anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca termini 12 clase si nu iei bacu ce fel de dipolma primesti? ma refer la aspect ca aia cu absolvirea bacului sau diferita

vreau sa le vad pe ambele dau fundita

Răspuns Câştigător
| QueenOfHearts a răspuns:

Iti spun sigur ca apar 12 clase, in fond de ce nu ar aparea. daca ai promovat 12 clase, de ce sa apara 10? Care-i faza cu astea 10 clase ca invatamantul obligatoriu e de 11.

44 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Diploma de proscris. laughing

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Trebuie sa obtii diploma de bacalaureat ca sa poti sa iti continui studiile.Nu-i asa Hombre?

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Scoala postliceala poti continua fara bac

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred, dar trebuie sa depui si tu putin efort.Vezi ca si cu studii este destul de greu la noi in tara.

Ai dreptate dar fara grele e si mai greu, daca cauti un loc de munca

Cunosc tineri care si lucreaza si sunt si studenti.

Eu in clasa am multe persoane care muncesc fac si scoala, sunt la seral ema sti de ce? pentru ca am pierdut notiunea timpului

Nu-i nimic, daca ai vointa si lupti poti sa ii ajungi din urma pe multi.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Da Ema asa e, insa numai studiile superioare.
Valabil si pentru @raymusic, postliceala poate insemna si cusuri de potcovar.

Asa e

Nu trebuie sa fii rautacios. Trebuie sa il motivam ca sa invete. Trebuie sa aiba incredere in el. Nu? Care cuvant este cheia? TREBUIE!

Este necesara si una si cealalta.Fiica mea este foarte constiinciosa si invata mult, dar nu isi pune increderea in propriile forte, ci in Dumnezeu.Si intotdeauna o ajuta.Are bursa de merit, dar ea recunoaste ca Dumnezeu a ajutat-o.

| MortemAeternum a răspuns (pentru EmaS):

Atunci spune-i sa nu mai invete atat de mult si sa se roage mai mult sa vedem atunci ce va mai realiza.
Mai ray ce dracu, oricine poate sa ia un bac amarat.

Te inteleg

Eu m-am plictisit de subiectul dumnezeu

| anonim_4396 explică (pentru MortemAeternum):

Eram curios ce se da daca nu iei bacul

| EmaS a răspuns (pentru MortemAeternum):

Ea are o colega la fel de constiincioasa si de capabila ca ea si a invatat mai mult ca ea si pur si simplu un profesor nu i-a dat nota de trecere.A pierdut si bursa si a ramas restanta.

Eu niciodata nu ma voi plictisi.il iubesc pe acest Dumnezeu.El este un Dumnezeu real si caruia ii pasa de noi.El ne-a iubit intai.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Nu sunt rautacios, i-am dat doar un exemplu si cum ma stii ca imi place sa strecor umorul in postarile mele uite schimb cursurile de potcovarie cu cele de tehnician dentar, ok?

| MortemAeternum a răspuns (pentru EmaS):

Pai sunt oameni care invata intr-o ora cat altii invata in 10, Dumnezeu nu are nici o legatura cu asta.
Banuiesc ca fica ta este la facultate, daca colega ei nu a trecut, inseamna ca nu a fost in stare sa invete.

Stiu,de aceea nu ma pot supara pe tine.Ai dreptate, tu faci ce faci si tot la bani te gandesti.Intr-adevar,tehnica dentara o meserie banoasa.Ti-ar place Ray?

| EmaS a răspuns (pentru MortemAeternum):

Are exact aceeasi medie pe anul trecut cu fiica mea.Si a invatat chiar mai mult decat ea.Sa stii ca si cum te ajuta Dumnezeu.A inceput sa spuna subiectul si profesorul a oprit-o si a zis ca asta scrie si in carte.Si i-a pus alta intrebare, desi stia foarte bine ceea ce i-a cazut.

