| Meticulosul a întrebat:

Datorita carui fapt forma endoplasmica a nedimensionalului, impreuna cu murmurul irezistibil si metacoronarian, pot declansa penetrari inca nedislocate ale semioticii docliniene, si pot duce in cele din urma la aflarea
adevarului, despre pluralitatile deconectante?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E la mintea cocosului! Datorita pluritemporalitatii incomensurabile combinate cu pluridisciplinaritatea intrinseca a cartezianismului, ce naiba!

18 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

@ardnaxur, mami de ce ne-ai pacalit ca e la mintea cocosului bre, ca m-a mancat undeva curiozitatea si am sacrificat cocosul din ograda gainilor sa caut in mintea lui raspunsul ăsta si nu l-am gasit, oare cocosul meu sa fi fost la fel de tampit ca mine.Si acum a ramas si gainile fara tartor sef.thinking

| Hombre a răspuns:

@ardnaxur asa e nu l-am intrebat, dar mai luminat, cred ca cocosul era mai destept decat mine

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@hombre: De ce naiba a trebuit sa tai bunatate de cocos ca sa afli ce-are-n cap? Era suficient sa-l intrebi.

| Flav a răspuns:

Sprechen Deutsch?

mira
| mira a răspuns:

Prevad ca nu vei avea interlocutori pe masura.Se cunoaste ca esti un meticulos, dar si un mare combinatorist verbal.

| georgesur a răspuns:

laughing Zau ai gresit sectiunea! Merita sa postezi intrebarea si pe Trivia!

| Adyr0 a răspuns:

Sa ma bata mama daca-am inteles ceva!

| 80Cris a răspuns:

Julyssa, Bent, Flav... m-ati facut sa rad...mama mama!

| Gabrielle16 a răspuns:

Ce galeata?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conform chintesentei filozofice a eului liric eminescian pot spune despre intrebarea ta ca wtf?!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca Liiceanu sta pe stanga, aci ai nimerit in tara masturbarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meticulosule, bine ai venit! Imi era dor de Petru Borodi din Cluj. Apropo, de unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mira, combinatoristul lucreaza la combinat? Nu vreau sa fiu "pudibondica si nerusinatica", dar am impresia ca limbajul asta afecteaza pe toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dichisitule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Julyssa`=@Kronstadt
@Bent0108=@hephap
@80Cris=@lora
@hombre=@harciog
@georgesur=@brothinking sau @danthinking
@harold=@marionelthinking
@genom=@hephapthinking sau @bro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@anonim,
genom=hephap
bent=hephap
=> genom=bent.
Interesant, dar mai incearca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim, ce ma bucur ca nu-s egala cu nimeni. whew!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonim & bizzare & 12 vaze in flori de tulpina soarelui, eu nu-s egal cu cineva, eu sunt mai presus decat toti. Deci va rog frumos, bine? Multumex.