razor4free):

Te stiu prea bine, ai fugi de frica! laughing

| RazvanRo22 a răspuns:

Hai sa fim seriosi astia de ati zis ca ati incerca sa stingeti focul din tomberon ca polueaza si bla bla bla. Usor de zis dar de facut nu cred c-o faceti. Sa fim realisti.
In padure, da, as chema pompierii bineinteles daca am semnal.

| ElDictator a răspuns:

Pun paie, pe sistem laughing
Daca e un foc relevant pentru mine, il sting da-l reaq.

| Irinush30 a răspuns:

Pai mie nu-mi prea place sa umblu singura prin padure... asa ca as trimite un prieten dupa ajutoare in timp ce eu as incerca sa gasesc un rau din apropiere ( PS:Toate astea dupa ce am reusit sa ma calmez )... cred big grin :*

| 2SLoW4Me a răspuns:

Daca ar fi foc in tomberon as mai adauga niste paie. MULTE paie, pentru a-i lua tot oxigenul si pentru a se stinge happywinking