Eu nu-mi fac planurii asa mult in timp savurez clipa, momentan sunt la agricol mai vad eu in viitor

Dupa ce ai luat bacul, ai mers la facultate? ce profil?

| MortemAeternum a răspuns (pentru anonim_4396):

Da am mers la silvic(devin inginer silvic), adica mereu am vrut sa scap de oras, iar facultatea asta este o oportunitate, mai ales ca am si cunostinte in domeniu si sa imi gasesc un loc de munca nu va fi o problema.

Bafta

| QueenOfHearts a răspuns:

Ba da primesti o diploma.
Mai intai o adeverinata si dupa un timp o diploma in care sunt trecute mediile anilor de studiu, datele tale parca si materiile pe care le-ai avut pe parcusul anilor si mediile anuale... oricum e diferita de cea de bac.hartia difera, nu e cu poza, nu are codul ala si elementele de siguranta, folia aia peste cod.

| anonim_4396 explică (pentru QueenOfHearts):

In diploma scrie ca ai 12 clase daca ai picat bacul?

Am avut o colega care nu a luat bacul si i-au eliberat o adeverinta de doisprezece clase.Dar este rusinos sa nu iei bacul chiar si cu medie mai mica, dar sa il iei.Te rogi la Dumnezeu sa te ajute.

Pana cand o sa iau eu mai e mult, la alegeriile viitoare, eu nu ma rog invat

| QueenOfHearts a răspuns (pentru anonim_4396):

Am gresit, de fapt e adeverinta si foaia matricola.iti da o adeverinta ca ai terminat 12 clase fara a promova examenul de bacalaureat...si foaia matricola.

| anonim_4396 explică (pentru QueenOfHearts):

Deci apare 12 clase si pe adevareinta si pe foaia matricole uni spun ca apare 10 clase?

| izuca333 a răspuns (pentru QueenOfHearts):

Ba eu stiu ca invatamantul obligatoriu e de 10

| QueenOfHearts a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti spun sigur ca apar 12 clase, in fond de ce nu ar aparea. daca ai promovat 12 clase, de ce sa apara 10? Care-i faza cu astea 10 clase ca invatamantul obligatoriu e de 11.

| Tania a răspuns:

Primesti o adevarinta cum ai ca terminat 12 clase, dar nu diploma.

| Biggiesan a răspuns:

Nu poti spune ca termini daca nu finalizezi adica degeaba dormi cu una in pat daca nu-i oferi placere!:-))Ce aspect sa aiba? E o simpla adeverinta din care reiese ca esti exemplar esuat, ca sa nu iasa asa trebuie sa perseverezi dar nu in leneveala, clubareala sau alte tentatii adolescentine ci sa-ti dai cu cartea in cap pana-ti intra sub capastru si apoi dai pana reusesti( sa obtii aspectul placut al diplomei, sa ti-o pui-in rame)!:-))

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Nu primesti nici o diploma. Ramai cu aia de 10 clase obligatorii si gata"D

| killforfun19 a răspuns:

Ramai doar cu diploma de 10 clase!

| anonim_4396 explică (pentru killforfun19):

De ce 10?

| killforfun19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca dac nu ei bacul nu iti da diploma de 12 clase!

| anonim_4396 explică (pentru killforfun19):

Serios? nu stiam asta

| alexandru921994 a răspuns:

Primesti diploma de 10 clase, si o adeverinta ca ai facut 12

| Andrei20133 a răspuns:

Am impresia ca acum s-a bagat un fel de diploma precum ca esti absolvent a celor 12 clase dar fara sa ai si bacalaureatul si poti sa mergi la o scoala postliceala! NU stiu exact dar am auzit si eu de la alte persoane

| anonim_4396 explică (pentru Andrei20133):

Ai dreptate cu scoala postliceala fara bac poti intra

| Alex1231 a răspuns:

Nu primesti diploma, daca il pici il dai anul urmator si asa mai departe pana il treci