| ShadowAngel a întrebat:

Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?

Răspuns Câştigător
| ioanaabt a răspuns:

Nu neaparat, dar as incerca pe cat posibil sa fac cat mai multe lucruri bune, frumoase si sa ma distrez pe cat posibil ca cine stie.asa ar trebui sa facem indiferent daca am sti sau nu cat o sa traim. Sa incercam sa traim fiecare clipa cu intensitate, ca si cum ar fi ultima! happy

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Media e in jur de 90, desi un om poate atinge si 110 ani, e scris in genele noastre. Daca nu traiesc 110, inseamna ca-mi traiesc viata altfel? Nu! Asa si cu media de 40.

mira
| mira a răspuns:

Desigur.Totul s-ar petrece mai alert.Studiile s-ar incheia la 16 ani, casatoria si copiii ar veni mult mai devreme decat astazi.

| Leocerba a răspuns:

Daca media de viata ar fi de 1:00 minut, ti-ai trai viata asa?
http://www.youtube.com/watch?v=6Wf8yEb1cwY

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

În antichitate, când media de viaţă era mult mai mică de 40 de ani, din cauza boliilor şi războaielor, oamenii îşi trăiau viaţa la fel, doar că se aşteptau ca în orice moment să se petreacă ceva şi să moară.
Probabil nu mi-aş trăi viaţa diferit, pentru că mai am mult până la vârsta respectivă. Poate că aş face mai curând toate lucrurile pe care vreau să le fac şi poate m-aş bucura mult mai mult de viaţă, dar în esenţă, ar fi cam acelaşi lucru. Pentru că oamenii au uitat cum să mai trăiască şi cum să se mai bucure chiar şi de cel mai micuţ lucru. So.=D
Oricum, media ar fi de 40, dar cine ştie ce mi se poate întâmpla până atunci? Nu contează dacă trăieşti 100 de ani, 20 sau 40. oricum toţi o să murim la un moment dat.
Pesimism la greu, dar este purul adevăr.

| dexro a răspuns:

Altfel? Pai or sa moara doi oameni la 10 ani si eu la 100. Media de viata o sa fie de 40 de aniwinking

| TahionN a răspuns:

Nu.laughing Imi place intrebarea. La media noastra de viata, nu am pus astfel de probleme avand in vedere ca exista acele "zvonuri" ca in vremuri indepartate oamenii traiau mult mai mult. Daca media de viata ar fi 10 ani ar fi la fel.big grin

| M?crin a răspuns:

Incerc sa o fac cat mai frumoasa indiferent cat traiesc

| noktambul a răspuns:

Nu, doar as trai-o mai repede laughing

| ELLSSA a răspuns:

Poate ca as grabi mult mai mult unele lucruri.Acum as fi avut familia mult dorita, un bebel scump si implinita din orice punct de vederehappy

| ShadowAngel explică:

Ma media fiecarui om sa fie de 40 de ani?

| LoOvE a răspuns:

Daaa,normal mi-as trai viata ma maxim...

| AlexandraCroft a răspuns:

Categoric da.happy

| Quibblo a răspuns:

Nu,as trai la fel ca acum:XTu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu...
Poate să fie speranţa de viaţă şi de 90 de ani că nimeni nu îmi garantează mie că nu o să am mâine un accident şi o să mor...Trebuie să fim conştienţi mereu că viaţa este imprevizibilă."Carpe diem" spunea un poem de-a lui Horaţiu.

| parkour a răspuns:

Da