anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fluiul Zair are cel mai mare debit din Africa?

Răspuns Câştigător
| Prapacea a răspuns:

Pentru că este al 2-lea fluviu ca lungime din Africa și întregul său bazin se afle în zona ecuatoriala și subecuatoriala un știm cu toții că ploua zilnic.

12 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Ca asa a vrut natura...de ce varful everest e cel mai inalt din lume? ca asa e el, asa a fost sa fie...e impropriu sa intrebi de ce. formuleaza-ti altfel intrebarea.

| sabin89 a răspuns:

Dar ce e aia "fluiul"?

| Prapacea a răspuns:

Pentru că Amazonu' trăiește în America de Sud.

| fuckeveryone a răspuns (pentru Prapacea):

Hm... nu ma refeream la astabig grin! Vroiam sa intreb de ce Zairul are un debit asa de mare pe langa celelalte fluvii axistente in Africa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa a vrut dumnezeul lui Ema!

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar poate sa fie si Dumnezeul tau!

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Si, care-i faza, ca nu-nteleg? Trebuie sa cad in genunchi, tremurand de frica? UUUUUUh!

Nu inteleg eu de ce spui ca este Dumnezeul meu.El este si al tau.Nu ca nu ma bucura afirmatia pe care ai facut-o!

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Explicatie: nu inteleg de ce as avea incredere intr-un zeu mincinos! Dumnezeu l-a mintit pe om atunci cand a facut legamantul cu Noe. Dumnezeu nu a stiut sa scrie exact in Biblie cum se numeste sotia lui Cain. Dumnezeu s-a incurcat cu aparitia si folosinta Chivotului, mintind cu nerusinare in Biblie. Mai zic?
Daca tu crezi ca eu mint, dovedeste-mi!
Cum sa am incredere in cineva care minte si omite chestii importante?

Te legi de amanunte si pierzi din vedere esentialul.Ce conteaza care este numele sotiei lui Cain? Nu este relevant.De ce spui ca Dumnezeu l-a mintit pe Noe? Eu nu cred ca suntem noi in masura sa ii cerem socoteala lui Dumnezeu.El ne-a descoperit ceea ce era necesar pentru mantuirea noastra.

| fuckeveryone a răspuns:

Scuze, vroiam sa scriu fluviul

| fuckeveryone a răspuns:

Hm... nu ma refeream la stabig grin vroiam sa intreb de ce are Zairul un debit asa de mare pe langa celelate fuvii existente in Africa?