Apache ce prost mai esti incat mai impresionat ai grija ca ai urina in loc de creier daca aveai creier era mai grav pentru tine
In viata exista 2 categorii de persoane
1) cele care inteleg o ironie...
2 ) handicapatele ca tine care pun intrebari tampite si au basini de inteligente pe ele... taci dracu ca daca gandesti prea tare ti se arde sursa...
mai bine fa si tu ceva la care te pricepi ...cu gura
Hai capis ca decat sa vb u mai bine te duci la WC ca acolo iti e locul
Capis ca decat sa vb u mai bine te duci la WC ca acolo iti e locul
In ce **** de limba scrii ma ANALfabeto? ...vangheleza?
''ANALfabet-o''. Ştii, eu te apreciez ca user, dar tu înainte de a posta ţi-ai recitit răspunsul? Nu ţi se pare că e ceva analfabet în el, ca tocmai ai făcut o greşeală destul de gravă?
Ba ia ca ma plictisisi ramai u prost ca nu ma deranjeaza
Ba da...dar nu mai stau sa le modific pe fiecare in parte
de data asta nici nu l-am mai citit, recunosc...
sincer cred ca siteul asta isi pune amprenta asupra mea ...la ultimul test la romana de ex, cu toate ca am luat 8 am ramas tampit de cate greseli ortografice...idioate am avut
Dar de la cateva greseli cu un i in plus sau cu o cratima pusa aiurea pana la greseli de numai intelegi raspunsul e cale destul de lunga
. totusi ma simt chiar rusinat ca am ajuns sa ma numar si eu printre persoanele pe care le critic pentru ortografie.cu toate ca inca nu sunt asa de rau *cel putin sper.*
Interesant băiat
Eu de când intru pe TPU am o gramatică şi mai bună, pentru că TPU stă destul de bine cu gramatica comparativ cu alte site-uri. Şi scrisul corect din câte ştiu nu prea se uită, dar cum ziceam: interesant tip. Şi mai ales că pe TPU scrii, nu paşti iarbă ca să uiti, deci interesant tip.
Eee, nu e nimic. Nimeni nu e perfect şi nimeni nu se naşte învăţat
.
Am hibele mele. recunosc
asta e una dintre ele...dar totusi imi place sa cred ca sunt putin peste media TPU
:O chiar mai uimit cu raspunsurile tale
Din acelasi motiv din care tu iti cumperi o bluza fiind constienta ca oricum nu o sa o porti mult timp, ca doar e imposibil
Din nefericire viata este o boala transmisa pe cale sexuala si cu o mortalitate de 100%.
Uni oameni nu au avut ocazia sa se nasca, iar altii nu mor (sens natural, ori accidental), ci se sinucid! In plus noi nu ne nastem ca vrem noi, ci ca vor parintii ( daca vor)! Sper ca te-am putut ajuta!
AlexTee daca nu te intereseaza puteai sa ocolesti intrebarea nu te mai crede destept dand un raspuns de ***
Ma scuzi. Numa` bine.
Ok
Se zice ca viata e pregatirea pentru judecata finala. Adica unde vei ajunge In rai sau in iad.
Ca sa intrebi u asa cum nu l-ai folosit u acum
Acum s-a sculat și Elena Băsescu să răspundă...
Si u cine dracu esti Basinescu =]]
Nu, sunt mă-ta...
Ba...ia ca m-am saturat sa tot ma cert cu voi
Ce raspuns vrei sf sau stintific? sf existam sa fim sclavi domnului stintific biologic exista sa inmultim specia sa nu dispara cum au facut si stramosi nostri si stramosi tuturor specilor din univers singurul mod de a nu disparea e inmultirea pe tine tea intrebat cineva daca vrei sa faci parte din lumea asta nu cred viata e o condamnare la moarte daca ar exista dumnezeu de ce a lasat moartea
SmirnovIvan2010 întreabă: