| Infernia a întrebat:

Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, v-ati trai viata diferit?

20 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

De multe ori am plecat de la premiza că nu voi trăi mai mult de 45 de ani. Şi acum uneori mă gândesc că mai mult de 45 de ani.
Cert este însă, că plecând de la această premiză, mi-am trăit şi îmi trăiesc viaţa foarte intens.
Aşa că, dacă nu voi trăi mai mult de 45 de ani... asta e... ce-am vrut am cam realizat. Dacă voi depăşi, iar câştig: mai mult timp pentru mine să mă bucur.
Nu de alta dar o singură viaţă am. Nu am avut una înainte şi nici nu voi avea una după.

| Vizitiul a răspuns:

As invata mai repede cum se scrie "v-ati". N-am cum sa traiesc diferit. Daca media de viata ar fi 1000 de ani, ti-ai trai viata diferit!? Nu cred.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Faptul că trăiesc diferit mă face să cred că media de viaţă e de 40 de anihee hee.

ÉrotiqueConseils

NICU,
De ce nu vrei tu să m-asculţi şi să te duci la un spital de psihiatrie decât să fii spionul shoutbox-ului şi după aceea să aberezi pe-aici happy?

ÉrotiqueConseils

NICU,
Şi mai rău îmi pare că ţi-ai uitat şi suzeta, dar nu-i nimic; poţi împrumuta una.
Pastile zici? Hm... nu iau, că-s la regim.
Ţie-ţi cam place gustul romparkinului din câte vădbatting eyelashes.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu. As trai la fel.
Nu ai de unde sa stii cand mori, poti muri chiar si maine!

| NickiMinaj a răspuns:

Vai de viata mea, sper sa prind mai mult! nu d'alta, dar macar sa termin cu scoala rolling on the floorrolling on the floor sa apuc si eu sa injectez un botox pe planeta asta.

| MindFreak a răspuns:

Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani inseamna ca in jurul meu e penurie, foamete, lipsa de apa etc. Iar in aceste conditii nu cred ca se pune problema sa iti traiesti viata la "maxim".

| bamse a răspuns:

Interesant.Teoretic ar trebui sa nu. Practic cred insa ca da. Cred ca toti am cauta fericirea mai intens, si nimeni nu ar mai fi lenes happy

O mica corectura. 'V-ati' este corect gramatical. voi 'v' ati trai...

| Deea a răspuns:

Foarte diferit...

| TheFictionist a răspuns:

Aş schimba într-adevăr multe.

| lulu_8735 a răspuns:

Mmmmmmmmmmm...pai daca ai stii ca ba mai am de trait cm 10 ani( daca ai avea 30) hai ma sa fac aia, aia si aia...cred ca da ar fi mult mai diferit si personal eu mi-as schimba viatahappy()))))laughing

| selfie a răspuns:

Cred ca da! asi face totul mai repede big grin

| CoolSaku a răspuns:

Nu. Indiferent care e media de viata, eu as trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima: nu mi-ar fi frica de moarte si m-as bucura de fiecare moment care mi-a mai ramas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa mor eu,tu esti aia care te-ai suit pe acoperis la casa poporului, ai cazut de-acolo sau asa ti-a venit tie sa intrebi aiurelile astea? viata o traiesti de pe azi pe maine, nu ai de unde stii nici ce se intampla peste o secunda, fathooooo! mai lasati barurile in pace si mai stati linistite breeeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erotico,te rog sa ma ierti ca n-am biberonul la mine, ce sa fac sh'eu? asa nebun cum sunt l-am uitat, daca preferi altceva sa-mi transmiti, si mai lasa naibii pastilele alea ca prea o iei razna

| imyourdestiny2 a răspuns:

Clarrrrrr mas distra la maximlaughing

| alien134340 a răspuns:

Nu,deoarece as traio cat mai frumoasa, cit mai draga. Daca as sti cit traiesc m-as pregati sa fac ca amintirile frumoase sa ramina vesnic, frumoase.

| lilme89 a răspuns:

Da... din plin. happy Nu ar mai exista locuri de munca. laughing

| 0Dragos0 a răspuns:

Nu. Adica, de ce as face asta?