Tot baiat. In primul rand fac pipi de unde vreau eu, nu am ciclu deci dau banii pe bere nu pe tampoane, nu am fite, nu ma vopsesc/fac unghiile/epilez, virginitatea e irelevanta si nu trebuie sa mi`o pastrez cat mai mult, pot sa ma scarpin jos fara sa creada lumea ca am gonoree, pot manca linisit o banana pe strada fara sa se uite ciudat lumea la mine, pot face sex cu mai multe fete fara sa fiu considerat "curva" si ar mai fi multe motive...
Tot băiat aş vrea să fiu.
N-aş vrea să iau deciziile cu hormonii şi cu uterul ci tot cu mintea aşa că... nu mersi.
Deşi, din unele puncte de vedere, e mai bine să fii femeie căci în toate cazurile de agresiune eşti din start considerată victimă, faci sex când vrei, bărbaţii (cea mai mare parte dintre ei) sunt atât de proşti încât nu-ţi dau un pumn în gură când îl meriţi, poţi să te plângi oricât pentru că întotdeauna vor exista oameni care să te compătimească... ehaa, de multe ori e fain să fii femeie!
Daca ar fi sa ma nasc din nou tot baiat as alege pentru ca asta ma reprezinta, imi place sa fiu puternic la caracter, sa am insusirile baiatului, barbatului si sa cunosc fete.Nu mi-ar placea sa cunosc baieti si sa ma sarut cu ei. Vreau sa tin o familie si sa fiu capul familiei dar si omul pe care sa te bazezi.
Fata ca mi-ar fi mai usor in dragoste (as fi curtata, n-ar trebui sa vrajesc.)
Baiat. Fetele-s naspa.Ma plictisesc.Rar gasesc persoana cu adevarat inteligente in randul fetelor, care sa NU le preocupe sexul, cumparaturile si cum le sta parul de pe picioare![]()
Eu ma inteleg bine cu baietii. Datorita faptului ca sunt un cameleon mi-am cuplat jumatete din prieteni![]()
Si apoi, toate oalele s-au spart in capul meu
Ce argumente aveţi şi voi... întrebarea este foarte subtilă şi merită un tratament special. Normal ar fi ca, pentru o viaţă viitoare să-ţi doreşti să ai sexul opus celui pe care-l ai în această viaţă. E important să experimentezi, eu aşa văd lucrurile, la modul general. Acum, în particular, eu sunt o persoană androgină deci opusul meu este...tot o persoană androgină, deci nu s-ar schimba prea mult lucrurile. Sigur, dpdv al genului sexual, da, aş alege sexul opus celui de-acum. M-aş face fată.
Da' ce, la prima nastere am avut de ales? Si mie nu mi-a spus nimeni asta?! In semn de protest ca n-am fost instiintata, as alege sa nu ma mai nasc!
Opusul a ceea ce sunt, deci sa fiu baiat.PENTRU CA:
Nu ai menstruatie, nu nasti, nu iti ia 2 ore sa te aranjezi doar ca sa iesi afara,renunti mai usor la persoana iubita decat o fata,nu esti considerata curva,nu se compara o fate neepilata cu un baiat neepilat,poti sa bei fara sa te vada lumea cam rau,parintii nu isi fac griji mari,pot sa stai mai mult in oras,nu e foarte rau daca nu esti printre primii la invatatura,si faci pipi unde vrei.
si ca fata e bine ca nu trebuie sa faci primul pas,sa-i platesti unu-i baiat,nu arata asa rau daca esti speriata, nu te simti prost daca un baiat iti ia apararea, si e mult mai simplu sa dai niste boxeri jos decat sa deschizi un sutien.
Baiat sa-mi bat joc de toate \:d/
E mult mai usor sa fii baiat, in cele mai multe cazuri.
Nu ai menstruatie, nu nasti, nu iti ia 2 ore sa te aranjezi doar ca sa iesi afara, renunti mai usor la persoana iubita decat o fata, nu esti considerata curva, nu se compara o fate neepilata cu un baiat neepilat, poti sa bei fara sa te vada lumea cam rau, parintii nu isi fac griji mari, pot sa stai mai mult in oras, nu e foarte rau daca nu esti printre primii la invatatura, si faci pipi unde vrei.
si ca fata e bine ca nu trebuie sa faci primul pas, sa-i platesti unu-i baiat, nu arata asa rau daca esti speriata, nu te simti prost daca un baiat iti ia apararea, si e mult mai simplu sa dai niste boxeri jos decat sa deschizi un sutien.
Fata normal, ce sa argumentez, e cool sa fii fata, te araanjezi ai parul lung:X toti baietii intorc ochii dupa tine.
Oricum multe de zis :Z
fata:Z>
Ca sa fiu sincera, as alege sa fiu Baiat ![]()
pentru ca, nu ar mai trebui sa se roage parintii de mine, sa nu beau, sa nu fumez, adica na', un baiat poate sa bea, unei fete nu i-ar sta bine
pentru ca as putea sa stau in cluburi cat vreau, fara sa fie ai mei ingrijorati ca mi se poate-ntampla ceva, gen: viol ![]()
pentru ca un baiat de obicei nu sufera in relatiile sentimentale.
pentru ca n-ar trebui sa stau cu 'absorbantele dupa mine'
pentru ca as putea sa fac mult mai multe lucruri pe care unele fete nu le pot face, de fapt, pot, dar cu anumiti parinti, si anumite reguli de viata![]()
Sunt fata. Si as alege sa fiu la fel in fiecare clipa.Asta pentru ca imi place caracterul meu. Daca insa as avea un alt temperament, nu.Nu am o parere buna despre majoritatea persoanelor de genul feminin, dar nici baiat nu as vrea sa fiu.(pur si simplu fara motiv).
Daca ar fi (dar nu va fi)as vrea sa fiu baiat deoarece:
nu iti vine ciclu nu ai copii
nu ramai gravida
iti poti bate mult mai usor joc de fete:X
dar daca esti fata.esti mai sensibila eleganta mergi la coaforiti faci unghile...etc.
Pai daca esti baiat ii mult mai bine...nu te doare nimic.cred![]()
nu iti vine ciclu nu ai copii![]()
nu ramai gravida
iti poti bate mult mai usor joc de fete
:X
dar daca esti fata.esti mai sensibila
eleganta
mergi la coafor manichiura pedichiura(nu zic de afemeiatii aia
)
Eu sunt fată dar...mereu am vrut să văd cum e să fii băiat
Deci, aş vrea să fiu băiat ![]()
Fundiţă?
katriin întreabă: