Nu există blesteme. Indiferent cine zice că poate blestema, mai mult ca sigur minte.
Gogosi fara ciocolata, adica sunt false zvonurile astea.Madapple a dat un argument bun zic eu.
Nu am auzit de vreun preot ce blesteama. El nu are voie sa blesteme doar daca tu ai facut un pacat de care nu iti pasa, nu ai moralitate si totul depinde de situatie.
Cum a zis si Darkangelmusik (mai putin partea cu puterea, etc, etc) un preot poate sa "lege" dar acel "blestem" va avea o invatatura pentru tine.
Sunt si preoti ce blesteama orbeste prin acatiste date de la babe alaturi de sume considerabile unuia ce se crede persoana modesta, evlavioasa.
Nu stim, e posibil orice. Dar nu trebuie sa-ti faci griji, doar,, TeDoare1DeTotCeEsteInJurulTau''.
Da! E pe bune! Nu ii asculta pe astia care ti-au dat raspunsuri ca habar nau! Si pentru cultura lor generala, preotii, cand se preotesc, adica cand se face slujba care ii face preoti, primesc niste puteri de la Dumnezeu! Puteri reale! Stiai ca un preot are puteri mai mari chiar si decat un inger? Si la preoti nu se cheama "blestemat" se cheama "legat".Si ai face bine sa te feresti de a vorbi rau un preot! Te poate lega cu nu stiu ce blestem si nu mai scapi de asta toata viata! Ai grija! Puterile lui vin direct de la Dumnezeu, si ele chiar exista!
Normal ca nu este adevarat. numai asculta la prosti si incearca sa te rogi la Dumnezeu, numai El te poate ajuta. God bless you
funda ca am nevoie
Preotul sa te blesteme? Ca ce? Ca nu au venit sa te spovedesti? Gandeste-te logic...nu exista asa zise blesteme, mai ales venite din partea unui preot(asta in cazul in care nu e beat)
Ma ai grija. ii adevarat da te invat eu cum sa scapi: iei frunze de ceapa verde intr-o seara cu luna plina le amesteci cu par de curca si excremente de soparla si te caca pe ele la o margine de judet. Bafta! Funda.
Daca tu crezi asa ceva, posibil sa ti se intample ceva rau. Tine de auto sugestie. Daca nu crezi si (cel mai important) daca te stii "curat" nu vei pati nimic.
anonim_4396 întreabă:
Theo94 întreabă: